|
![]() |
#421 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
a da, igram na 1640x1050, i dok pucam dropa s 88 na 70 i nešto, tako je i kod tebe? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Uzimam sad od jednog kolege tu s foruma VTX 5750 i nemrem nać nijedan review od bilokoje VTX grafe, znam da je to novi brand i iskustva korisnika su jako dobra al nemrem vjerovat da nema niti jedan review te kartice, ak mi ko nađe neš bio bih mu jako zahvalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#423 | |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
![]() Ne gledam cijelo vrijeme u mjerač fps-a (Fraps), ali pada uvijek. Nikad mi nije isti broj fps-a. Neznam koliko je drop točno, ali tu je negdje ko tebi. Ne trebaš se brinuti. Neka ti to i druge kolege s foruma potvrde.
![]() |
![]() |
#424 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
http://www.tomshardware.com/reviews/...70,2446-2.html
![]() |
![]() |
#425 | |
otišo po cigare i nesto
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
@ivand123 imam ti ja VTX5750 sto se tice buke preko 50-60% se "malo" cuje temp kod mene je izmedju 40-84C* (max sam dobijo u furmarku na nekih 15min)...iskreno platih ju 1000kn u links-u za te novce nisam dobil nikad bolju grafu, prije nje sam imao HD4850 i ima cca 5-15% napredka...tako da sam veoma zadovoljan, ako vec ne mozes na neku 5770 mislim da neces s ovom pozaliti nimalo...
![]() |
#427 | |
otišo po cigare i nesto
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
PowerColor Sniper HD 5770 + Killer NIC Up Close ( grafa s integriranim LAN-om ) : http://techpowerup.com/123633/PowerC..._Up_Close.html PowerColor HD 5770 Evolution ( grafa s lucyd hydra chipom s mogucnoscu uparivanja s bilo kojom grafom ) http://techpowerup.com/123613/PowerC...ther_Card.html
![]() |
#429 | ||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
IMHO sve je to porez na budale. ![]()
![]() |
![]() |
#430 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Ma ne bi oni valjda, ja sam cuo da im se nofci zapravo gade ![]() ![]() BTW onaj thread sam otvorija da malo zahuktam strasti, ili da navucemo nekog na kupovinu, pa ga ismijavamo (zato jer sam gad =) Pozzz
![]() |
#432 |
otišo po cigare i nesto
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Moderator
|
![]() |
#435 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ATI Radeon HD 5770 CrossFire Evo zanimljiva usporedba na AMD Phenom II X4 baziranoj konfi i malo 'starijim' grafickim karticama (GTX 260, HD4870, 8800GTX, 9800GTX) Citiraj:
![]() Izvor: Hardwarelabs.de |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
otišo po cigare i nesto
|
vtx3d 5750
Potaknut slabim informacijama o vtx3d 5750 kartici (a i opčenito vtx-u) napravit ću mali preview dotične kartice ako nekog zanimaju informacije iz prve ruke. Par slikica: http://img714.imageshack.us/g/img0244fs.jpg/ 1.Bundle Bundlea praktički nema, dobije se cd s driverima i manual, znači bez ikakvih kablova, konvertera i sl. Meni to i nije neki minus zato jer tih đinđubica imam punu kutiju i na neki način sam bio sretan kaj to nisam dobio jer mi stvarno netreba. 2.Kartica Iako nakon bundlea bi čovjek pomislio da se radi o nekvalitetnom i jeftinom proizvodu pogled na karticu sve mijenja. Iz gornjih par slika možete vidjeti da se radi o jako kvalitetno napravljenom pcb-u i da kartica ima AC-ov hladnjak što je automatski izdvaja iz hrpe drugih referentnih kartica. 3.Performanse/grijanje/buka Dizajn je referentni stoga su i performanse iste kao i kod ostalih referentnih kartica. To bi značilo nešto malo bolje od 4850. Temperature su između 38-40 stupnjeva u idleu pa do 58 u loadu (1h igranja AC2) s tim da moram naglasiti da mi je kučište dosta prozračno. Vent. se vrti na 40% u idleu i gotovo je nečujan, a za vrijeme igranja digo se postepeno na 50% pa na 60% gdje se ipak malo čuje. 4.Zaključak Jako dobra kartica, jedini minus je bundle no mala potrošnja, niže temp. i poprilično tih hladnjak su jako dobri razlozi za kupnju. ![]() Zadnje izmijenjeno od: ivand123. 03.06.2010. u 14:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Moderator
|
Bundle je isti ko i kod drugih brandova. Tako da to u principu i nije minus. Danas nemaš neki bundle niti uz HD5970 a kud uz HD5750. btw isti takav model ima i Sapphire u ponudi ![]()
![]() |
#439 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
@ivand123: imam istu takvu od powercolora. sve isto i isti bundle samo sto je hladnjak, tj oplastika na njemu crne boje. 68°C u loadu ti je podosta jer moja ne prelazi 62°C nakon par sati coda 4. 80°C samo nakon furmarka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
otišo po cigare i nesto
|
Htio sam napisati 58, hvala kaj si mi ukazao na grešku. Budem ispravio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Guest
|
Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 02.06.2010. u 16:35. |
![]() |
![]() |
#448 |
Guest
|
Je Best Buy ako nemaš trenutno nikakvu karticu. ![]() Po meni nije isplativo prelazit sa 8800GT ili HD4850 na HD5770.. Stari matori još nisu za bacit, pogotovo ako igraš na nižim rezolucijama (1600x1200 i manje). |
![]() |
![]() |
#450 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Sapphire HD 5770 Eyefinity 4 Card Exposed - http://vr-zone.com/articles/computex...osed/9189.html Bit će ovo super stvarčica za poslovnu orijentaciju, iako neznam čemu forsiraju gejming promociju ove kartice, kada na toj rezi neće biti u stanju vrtiti ništa eye_candy_like. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|