|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Satelitski receiver
koji bi bio idealan izbor recivera s kojim bi mogao hvatati sto vise programa ( tipa premiere i to), novci na raspolaganju su oko 1500 kn. I neznam dali mi treba novi tanju posto sad imam neki ( za analogni satelit). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ako želiš hvatati programe tipa premiere ( sada je to sky deutschland ) onda trebaš imati bilo koji linux receiver tipa recimo dreambox.Za sada ti ajmo reć bolji programi gledaju se samo putem cs-a , a za to treba ipak malo znanja i truda.Još uvijek se putem emu-a slobodno se gleda Digi tv na 1w. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
a koji su jos linux reciveri osim dreamboxa, i sta je to cs i emu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
cs je opcija koja se dodatno plaća i nije baš jednostavno za početnika. emulator je softver koji se ubacuje u risiver i simulira cam modul i karticu ali kao što je @freddie rekao na taj način ide samo digi tv(nekad bilo svega i svačega). ako već kupuješ najbolje se drži dreamboxa ili nekog njegovog klona.tanjir može proći i stari ali da bi sve to gledao potreban ti je i DiSEqC motor na anteni. da bi sve to uskladio i podesio antenu,motor,pozicije,cam,cccam ili g-box treba dosta vremena i čitanja po forumima tako da znaš da nije nimalo jednostavno ali da te ne plašim uz dosta truda ide sve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
aka orozinho
Datum registracije: Mar 2008
|
evo da malo probudim temu. Zanima me koji reciver moze ''sam'' skidati kodove sa neta za dekodiranje i gledanje programa koji se inace placaju?
![]() |
![]() |
#7 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 Zadnje izmijenjeno od: ^SuperUnknown^. 15.06.2010. u 22:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
pa tak sam i napiso u naslovu teme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Protek 9700hd ili jeftiniji 9600ip. Oni ti imaju nešto kao besplatan cardsharing. Otvaraju hrpu paketa. Ok stvar ali ako mene pitaš uzmi dreambox 800hd klon i uplati cardsharing , mjesečno ti je oko 80 kuna. Gledaš u praksi sve programe. Imaš dvb prevode na total tv-u i digi tv-u , filmove na stranim programima prevodiš pomoću jednog plugina (ddamir). Ili ako imaš para uzmeš original , makar ljudi kažu da je klon bolji. A za ostalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
aka orozinho
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Pa ne znam sta trenutno otvara ali mislim da je u igri grčka nova , sct , MCT, SEX View, RedLight, Dorcel, Free-X 1i 2 , Poljska Cyfra + , tps. A ako hoces preko kompa pikni si za 200 kuna sky star 2 , uplati cs i to je to. Gledas sve zivo. Samo je tu ipak potrebno malo znanja da se porihta. Imas sve na raznim sat. forumima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
aka orozinho
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
iskreno ti svi paketi gore navedeni su banana ![]() satelitsku tv imam godinama, a zadnjih par godina imam CS CS ti znaši card sharing odnosno djeljenje kartica. imam dreambox i preko njega pratim sve pakete , gotovo sve i vjeruj mi da od svih paketa ti je najbolji i najzanimljiviji Sky UK odnosno BSkyB. ima najbolji program nakon njega ide Sky Italija itd... itd.... CS se plaća odnosno sve ti ovisi o samom ponuđaču usluge.... i bitno je da tražiš probu jer ima dosta loših ponuđača. ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
aka orozinho
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Pa baš da ćeš dobiti nešto besplatno , teško. Protek ti je jednokratno ulaganje a imaš više nego na max tv. Kupiš ga i poslje više ništa ne plaćaš. Card sharing ti je puno bolja solucija ali plaćaš od 80 do 100 kuna mjesečno. Moraš uzeti hd prijemnik što ti je još nekih 1500-2000 kuna. Ako hoćeš samo malo sporta i dokumentaraca kupi malo bolju grafičku , i imaš streamova koliko hoćeš. Čak postoji i par hd programa. hxxp://www.novisf.com/wbb3/satelitski-receiveri-i-dekoderi/dreambox/enigma-2/82532-dm-8000hd-i-internet-tv-rade-bez-pomoci-kompjutera-ne-treba-vlc-player/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
aka orozinho
|
Malo bolju graficku? Imam! ali gdje se nalaze ti streamovi? Hoces reci da ne postoji niti jedan ''legalan'' nacin za gledanje programa koji se inace placaju, a da ih ne platis?
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
"legalno" imaš dvije opcije gledanje što je trenutno otvoreno putem emulacija na receiveru (trebaš samo receiver koji to podržava) ili nabava CS (trebaš receiver i nekoga koji ti daje CS za određenu svotu novaca) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
aka orozinho
|
Ok. Sad tek imam pitanja. Mozda sam dosadan ali nemam pojma o satelitskim prijemnicima. Ako kupim recimo Dreambox 800 HD klon onda MORAM imati CS (sto predstavlja mjesecni izdatak) ili? A ako kupim protek 9600 ip onda mogu skidati kljuceve sa neta direkt bez kartice, jel moze on reproducirati HD format tj sta mu uopce znaci ta HD oznaka?
![]() |
![]() |
#19 | |
Guest
|
Citiraj:
jer kolko sam upoznat Digi tv negdje u 9mj. odlazi u novi sustav kodiranja.... a što se tiče CS neznam baš tko bi ti dao gratis, ja sam kod lika koji traži 60 eura za 6mj. a inače Sky UK ima najviše HD kanala pa poslje sky italija itd.. imaju on sporta, diskoveria itd... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Kako bude vrijeme odmicalo svi programi na digiju biti će zaključani. CS je najbolja opcija , pogotova ako se uzme receiver koji podržava HD signal , može se uhvatiti preko 80 HD programa . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() a mislim da će uskoro sky uk imati oko 50 HD kanala. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#25 |
Registered User
|
da se prikljucim temi.... inace cs je zamisljen tako da funkcionira na principu koje samo ime i sugerira, card sharing, sto bi znacilo djeljenje kartica i nikad nije zamisljeno u tom obliku da netko nekome plaća za te usluge. al eto vidimo dokle je to doslo... a sto se tice emu-a tome je uskoro kraj kad digi ode i nema smisla ulagat u neki emu receiver. moj savjet dm800hd ili vu+ duo + cs i miran si za cjeli zivot.... ako zanemarimo cinjenicu da je to sve ilegalno ![]() a i netko je spomenuo da treba znanja za cs.... apsolutno netreba... ima dovoljno foruma na kojima ce ti ljudi pruziti i vise pomoci nego sto trebas... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
Ma sve se nauci kroz razne upute po forumima. Sto se tice sky uk uspio sam dobiti 95% , malo sam se igrao sa antenom i uspio. Samo kaj me sad hebe trzanje. Hop 2 i lag svakih 20 sekundi. A toliko muke. Fuj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Znači zbogtog više nemam hbo adria i kusur ostalih programa. Ja mislio da mi nešto ne štima u postavkama sky star kartice ili loš signal sa antene |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Da se ubacim u temu malo, koliko HD programa je dostupno preko satelita trenutno kod nas? Pri tome ne mislim na one reklamne programe, nego na nešto tipa Sky, Premiere, Eurosport... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
A ovaj puta nema šale, već je dosta kanala prešlo u Nagru3 i ovo su zaista zadnji trzaji. Nema druge nego preći na CS, a za one plićeg džepa postoji i DM500S i Optibox550 (cijena oko 700kn). Nemaju HD, ali za CS su odlični. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|