![]() |
Windows Explorer
Kako odrediti koja će mi biti prva pokazana stranica kad otvorim Win Explorer... Ovako mi sad pokazuje My Doc's, a ja bi htio da mi odmah pokaže C: Znam da je bila neka kvaka, prije sam to znao,al i sad, eto.... :) :clap:
|
u starijim verzijama windowsa explorer se moga pokrenit s parametrom n iza kojeg je sljedila mapa koja treba bit pocetna
eksplorer.exe u xp-ima kao jedini parametar uzima putanju do pocetne mape ali onda lijevo nemas Folders vec onaj pomocni stupac ili kako bi ga vec nazva pretpostavljam da se onda ni ne moze pokrenit explorer sa Folders stupcem i specificiranom mapom mozda ti stvar olaksa pokretanje explorera kombinacijom win tipke i slova e kada ti se otvori My computer u exploreru razmisli i o prelasku na Total Commander ili neku besplatnu alternativu poput Free Commandera puno su mocniji od explorera i jednom kada se naviknes na njih explorer vise nikad neces pokrenit |
desni klik na WE ikonu, properties i stavi u Target : %SystemRoot%\explorer.exe /n,/e,
za c: obrisi zarez iza "e" |
evo mozes zanemarit moj post
a bas san se raspisa ne znan sta mi je u zadnje vrime baren san zapantija da n ima neke veze s tim a explorer ne koristim jedno 7 godina |
Total Commander i to je to
|
Directory Opus!
|
Turbo Navigator :D :D :D
koristimo domaće (i još je freeware) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:51. |