|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Koji digitalni satelitski prijemnik kupiti?
Dakle, imam doma neki analogni prijemnik, pa me zanima jel mogu sada samo kupiti i spojiti DVB-S prijemnik. I naravno koji, a da nije preskup Našao sam neke rabljene po netu, pa me zanima nečije mišljenje, iskustva itd. Evo tih stvarčica GRUNDIG DSR 5450 ili Protek 9200 scr Unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Znam lika koji radi u MKE i na njegovu preporuku sam uzeo Protek 9600 IP prije 6-7 mjeseci. Mislim da košta kojih 700-800 kn. Spojiš ga na router, skida legalno sam ključeve, programa ima brdo, radi kao švajcarski sat. Imaš i softver za snimanje na računalo preko mreže. Nisam imao potrebe uopće čeprkati s otključavanjem jer mi je i ovo dosta programa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kako to mislis da LEGALNO sam skida kljuceve uz pomoc routera? To je moguce jedino ako imas originalnu karticu, zar ne? Ali onda ti taj IP dio ne igra ulogu ![]() Anyways, moja preporuka je da uzmes nesto od Dream Multimedie. Klonova Dreamboxa imas danas jako jeftino, a community podrska je vrlo dobra. Ako ti treba iskljucivo za SD kanale, uzmi DM500s (Nytrobox NB7000, Optibox 550s). Ako ti pak treba i HD, onda idi na DM800HD. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Koji bi dvb-s HD DreamBox klon preporucili ? Naglasak je na podrsku i cijenu ! I da li treba ici iskljucivo na DreamHD klonove ili ima uredjaja dostojnih spomena i u ostatku ekipe?
![]() |
#5 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#6 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Ovo sto ti spominjes (ako postoji tako nesto kao "Protekov server"), zove se cardsharing i daleko je od legalnog. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Da, ovaj NytroBox NB-7000 mi se čini ok. i cijena je prihvatljiva ne treba mi HD, pa mislim da bi ovaj bi odličan izbor |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
evo baš čitam malo SAT-PLUS forum. ima zanimljivih stvari pretpostavljam da treba znanja. nije na odmet pitati nekoga, ako se stvarno kuži možda se odvažim pa sam pokušam. ako nebu išlo, ondatražim pomoć stručnjaka |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako gdje zapne, slobodno se i meni obrati na PM. |
|
![]() |
![]() |