|
![]() |
#753 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Mora da su to godine ![]() Iako, NipTuck mi je bio jedno vrijeme dobar, ali pred kraj sam jedva čekao da završi. Cali je predobar zasad ![]() Što se tiče Spartacus i uvjetno rečeno loših animacija, nisam ih nikad doživljavao kao loše već onakve kakve je autor htio da budu, pretjerane i krvave...
![]() |
#756 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
Da, oni su bogovi malih ekrana. Jedini sadržaj na ekranu koji je učinio da slomim nešto... krevet od koprcanja i smijeha. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Guest
|
Evo, baš pogleda 24. Čist su mi OK bile zadnje 2 sezone. Iako mi je drago da više neće snimati jer to onda ostavlja mjesto za nekaj novo, nadam se dobro u programu! What so wrong with a bunch of tits ![]() Stvar ukusa. Meni je serija odlična. 1 sezona odlična, 2. tak tak, a 3. isto odlična. Promjenili su stil (kao što su znali i u prijašnjim sezonama napraviti). Sada ima puno više epizoda koje su više u stilu komičnih situacija, ali ne onakvih da bi se trgao od smijeha sa one linerima. Kako osobno gledam zbivanja u svijetu kroz perspektivu sličnu Stone and Parkeru. Meni i dalje paše! |
![]() |
![]() |
#758 | ||
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Nabavio sam stare Bipsiće sa nenadjebivom HR sinkronizacijom, pa ću se malo na to kidati od smijeha ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Guest
|
Scenaristima koji izmisljavaju ovakve epizode kakva je bila ova nova Fringe-a bi dao doživotnu zabranu da ikaj delaju na filmu ili televiziji. Katastrofa :P |
![]() |
![]() |
#760 |
Banned
|
Nabavio sam prvih nekoliko sezona Bundya ![]() ![]() ![]() http://www.jonolesh.projectbruce.net...bundy_sulk.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#761 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Može i Bauerova kćer postati CTU agent, nema problema ![]() Anyway, za kraj će snimiti film, u njemu se vraća Audrey Raines, jedna od riejetkih preživjelih Jackovih ljubavi ![]()
![]() |
![]() |
#763 |
Guest
|
@Facelessone Ako ti je dobar Mentalist, mogao bi ti biti dobar i "Lie to Me" Isto tako si pogledaj za True Blood ako ti Vampire Diaries dobar. |
![]() |
![]() |
#766 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Stargate Universe, House, Spartacus, V's, Lost, Smallville. ![]() Mogu reći da mi je ža šta su ukinili Stargate Atlantis zbog SG-U. Više mi je pasala komičnost uz ovaj serijal.
![]() |
#767 |
Premium
|
i meni je SGA puuuno bolji od SGU, ali eto ebiga .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
meni je SGU tijekom zadnje 4 epizode odlican,napokon se pocelo nesto događat u seriji,imaju bas ogromnu kolicinu prostora za napravit nesto zanimljivo a tijekom prvih 10-ak epizoda su se samo zamarali odnosom među likovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#771 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Simpsone,Dr.Bones,NCIS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#772 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Inače pratim V, Fringe, FlashForeward i Lost |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Svatko ima svoj ukus, uzrast, preokupacije...pa nemojte na mene drvljem i kamenjem ako nisam u trendu: ja trenutno opet gledam laganini the IT crowd a zakacen sam i za the office. Engleski office je bio dobar, ali niti americki IMHO nije uopce los. |
![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#775 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
About an hour ago Graham Linehan, IT crowd writer, wrote on twitter (@Glinner): "Forgot to say, we wrapped on ITC4. Very happy, but too tired to sum up feelings, even in a tweet. I do think it's going to be a great series" "Not sure of transmission date. June-ish? Need to edit the thing first..." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
SG:U se popravio, nakon 10 Marisol meets Eden and Cruz™ epizoda, sad 4 zadnje su bile predobre ![]() ![]() Odo na kamenita vrata zapalit svijecu da tako i nastave iducih barem 5 sezona, dok netko ne krene snimat novi star trek ili 2-5 sezona FireFlya ![]() Gledo i S1+S2 Breaking Bad, svidlo mi se, al' nije bolje od The Shielda.
![]() |
#777 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
nice info oko autora it crowda.. breaking bad nije bas za usporedit sa the shieldom :/ ja bi preporucio seriju Life.. nisam bas za policijske serije, ali ovo je nesto drugo.. tko nije gledao obavezno nadoknadit..! |
![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Guest
|
Nakon kaj je shield otisao, ima nova dobra serijica kaj je dosla kaj bi se nekak mogla usporediti. Justified |
![]() |
![]() |
#780 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Trenutno pratim V,Chuck,SGU,Pacific,Pure Pwnage,HIMYM kako izlaze. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|