|
![]() |
#3811 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Mene će crkva spalit na lomači koliko sam puta Boga opsovao na TS-u. ![]() Ići ću u pakao. Koji kurac.
![]() |
![]() |
#3813 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
meni se nesto cudno dogadja. Naime, kad je komp na stocku, onda mi igra redovno smrzne. Tek kad ga clockam, ili cak da samo stavim fiksne vrijednosti za ICH i IOH na 1.22 i PLL na 1.88-1.90 onda radi kako triba. Jeli imao ko slicnih problema? P.S. radi se o konfiguraciji pod "Moj KomP" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3814 |
Guest
|
ma ono, svi psujemo, ne vjerujem da to ikome smeta, cak se i nasmijemo(najvise ipak kad mansky pozove nine whine whine ![]() ali sad bas medjusobno vrijedjanje nam ne treba, to ce se onda razvit u netrpeljivost, nepotrebnu nervozu i napetost ![]() |
![]() |
![]() |
#3818 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Treba možda gdje napraviti nešto da prikazuje stats kako vi svi imate u potpisu, jer je meni stalno na 0 ![]() http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/lajchi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3819 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#3821 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3823 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Bio sam pričao sam Manskyem i proudixom i još nekim. Dali ste da se odvojimo od PcE-a i osnujemo vlastiti klan, jer ne smijemo pisati neke stvari po forumu itd. Pa ono svatko da 10 kn i kupimo host + domenu, roknemo gore forum i to je to. Naravno promijenimo ime klana. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3827 |
Registered User
|
Super onda. Samo još trebamo kul naziv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3829 |
Registered User
|
Ali domena nam je pceclan ili tako nešta, pa moramo to promjeniti, jebo vas 60kn dođe godin dana domena, to je da svatko da 5 kn. A koji host imamo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3830 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Da, zaboravih na to. Domena bi trebala nova onda, a host je privatni cartmannov, samo onda bi se on trebao zajebavati s time, a pitanje je hoće mu se dat pa je glupo da raspravljamo bez njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3831 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Zasto nebi ostali PcE? Meni se bas svidja taj naziv ![]() Samo neka PcE onda znacio nesto drugo... ![]() ![]() Imam i prijedlog u vezi moguceg buduceg foruma,... iznesem ga veceras na TS-u Zadnje izmijenjeno od: PointDexter. 16.05.2010. u 16:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3832 |
Guest
|
handzar divizija ![]() spetsnaz jolly jokers itd. nemojte mi neke wannabe leet nazive. to je passé |
![]() |
![]() |
#3833 |
Registered User
|
[LF] Leet Fuckers ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3834 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ne kuzim,zasto bi sad pak osnivali novi klan? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3835 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ni ja ne vidim zašto, ali ako netko ima volje/želje ne vidim zašto ne.. iako skupljat po 5kn.. :/ inace domena je www.pcebfbc2.info |
![]() |
![]() |
![]() |
#3837 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#3838 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
I ja bi se priključio, al ne znam kak i šta, nisam pratio temu jer sam tek jučer uzeo igru. A i tek sam 2. lvl pa ne znam jel ima smisla da odmah sad ulazim. Edit: OK! Našao sam na pcebfbc2.info , sad me zanima za igranje na serveru, jel treba to šta platit, jel treba bit u clanu il šta? Zadnje izmijenjeno od: Booger. 17.05.2010. u 08:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3840 | |
Addicted to music.
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |