|
![]() |
#4741 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() @Nik, jeli bar u šumi malo svježije? Ja bi mogao sa prijateljem sutra, pa da znam šta me čeka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4742 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4744 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Zadnje izmijenjeno od: Sam Fischer. 11.06.2010. u 00:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4745 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4746 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ha, ima nas koliko sam skuzio (dwarf, disrać, ja..) ali, volio bi probati tempo "snaznijih" momaka ![]() ![]() tako da... ja sam uz te ![]() ![]() EDIT: ako je to za sutra (subota), ne danas (petak), premda je sinoc bilo danas pa mislim da mozda ides u petak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4747 |
Moderator
|
Jučer bio sa prijateljem ujutro, oko 11 i 20 smo bili gore. Cijeli put po Lojsteku, on je eto nakon 1 neuspjelog pokušaja prije mjesec dana, uspio cijeli Lojstek odvozit. Samo treba naći tempo, jer noge će bolit, ali do jednog nivoa i onda će biti normalno. Pazit na disanje i može se sve ispeljat. Tempo nam je bio valjda najsporiji do sada, prva all the way, ali brijem da smo svejedno ispod 1h odvozili ![]() Po šumi je super, gore mi je bilo čak i prohladno. Od Lugarnice do vrha smo išli putem koji nam je Murina pokazao ![]() Nakon toga spavao 14h u komadu i eto, probudio se sada u 9 ![]()
![]() |
#4749 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Šta si ga ti nadrobio tu ![]() ![]() Ništa, ja se javljam da sutra u 9 na trgu jesam, željac ideš sa mnom sa lucijanke?
![]() |
![]() |
#4750 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4752 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
vidimo se sutra na vrhu. Ja cu krenut malo kasnije, ali valjda necu previse iza vas |
![]() |
![]() |
![]() |
#4754 |
sto da napisem ?!
|
jebate koji planovi... na kraju se necemo ni namirisat, a kamoli vidjet ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4756 |
Premium
|
Ja sam bio danas, krenili oko 13. Spustili se, već standardno, 20-kom, pa smo se nekako popeli na Dotrščinu na neku stazu koja nas je oduševila, pa kroz Maksimir. Mrtav umoran! Idem sad uploadat tu rutu kroz Dotrščinu jer je stvarno morate probat (ko nije). Samo su malo komarci tamo zajebani. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4757 |
Moderator
|
Ja danas sa šogorom oko 6-ice krenuo gore, početak Lojsteka kod Lonjščine, ispeljali ga za 58min. Gore Lojstek, dolje 9tka. Sljedeći puta mi je obećal Dotrščinu pokazati, kaže da je ta kružna staza odlična ![]()
![]() |
#4758 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ko ide od starijih vukova gore sutra, molio bih da nas zapelja dolje nekom drugom stazom, pilana je okej, al ja bi nešto onako fino ![]() ![]()
![]() |
#4760 |
Premium
|
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=xzmngzfeevwetpbb Destroyeru, i ja sam je stavio par stranica u nazad. Nađi 20 (mislim da sam na nju došao sa 18) i onda se popenji na Dotrščinu. Stvarno se isplati! Sljedeći put idem direkt na nju, bez Sljemena (serem ![]() Sad vidim da postoji i normalniji put do tamo. Mi smo lutali, pitali neke babe koje su nas molile da ne idemo šumskim putićima jer da ćemo past, a mi blanjavi ko prasci ![]() EDIT: Evo ucrtao sam kako smo mi došli do Dotrščine, start rute je izlazak sa 20-ke. I tamo je sve markirano, čim se kreneš penjati P.S. Nik, znam o kojoj koprivi si pričao, crvena mi je cijela desna potkoljenica ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 11.06.2010. u 23:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4761 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ovo kroz Dotrscinu mi se svidja ( staze 18+20+59, skicnuo kartu) kad se sve zbroji zbilja dug spust. Prvom prilikom testiram rutu...najradije bi sutra ali sam zaposlen s radovima po kuci (kojima nikad kraja). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4762 |
sto da napisem ?!
|
change of plans.. sutra prijepodne odoh na kupanac. nista od mog sljemena sutra. a, imam i u planu otici po kacigu sad jedan dan. tako da ne riskiram vise ![]() nadam se da ce vidjeti netko od sutrasnje ekipice. sry bistrojer ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4763 |
Premium
|
mislim da je 59 neki širi put, javi kako je. Evo jedna slija kako je ovo izgledalo: http://slike.hr/slike/d/dsc01033_3bfd3.jpg Sve čisto bez lišća, puno brže se može ić nego na 20ki |
![]() |
![]() |
![]() |
#4767 |
sto da napisem ?!
|
postao si u 911 pazi, nemoj ici danas nikuda ! ![]() ja se odoh natopiti ! sry dist jos jednom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4769 |
sto da napisem ?!
|
catez ne idem biciklom ![]() ![]() OT... jebi ga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|