|
![]() |
#3841 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Dodao sam te u popis. Taj site sam napravio na brzinu jer je bio uvijet da se priključimo pb streamingu, ali ako ima zainteresiranih za punjenje sitea, redesign i sl. nek se slobodno javi u pm pa cu ga stavit u admine, ftp pass itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3842 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3843 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Mali OT, ali moram. Dakle ova igra loše utječe na mene. Maloprije sjedim na kavi pored jednog shopping centra i neka djeca se pojave s pištoljima, plastičnim, airsoft-style, ispucavaju gumene metke. Jedan od njih je izgledao baš ono cool, sa svjetlom i IR ciljnikom. U meni se nešto upalilo, zjenice se proširile, osmijeh se navukao i odjednom sam odlučio da moram imati jedan takav pištolj! ![]() Otišao u shopping centar i tamo je bio Turbo Sport. Odem do police sa pištoljima i vidim ostala još samo 2 takva. Pogledam cijenu i ne vjerujem - 29kn. Rekao sam "to je to, moj si". I tako sam kupio...ne jednog, nego dva, različita. Bile su tu još neke puške od 100tinjak kn, međutim njih nisam htio. Uzeo sam ova dva. Jest da su kinesko smeće ali ja sam za 60kn bio sretan ko malo dijete ![]() Jedan je opak i velik, izgleda ko da odvaljuje zidove, a drugi je onaj filmski, jebeni, Smith&Wesson-style sa istaknutim svjetlom ![]() Slijedi foto-sešn: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ali to nije sve. Sada upravo idem na razgovor sa predsjednikom airsoft kluba, malo pogledati njihov arsenal i dogovoriti mogućnost da postanem aktivni član tog kluba, samo to su ozbiljnije puške, prave replike, željezne, od 1000kn pa naviše... ![]() zz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3845 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
odlicno! ![]() gle sto sam ja radio prosli vikend: http://www.facebook.com/album.php?ai...7&l=faffc31c38 nije bilo T88 pa sam uzeo M416 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3846 | |
Buying Bitcoin
|
Recoil - nula bodova, pussy pištolji ![]() Damage - može ranit list. Shema je šta se navijaju ko pravi pištolji, uhvatiš gore i povućeš prema sebi cijelu cijev... Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3847 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Triumph i ja smo rekli kupit Quad (bike,jel) i vozat se,napravit karmagedon na magstrali.Šta ćeš ti sa pištoljem kad napravimo roadkill sa Quadom? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3848 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
DeadMan+ se uživi na počne koristiti melee ![]() ![]() P.S. Jesi probao kempati? Ja se nebi usudio ici kupiti te gunove Neo, bojao bi se da me prodavač ne potjera uz:"...bježi matori, ovo je za djecu...." ![]() Mansky, evo kad prodam one Apple-ove dionice kupim nam svakom po jedan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3852 | ||
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
nazalost kod airsofta isto ima problema sa hit-detekcijom, naime neki "ne primijete" da su pogodjeni pa ne prijavljuju, ali ako im dodjes dovoljno blizu onda ih boli pa moraju prijaviti ![]() Citiraj:
![]() btw. jel ovaj sto ti se sulja iza ledja mozda proudixz? ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3855 |
Guest
|
ima li snajpera u airsoftu? da se namazem govnima i blatom i zalegnem s voljenom puskicom <3 |
![]() |
![]() |
#3858 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#3859 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() http://www.hobbytron.com/AirsoftSnip...OFTM324SD.html |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3860 |
Guest
|
jeben domet, pa bacim kamen dalje ![]() |
![]() |
![]() |
#3862 | ||
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Primjeri 1, 2 (M24 ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3865 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Ovo je moje opazanje od jucer ![]() Kaj je vama gust kada jedan tim owna drugoga da se ovaj ne moze niti maknuti sa spawna? Radi toga igraci odlaze sa servera i nece se bas vise i vratiti. Znam da je gust kada mi svi igramo na istoj strani i kada ownamo sve, al za to treba organizirat onda neki clan war pa da vidimo kak onda funkcioniramo kad igramo protiv nekoga uigranog. Mislim kaj vam je problem se malo razmjesat kada vidite da ovaj drugi tim gubi i to opasno. Bitno mi je da se igra, al da se igra normalno a ne da su jedni chuck norris a drugi neki baletani kaj su dosli prvi put igrat. moramo malo poradit na balansiranju jer tak gubimo igrace koji dolaze na nas server. Znam da je svima bitno da dobijaju al ne mogu dobiti svaki put. Mansky i Veky evo vam jedan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3866 |
Guest
|
koliko se sjecam jucer bas i nismo gazili, osim kao defenderi na arici, i to zato sto ste u timu imali imbecile koji su se bojali napast. |
![]() |
![]() |
#3868 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Hej ljudi! Ima koji hrv. klan da regruta? Veci igram jedno vrijeme BC2 ali sad bi bilo vrijeme da se pocne ozbiljno u nekom klanu! Mislim da sam 27. ili 28. level i igram taktički i to očekujem od drugih(ne svak za sebe). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3869 |
Buying Bitcoin
|
Na Valparaisu je bilo teško ownanje, mislim da je Veki u jednom trenutku rekao da mu ih je baš žao ![]() Šta se tiče Neostada i ubijanja sa sačmaricom iz daleka, mislim da to nije popravljeno. Jučer me na Isli inocentes proudixz ubio sa prvog brda (kada si attacker), a ja sam bio na otoku (prva baza obrane) sa 870MCS, tako da... EDIT: sad sam se opet sjetio Valparaisa i valjanja od smijeha sa manskyjem koji je pjevao... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3870 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() A Mansky je i mene nasmijao hahah,isto sam jedva pucao ![]() |
||
![]() |