|
![]() |
#1 |
Marry me, Bill!
Datum registracije: Sep 2004
|
Windows Explorer
Kako odrediti koja će mi biti prva pokazana stranica kad otvorim Win Explorer... Ovako mi sad pokazuje My Doc's, a ja bi htio da mi odmah pokaže C: Znam da je bila neka kvaka, prije sam to znao,al i sad, eto.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
u starijim verzijama windowsa explorer se moga pokrenit s parametrom n iza kojeg je sljedila mapa koja treba bit pocetna eksplorer.exe u xp-ima kao jedini parametar uzima putanju do pocetne mape ali onda lijevo nemas Folders vec onaj pomocni stupac ili kako bi ga vec nazva pretpostavljam da se onda ni ne moze pokrenit explorer sa Folders stupcem i specificiranom mapom mozda ti stvar olaksa pokretanje explorera kombinacijom win tipke i slova e kada ti se otvori My computer u exploreru razmisli i o prelasku na Total Commander ili neku besplatnu alternativu poput Free Commandera puno su mocniji od explorera i jednom kada se naviknes na njih explorer vise nikad neces pokrenit
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
evo mozes zanemarit moj post a bas san se raspisa ne znan sta mi je u zadnje vrime baren san zapantija da n ima neke veze s tim a explorer ne koristim jedno 7 godina
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Total Commander i to je to
Intel P4 1.8 Mhz ASUS P4S533-E SiS 645DX 2 x 256MB DDR333 Samsung HERCULES ATI Radeon 9800SE AIW 128 MB HDD Seagate Barracuda 60 & 80 GB NEC DVD RW+/-ND-2500 PSU Aopen 300W Monitor EIZO 19" Flexscan Microsoft IntelliMouse Optical CoolerMaster Aerogate II CoolerMaster Cool Drive 3 CoolerMaster 2 x 80mm vent LED Blue Papst 120mm vent SkyStar 2 Case InWin X710 Black |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Turbo Navigator ![]() ![]() ![]() koristimo domaće (i još je freeware) |
![]() |
![]() |
|
|