|
![]() |
#481 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Ta razlika se vidi tek na večim rezolucijama (1680x1050 pa nadalje) te ovisno o njoj je razlika veća. Ako nemaš veći monitor slobodno uzmi 512MB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
pozdrav ekipa, ja također ciljam na 5770, i mislim da je ok izbor, jedino ako u 3-4 mjeseca dok budem kupovao ne padne cijene, pa možda i 5830 ili 5850.....nadam se da će napajanje 500 w durat to....bar neko vrijeme :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Registered User
|
što znači, mogla bi 5770 512 MB vrtit na monitoru 20" na rezoluciji do 1600x1200.....mada ja skoro nikad ne igram na tako velikoj rezoluciji sa starim x1950....ali ko zna kad će zatrebat.... i da uzeo bi ovaj vapour x, to mi izgleda ko dobar sustav hlađenja |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
mogla, uzeo, stos musko ili zensko? ![]() za takvu rezu bi mooozda trebala 1GB verziju jer ces s tom karticom igrat na toj rezi, vjeruj mi. nisam ni ja mislio da cu igrat na 1680x1050 pa evo, kupio hd5750 1GB i samo na toj rezi igram ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Registered User
|
ma da...memorije nikad previše, sam nisam gladao baš koliko to bita ima...no bio kako bilo 5770 1 GB mi ne gine :-). Sam neznam još kojeg bi ptoizvožača, čul sam da xff baš nisu pouzdane, a Shapire mi se čini nekek najbolji. No to ću još vidjeti...dok budem finalno istraživao tržište.... i da...muško sam...ali tipfeleri....po tome sam poznat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Registered User
|
Charmander, vidim da i ti imaš napanjanje tu negdje oko 500W, znači s tim nebi bilo problema...to uvijek gladam..jerbo mi se napajanje vidi najbitnija komponenta, na kojoj ne treba šparati, a pošto je već 3 godine....bude valjda bavilo....svakih par mjeseci ide na ispuhavanje s kompesorom, tak da se nemre nataložiti prašine :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
ne kužim ovo,pa AC S1 nejde na 5770 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Kako nvidia već prilično dugo nema takmaca u tom cijenovnom razredu svi preporučuju tu ati-cu pa onda preporučujem i ja. komp mi dosta dugo nije vidio neku ati karticu pa skoro da je sada vrijeme da se to promjeni. Samo ovaj gf 9600gt djubre kaj imam se neda van iz kante jer dan danas baca sasvim solidan framrate u modernim igrama. Također sam izuzetno zadovoljan malim zagrijavanjem iako se radi o pasivnjači |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
otišo po cigare i nesto
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#497 | |
Premium
|
Citiraj:
opa miki, uljepšao si mi dan s tom informacijom ![]() dal si ti napravio sve isto kao i na linku?, kakve su ti temperature i dal imaš gore ventilator ili samo pasivno? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Guest
|
@blueshadow: jedina grafa koja bi se mogla komparirati po toj logici širine sabirnice je 4870-ica...imaš kakav link koji dokazuje da 5770 gubi od 4870 u MW2, ili...? Btw, ne uzimati kao relevantne testove koji koriste cataliste starije od 10.3 verzije; to ostavite povjesničarima ![]() @luks 88: za odgovore na pitanja prolistaj zadnih par stranica, opisao sam sve i poslikao sintetiku...jedina razlika je što meni vent ne stoji kao na onoj slici iz linka u zadnjem postu- moji ventovi pušu niz karticu i bacaju zrak van kućišta i usput čitava se kartica ravnomjernije hladi,ali malo "pati" sam GPU jer nije na direktnome udaru propuha; i to utječe na nešto više temperature...zato mema profitira jer se hladi ravnomjerno na obje strane kartice... |
![]() |
![]() |
#499 |
Premium
|
evo pročitao sam, daj molim te okini koju sliku,kaj misliš kakva bi bila situacija bez venta gore, znači samo pasivno? vjerojatno ja mješam kruške i jabuke, ali ovdje je bilo primjera 4850 ili 4870 sa AC S1 rev.2 bez ventova na hladnjaku, a 5770 se daleko manje zagrijava,jedino kaj ne sjeda na GPU hladnjak onak kak bi trebao, pa možda zbog toga?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Svježi info: 24" ViewSonic 1920x1080 AMD x2 550 4GB RAM 5770 512mb Resident Evil 5, sve na High, 1920x reza, fps farira od 50 do 60 (60 je maksimum) nisam jos stigao isprobati Far Cry 2 i Left 4 dead 2, vjerojatno budem tokom tjedna
![]() |
![]() |
#501 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Guest
|
raliSHA, nije sve u FPS-ima. To ti je kao da tvrdiš da je (lupam) 3850 najbolja grafa jer daje lock 250fps za CoD2...da, možda daje, ali pri kojim postavkama? Kužiš? Uostalom, dosta je bilo govora o VGA klasama na ovome forumu, eksperti su sve to već prožvakali, tako da sam siguran da ćeš naići na puno korisnih informacija ako si daš malo truda i proučiš thread-ove ![]() @ luks88: Iskreno, mislim da bi to morao biti opak propuh po kućištu, a da bi 5770 išla "pasivno". 2D mod bi još i prošao, ali 3D mislim da nema šanse...a to za 4850/70 na pasivi- svaka čast ako je netko to uspio. Uostalom, ako te tako jako zanima, pričekaj do vikenda, tada ću imati nešto slob.vremena, iskopčati ću ventove na 5770 pa ćemo vidjeti što i dokle ide, ali ponavljam- čisto sumnjam da može posve pasivno na 24/7 ![]() |
![]() |
![]() |
#506 | |
Guest
|
Citiraj:
O OC potencijalu i benefitu istoga u RL uvjetima da i ne govorim. Btw, baš sam ovom 5770 mijenjao 4870 (doduše 512MB verzija), i primjetim isto tako da mi je Metro2033 ipak nešto fluidniji (količina memorije tu sigurno dobrim dijelom igra ulogu, reza je 1920x1080 uz kresanje detalja, naravno). Nije neka "drama" od poboljšanja, ali čovjeka svakako veseli. I da, da istaknem: opaska vrijedi za stock frekv. kartica, da ne bude zabune. |
|
![]() |
![]() |
#507 | |
Premium
|
Citiraj:
ajde stavi rezultate kad isprobaš,tnx. mislim da je bila rječ o 4870 sa AC S1, prodavač je spominjao mislim oko 65 stupnjeva max. temperature, sad ne znam dal sam ja nešto pobrkao ili ne, možda će znat netko sa dužim stažem i iskustvom na forumu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
otišo po cigare i nesto
|
Kolega Halos je imao 4850 sa S1 pasivno, znači da bi se 5770 mogla pasivno hladiti no neka ipak windfucker to proba potvrditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 | |
Guest
|
Citiraj:
Toliko o 4870, istestiram 5770 pasivno (ali BAŠ pasivno) bez ventova na kućištu i na grafi pa...ako rikne preporučim se za ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#510 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
|
|