|
![]() |
#19561 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas najvjerovatnije kukuruzni tost i salama+jogurt, za sutra planiram domaću pizzu ![]()
![]() |
#19563 |
Super Moderators
|
Ja si još gruntam da li bi jogurt ili kefir sa chilijem ![]()
![]() |
#19565 |
Super Moderators
|
Kupil sam si kefir, topli kukuruzni talijan, sir i panona salamu. Malo soli i chilija u kefir pa na slamčicu sa sendvičem-izvrsno ![]()
![]() |
#19567 |
Super Moderators
|
Lista za Ždere 21.05.2010 Hammdija Jelc tor superunknown masni daddy rak vga killer cuga: syss Mad_Duke
![]() |
#19568 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Lista za Ždere 21.05.2010 Hammdija Jelc tor superunknown masni daddy rak vga killer cuga: syss Mad_Duke codiac jel zna tko di u zagrebu ima dobar sufle ? (vjerovatno sam sjebao spelling ![]() U plato-u u kaptolu je bio preeeeeeeeeeeeeeeedobar i sad nemrem naci nigdje priblizno dobar ![]() isto tako ako netko zna neki fensi rostorancic sa dobrom klopom neka pukne adresu ![]()
![]() |
#19569 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Bas je frend bio neki dan i nahvalio ga je na sva usta. Jedino racunaj da su i cijene fensi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19570 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Imam neke šnicle vulgaris s zelje salatom. Za ždere javim u petak u pola 5,da me ko zadnji put ne deportiraju u Garešnicu poslom ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19571 | |
bycod
|
Citiraj:
ma manji problem mi je cijena al kad nema parkinga onda sam lud ![]() ajde dajte jos koji ![]()
![]() |
![]() |
#19572 |
Pokemon prve generacije
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#19573 |
Guest
|
Rubelj ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19574 | |
Pokemon prve generacije
|
Što? Barem se najedeš ko čovjek ![]() Citiraj:
Ima na Jarunu (jezero, ne kvart) jedan-dva, možda i tri fensi-šmensi resorana. A u blizini imaš i http://www.restoran-laboca.com/kako-do-restorana.php Ako tražiš HC fency, onda gledaj malo po hotelima, jel...
![]() |
![]() |
#19575 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
decki moj iskreni savjet vam je ako ste prave zdere trk u podsused u samoborsku klet ( vjerujem da nema osobe koja nije cula za to ) rezervirate si terasu,plate su im jebeno jeftine,uglavnom jedem tam vec dugi niz godina, svaki put sam sve iznenadeniji sa klopom i cugom
![]() |
#19576 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Potpis ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#19578 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Vise nego pristojni su Okrugljak i Baltazar (sama hrana je vise tradicionalna nego fensi). Moji doma su mi redom preporucili Black Rock, nikako da odem. A fensi smensi Mano, Takenoko, Esplanada... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19579 |
bycod
|
mano mi bas i nije dobar ![]() takenoko je ok u esplanadi nisam bio ![]()
![]() |
#19580 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
gladujem danas... stara pravila neku zbljuvotinu, pa idem van popapati koji kebab i ubit tugu u tocenom paulaneru ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19582 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Samoborsku Klet kod gazde Denisa isto toplo preporučam. Predobro mješano meso. S druge strane ak si ekipa želi popit ima Taxi i naruči si neki monovolumen sa 7 sjedala i podjeli trošak. Ispadne 30 kn po osobi. ![]()
![]() |
#19583 |
Pokemon prve generacije
|
Fake burek (od jabuke), 4 voćna jogurta, mješana, 2 klipića, pola litre čokoladnog mlijeka, 2 lisnatog sa čokoladom... ![]() Eto što se desi kad zaboravim da nisam jeo i onda odjednom ne mogu stat jesti kad krenem.
![]() |
#19584 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Uvijek nasmjesen na sanku sa cigarom u ustima i skropecom u ruci ![]() Dusa od covjeka, a takav je stimung u cijelom restoranu. I k tome dodaj prejebenu klopu i cijene koje su smjesno niske za kvalitetu usluge koju nude ![]()
![]() |
![]() |
#19586 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Do podne kavica, a popodne škropec ili mala Bavaria. ![]() Di možeš dobit onakvu platu za 90 kn. 2 krmića, 2 carska, kobasice, ražnjići, pljeskavice, čevapi, šišćevap, jetrica sa žara sa češnjakom, šampinjoni, pomfri, 3/4 kruha, luk i kajmak. Nisam mogao izdržat, a da ne pogledam slike. ![]() http://my.opera.com/Amdejac/albums/show.dml?id=150899
![]() |
![]() |
#19587 |
Super Moderators
|
Je, vodil si tam ženu samo zato kaj si računal da buš i pol njene porcije poŽderal...ko te ne zna prasac pozojni ![]()
![]() |
#19588 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
DAkle,za večeru sam za preporuku otišao u jedan stakehouse na burger..... MATER!!!!!!!!!!!!!!!!! Pol kile pljeskavica,salata,paradajz,babricue sauce,špekčine..... nakon toga,ako ga uspijete konzumirat cijelog,svejedno vam je živ il mrtav ![]() mrcina1 mrcina2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19589 | |
Premium
|
Citiraj:
i jos pokoja kugla urnebesa i to je to ![]() ah morat cu uskoro do kleti opet vidjet sta ima ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
|