|
![]() |
#1891 |
Lanternista
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1892 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nope, sumnjam da su driveri nakon tih par što si isprobao. Jesi OC-ao grafu? Je možda tvornički OC-ana? U slučaju ako jesi i je, onda napravi downclock za svaki slučaj, da se uvjeriš da su stvarno driveri krivi. Šta ti se to prije verzije 197.45 nije događalo? I kojim postupkom reinstaliraš drivere? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1893 | |
Lanternista
|
Citiraj:
battlefield bad company 2 ruši ostale igre ne. drivere reistaliram sa driver sweeper-om. mogu li sa evga advanced graphic tuning sniziti taktove? Zadnje izmijenjeno od: peko. 10.05.2010. u 17:13. Razlog: nadop. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1894 |
Premium
|
Evo ti MSI AfterBurner, meni je draži. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1896 |
Premium
|
Pa znaći da nije do drivera. Ostavi si te taktove ili provjeri točno dali je do corea/shader ili memorije, pa samo smanji to što te zeza. I pitaj malo kolegu koj ti je prodao grafu dali je imao slične probleme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1897 |
Lanternista
|
Izgleda da sam ja napravio grešku. Stavio sam grafičku u donji slot na matičnoj ploči,onaj bijeli...zbog boljeg hlađenja na kojem je propusnost max 8x,sad sam je premjestio u gornji plavi primarni slot koji ima propunost max 16x i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1899 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#1900 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
po mom iskustvu, radije 5770. Ima sam i jednu i drugu, stvarno nema razlike, osim šta 5770 manje troši + DX11, no opet GTX 260 ima physX. Na kraju ovisi šta bi ti radije @DoinkTheClown: Slažem se potpuno, no opet, meni je na 5770 bila jako jadna utilizacija dx11-ce, dok nisam uzea još jednu, tada je tek počelo glatko teći (mislim na metro 2033). Iako na bf2, poprilično glatko ide sa dx11.
"Who is your daddy and what does he do?" Zadnje izmijenjeno od: Ivo_Strojnica. 11.05.2010. u 15:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1901 |
|
![]() |
#1902 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
hvala dečki. mislim da ću ipak 5770. Ako mi se ne svidi lako se uzme gtx260 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1903 | |
|
Citiraj:
![]() Metro 2033 je najneoptimiziranija (koja hrenovka od riječi ![]()
![]() |
![]() |
#1904 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Prešao bih s Radeona HD3870 na nVidiju pa me zanima razlika između recimo Zotac GTX 260 AMP2 i Gigabyte GTX 260 SOC kartica. Kratko i jasno, obje su GTX 260, ali očito ima neke razlike pa molim eksperte da me upute. Thanks.
![]() |
#1905 |
|
A čuj, ja bih ti preporučio da kupiš onu koja je jeftinija. Obje grafe imaju tvornički dignute taktove a ako misliš sam još dodatno clockati onda je sve u sreći kako potrefiš i kakav te primjerak ''zadesi''. Hladnjaci su kod obje referentnjaci tako da tu nema neke razlike.
![]() |
#1906 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Koliko znam, ako ne mislis sam clockati ova điđa soc je najbrza tvornicki klokana 260. Meni osobno se ne svidja to sto uz dvi ima hdmi i vga prikljucak, ali eto... Dobro je klaun rekao, uzmi jeftiniju.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1907 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Imal sam SOC i ostale(par komada), i definitvno je najbolje sjela, osjeti se da je brža, a i ima HDMI, kaj je po meni VELIKI plus, a ne minus kak veli kolega. Ali naravno ak je puno skuplja od obične onda se ne isplati al ak nije i ak ima dosta gare definitvo uzimaj SOC. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1908 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1909 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1910 |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Imal sam tu SOC i sad imam bas tu zotac amp2..moja 11-ta gtx260 kartica po redu...jos nisam samo imal jednu od bfg-a ak se ne varam...ne gledajuci fps-e na ekranu skoro pa nema razlike...eventualno u metro igri i tim slicnima koji fps razlike. Uzmi si jeftiniju...ipak zotakice idu po 1000kn a soc 1300kn....a 300kn više soc ne vrijedi... Da se mene osobno pita gtx260 soc nema kaj raditi pored asus 4890TOP koja je prava mrcina sa jednom velikom manom koja -radi previše buke... Eto najiskreniji odgovor...makar sam fan nvidije i gtx260 kartica... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1912 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1913 |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Pa za 800kn više i mora biti razlike kad prakticki gledano za te novce moze nabaviti 2xgtx260. No posto vi ne citate i ne vidite kakav proc i napajanje trenutno ima, i da od tog nema koristi nema vam se sta vise reci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1914 |
|
![]() |
#1915 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1916 | ||||||||||
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1918 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1919 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Uvjek se najde biseri koji ni ne pročitaju pitanje i odma lupaju neki deseti odg, a ljepo čovjek pita SOC ili obična GTX 260?! SOC -tvornički brža -mogući još veći OC -HDMI izlaz -hladnija Obićna -jeftinija -sporija E sad znaš sve, ak je SOC puno skuplja od obične ne isplati se, a ak je razlika max 100kn, ja bi išel na SOC i miran si...ima i ljepu garanciju od 2g. Ak sam nekaj zaboravil dopunite! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1920 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa sad baš koliko je moguć daljnji OC je upitno. Također uz normalnu GTX260 dobiti ćeš DVI na HDMI adapter pa ne vidim neke velike prednosti navođenja tog priključka. Također i Asus, Gigabyte, Zotac imaju 24 mj jamstva. Samo što ću referentnu Asus GTX260 platit 1230kn, Zotac GTX260 AMP 1520 kn, Gigabyte GTX260 SOC 1715 kn
![]() |
|
|