|
![]() |
#451 |
dark paradise
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
PowerColor HD 5770 Low Profile Edition packs Arctic cooler - TCMagazine.com ![]() Sir, you HTPC is ready for gaming. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Malo OT: Oči polako zatežu od gledanja u ekran,no kada sam već tu u kasnim satima pa da pitam. Može li preporuka neke Best buy grafičke u rangu 800-1000kn? ![]() Uzevši u obzir da prelazim sa Asus 7600GT i da mi je bitno da u nekim igrama(npr. CoD Modern Warfare 2, Battlefield BC 2, itd.) imam značajno poboljšane perfomanse. Zadnje izmijenjeno od: kalixius. 06.06.2010. u 05:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Malo si fulao gdje pitat, ali ajde. Bilo koja od 4770 nadalje bi ti bila puno bolja od sadašnje. Ako nađeš neku polovnu 4870, bilo bi ti taman. 5770 ćeš teško naći ispod 1.000kn. Za nju bi morao malo dignuti proc.
![]() |
#456 | |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Sad ću vidjeti koliko se isplate prodavati dijelovi ove konfiguracije i nadograđivati za novu ili samo mijenjati grafičku. Hvala na preporuci. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
zasto uzimati novi cooler, nije to vrela kartica? Zna li netko za sta sluze 3 ledice na leđima vapor x modela, mislio sam da se radi o indikatoru opterecenosti ali u idelu svijetle 2, nekad 3 blinka a u loadu svijetle 3... kartica je 100% u 2d modu sa spusteim taktovima i o5 2 svijetle stalno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nisam siguran ali ovo bi mogao biti odgovor: 3 LEDs mean activity. 1 = idle, 2 = mid load, 3 = full load. |
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
U Autronica ima za 1000kn Club3D, model CGAX-5772I (vent je doduse drugaciji na sluzbenoj stranici - valjda je to AC L2 Pro model). Koliko je jamstvo i raspolozivost, te kakav im je odnos prema kupcu zbilja ne bih znao, ni komentirao ![]() Pozdrav
![]() |
#461 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Ta grafulja ne zasluzuje bolji hladnjak ![]() Inace preporuka je Coolink GFX Chilla za 236,75kn u Oprića - Rijeka (kompatibilnost s HD5770 - ipak prvo treba kontaktirat Coolink), Scythe Musashi nije podrzan, a za montazu AC S1 rev.2 nisam bas siguran. Po meni ipak skup sport ukoliko ne moras, ili kupi ipak HD5770 nekog drugog proizvodjaca s drukcijim stock hladenjem.
![]() |
#462 |
Guest
|
AC S1 rev2 nije kompatibilan sa ovom karticom, poradi smještaja GPU-a, ali sa malo žešćim preinakama moguće je postići da ide gore. |
![]() |
![]() |
#463 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Pozdrav, imam VTX3D 5770, grafa mi je po performansama super, temperature su mi oko 53-57°C ako igram. Gledam malo u Overdrive pod ATI CCC-om i vidim da je stavljeno da se brzina venta stela automatski ali svaki put dok sam gledao stoji na 40% ? Da li je to normalno? Ove temperature mi se cine ok ali buka mi je pocela lagano smetat s obzirom na to da mi komp radi citav dan. Da li treba neki posebni softver koji bi regulirao brzinu vrtnje venta ovisno o povecanju/smanjenju temperature ili se moram pomiriti s time da to tak bude do onda dok ne uzmem neko drugo rjesenje za hladenje? Hvala i LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#467 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mislim da po performansama nisu daleko, ali je 5770 hladnija, tiša i modernija grafa. Srećom, 8800 serija se još uvijek da lijepo unovčiti.
![]() |
#472 |
Guest
|
Evo i ja se malo poigrao sa 5770; "jaje" cooler odmah išlo dolje ![]() Osim što je setup sada znatno tiši (meni skoro pa nečujno, ali dobro, nisam mjerodavan, sluh više nije kao nekada ![]() Uglavnom, još nisam stigao zavrtiti nikakvu igru, samo par rundi sintetike, daleko je to još od gotovoga, ali prvi dojmovi su i više nego dobri (primjetiti molim da temperaturna "delta" iznosi svega 20-ak stupnjeva, što je odlično). U svakomne slučaju, modding S1 rev2 definitivno degradira isti po pitanju performansi, ali rezidualni kapacitet je odličan, i jedino pitanje koje si vrtim stalno jeste- kolika bi zapravo razlika bila usporedno sa S2? S obzirom da za montažu S2 treba daleko manje "zahvata" u odnosu na S1, naravno... Isto tako, nisam stigao poslikati ništa od postupka prilagodbe S1, ali (ovaj put ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
otišo po cigare i nesto
|
Nisi dobio apsolutno ništa, sumljam da su dva venta od 120mm na 800okr/min tiši od jajeta. Temp. su niže 2-3 stupnja (zanemarivo), a taj S1 nisi trebao piliti te ga tako uništiti nego si ga mogao uredno unovčiti na tržnici. Eto, to je samo moje viđenje navedenog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
otišo po cigare i nesto
|
Ma jaje je solidan cooler nije ga bilo uopće potrebno mijenjati, naravno da bi se mogo prodati ali puno teže i za male pare. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Guest
|
Livo, jel' tako Ivo? ![]() @Ivand123: Tiše je ovo od jajeta, vjeruj mi ![]() A i samim micanjem onoga sloja paštete (jer ono nije pasta) kojega su stavili ATI-jevci, već sam na dobitku... Ispuštaš jedni bitnu stvar (ako ne griješim): gledajući review-ove po netu, temperature su mi čak i par stupnjeva više u donosu da stock dual-slot hladnjak, i da, naoko nema dobitka...no, ja sam benchao u zatvorenome kućištu i to po onim pasjim vrućinama, tako da...kruške i jabuke, kužiš...a što se jajeta tiče, dovoljan je i letimičan pogled na ta dva coolera da stvari budu jasne (i, da, samo me nemoj sada pitati na kojoj sobnoj temp., ubij me- ne znam, nisam pogledao ![]() Isto tako, kao i kod većine mojih kemija, lova nije u prvome planu, ako me razumiješ...moja "matematika" je malo drugačija. ![]() ....... Uglavnom, moram se malo pozabaviti dizanjem voltaže i testovima na višim frekvencijama u realnim uvjetima (kućište zatvoreno, kako sam i spomenuo gore, itd.), jer gore je neko dobro zamijetio poantu u prijašnjem postu- porast od samo 2 Celsiusa pri OC-u GPU-a i meni miriše na dobro...naravno, drugi put okačim i koju sličicu da ne ispadne da "onaj wind opet trkelja nešto tamo" ![]() LP Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 21.06.2010. u 19:55. |
![]() |
![]() |
#478 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Mogu reci iz prve ruke da je SAPPHIRE VAPOR-X HD5770 1GB GDDR5 PCIE dobra grafa ![]() http://www.sapphiretech.com/presenta...000101&pid=305 |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Guest
|
Evo, kiši u Slavoniji, temperature pale, i pri sobnoj temp. od 24C, malo sam izvrtio MSI-jev Kombustor stability test, na rezi 1920x1080, GPU@960 RAM@1350 (za sada ![]() ![]() ...a evo kako to prolazi sa stock hladnjacima (zamijetiti identičan takt GPU, njihov RAM je za 50MHz višega takta, ja se nisam još pozabavio memorijom detaljnije). Toliko o S1 na 5770... ![]() Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 23.06.2010. u 01:48. |
![]() |
![]() |
|
|