|
![]() |
#19833 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19834 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19835 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ma ne, ok je to i kao takvo. Ja jednostavno volim zameziti i mesinu kad se već pošteno jede. ![]() ![]() Inale, obožavam kajgana s tartufima, to mi je... Nom nom. Al ne ono čisti tartufi, nego one mini bočiće (ko umak neki) kaj se mogu kupiti i Konzumu (oko 60-80kn). |
![]() |
![]() |
![]() |
#19836 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
znamo se po rukopisu ![]() joj kad bukovače na trakice bacim u wok i onda samo gradim tvrđavu hedonističkih užitaka na tom okusu... samo da kažem ![]() suhi vrganji + svježe bukovače i doslovno bilo šta drugo je takav epic da boli glava. naravno vrganje treba namakati u vodi i onda sa tom vodom podlijevati. brrrrrr.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19837 | ||
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Ma steta tartufe utopit u jajima. Al zato recimo juha od tartufa ili rezanci s tartufima... UJ!! Citiraj:
![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19839 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dijetna večera-kokice i jabuka ![]()
![]() |
#19841 |
Super Moderators
|
Nisam, za doričak sam maznul komad domaće pizze od jučer ![]()
![]() |
#19842 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Odmah dobim poriv otići u lov na sunčanice ![]() Ja sam upravo u rernu bacio kilu napacane svinjske vratine, kilu krumpača i brdo povrća. Sve zajedno u pekaču, prekriveno folijom i lagano se peče. Pod kraj skinem foliju i zapečem, klopa samo takva ![]()
![]() |
#19843 |
Super Moderators
|
Žena upecala iz škrinje ružnog glavonošca, otopila, papagajkama mu isčupala kljun ![]() Pa se od jučer paca u maslinovom i začinima. Tintaru budem napunio sirom i šunkom pa na mladi krumpač i u pećnicu, tehnika je otprilike kao kaj je Roberto napisal post iznad. Rajčica, krastavci, paprika šalata i za odmor od pivčuge beštija bude plivala u gembaču ![]()
![]() |
#19845 |
Super Moderators
|
Kad nisi ležal kad si trebal....
![]() |
#19846 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
U dijeti sam morao na jedan konstrukltivno poslovni rucak..... punjena pljeska,zagrebački,prilog,salata i dva velebita.... sljika Šta mislite kolko je izaslo? (i znam di bumo odrzali ljetne Zdere na Maherov rockas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19847 |
Super Moderators
|
Kad mu je ono rođendan, 14.08? ![]()
![]() |
#19848 |
našikan pravim haos
|
da ![]() ![]() uglavnom,blizu tam Medveda di smo bili,ovaj rucak je izasao 85kn! Uzmi da su pive(i to velebit) cenera....PLJESKA I ZAGREBAČKI SA SALATOM....65kn lol....bagatela zesca |
![]() |
![]() |
![]() |
#19850 |
Super Moderators
|
Ubio se ko zadnja njasvi u ružnom glavonošcu ![]()
![]() |
#19852 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#19854 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
rani rucak... spek pecen na krumpirima + rajčice prije toga juhica pileća ![]() prljavu vodu ne jedem, trava je za krave. najeo se speka i krumpira, nakvasio zlatnim panom i sad hiberniram. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19855 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19856 |
našikan pravim haos
|
yeeeeee,vidi na kaj mi ključ zgleda...francusko smeće! ![]() Citaj dolje Ovako,Božidara Adšije,znaći ona ulica di ssmo u Medvedu bili 8.mj...kad ulazite sa strane zelenog vala(točnije one ulice sta ide od pederskog kolodvora/trga francuske),prođete podvožnjak s desne strane su oni kontejneri di je jednom pečenjara bila. Ulgavnom,to su držali muž i žena koji su se posvadili i rastali....morali su taj kontejner prepilit na dva dijela i sad svako ima svoj gablec-restoran i hebu se sa cijenama ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19857 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
********* Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 04.06.2010. u 13:42. Razlog: spama po žderama :-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19858 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |