|
|||||||||||
|
|
#721 | |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Mogu reći da je serija odlična, glumci odlični, a posebno me oduševila prirodna gluma Linde Cardellini. Šteta šta ima samo 18 epizoda...
|
|
|
|
#723 | |
|
Suit up!
|
Citiraj:
![]() Po tom linku "V" je ukinut?
|
|
|
|
#724 |
|
Guest
|
Baš pogledao South Park 200tu epizodu. hehehehe |
|
|
|
#725 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
|
|
|
|
|
#726 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Jel gleda ko "The Pacific"? Upropaštena serija totalno u usporedbi s "Band of Brothers", emo-melodrama-cry me a river forama. |
|
|
|
|
|
#728 |
|
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 00:09. |
|
|
|
|
|
#732 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
kome god se svidio aktualni američanski the office, sigurno će uživati i u novom izdanju od jednog dijela ekipe koja je radila ne us office - parks and recreation ![]() hf |
|
|
|
|
|
#733 | |
|
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
A prirodnosti dosta pridonosi to što je većina dijaloga improvizirana. ![]() I kraj je vrhunski. Serija je sad totalni kult, a kad je izašla, jedva da je itko vidio zbog konstantnog mijenjanja termina i svakakvih sranja.
|
|
|
|
#734 |
|
-------
|
|
|
|
|
|
#735 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Iz mase izdvojio bi Spartacusa. Brutala pretrpana CGI i audio efektima, ali to je ono sto se trazi ![]()
|
|
|
#736 | |
|
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Ona črnoba od trenera mi je legenda. |
|
|
|
|
|
|
#738 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ja sam pogledao prije par minuta ali nisam nista skuzio. no epizodaje predobra,mozda i najbolja do sada. |
|
|
|
|
|
#739 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#740 | |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Ajmo, traži se hrvatska zastava! ![]()
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 21.04.2010. u 18:55. |
|
|
|
|
|
|
#741 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Nikako da se povezem sa likovima u seriji, americka propaganda je ocita, sve u svemu nema mi nekak smisla uopce, previse je plitka. Izgleda da su je zamislili samo kao muzaru na temelju BoB-a. Chucka sam rijesio u svega par dana i da mi nema izuzetno interesantnog ljubavnog para ne bi je isao gledati dalje od prvih par epizoda. Valjda jedina serija koja me radi "romantike" privukla Mislim da nema puno sansi da se spasi posto su u trecoj sezoni definitivno izvukli sve sto se dalo makar ne na odvise dobar nacin. |
|
|
|
|
|
|
#742 |
|
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Spartacus samo-orgije i krv,odusevila me serija,12 epizoda gledas i onda ono There is but one path - We kill them all,i eto ti 13. epizode,ma genijalno. |
|
|
|
|
|
#743 |
|
Suit up!
|
Agreed Spartak je jedna od jačih serija ikad, a posebno mi je dobro kako su više-manje svi expendable i nema cenzure ![]()
|
|
|
#744 |
|
-------
|
|
|
|
|
|
#745 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pratim inače i Housa koji se još uvijek nije izlizao, te Flash Forward i ''V'' koji su me lagano razočarali. FF je svake epizode sve dosadniji i razvodnjeniji, a V nikako da krene. Doduše, u zaostatku sam zadnje dvije epizode, možda se nešto promijenilo Evo 24 ide kraju zadnje sezone
![]() Pratim inače i Housa koji se još uvijek nije izlizao, te Flash Forward i ''V'' koji su me lagano razočarali. FF je svake epizode sve dosadniji i razvodnjeniji, a V nikako da krene. Doduše, u zaostatku sam zadnje dvije epizode, možda se nešto promijenilo
|
|
|
#746 | |
|
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Meni se SP odavno ofucao...nekad samo bljesne i to je to, mislim da je zadnja koju sam gledao Canada on Strike, jel se isplati upuštati u novije epizode uopće? Citiraj:
Jel je ostala još koja Golf Dvojka i kakav MAN kamion za razbucati u Njemačkoj? Mislim da je ta seija bila plaćena za zbrinjavanje švapskog auto-otpada. Ostalo su odvezli Bugari i Rumunji ![]() |
|
|
|
|
|
|
#747 |
|
OMG, thats the funky shit
|
Pratim inače i Housa koji se još uvijek nije izlizao, te Flash Forward i ''V'' koji su me lagano razočarali. FF je svake epizode sve dosadniji i razvodnjeniji, a V nikako da krene. Doduše, u zaostatku sam zadnje dvije epizode, možda se nešto promijenilo |
|
Evo 24 ide kraju zadnje sezone
![]() Pratim inače i Housa koji se još uvijek nije izlizao, te Flash Forward i ''V'' koji su me lagano razočarali. FF je svake epizode sve dosadniji i razvodnjeniji, a V nikako da krene. Doduše, u zaostatku sam zadnje dvije epizode, možda se nešto promijenilo |
|
|
#748 |
|
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Počeo gledati Californication. OK serija iz ovih par epizoda šta sam odgleda, iako mi glavni lik nije sio na misto. Nastavljam dalje, jer volim ovakav tip serija (ljubiteljima Nip/Tucka će se vjerovatno svidit) a i ima potencijala. Pripremam se za The Pacific, i Spartacus, samo neka se skupi buffer . |
|
|
|
|
|
#749 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ti si svjestan da već po 3 put pišeš istu stvar o istoj seriji, glumcu u istoj temi? ![]() Preporuka za Spartacus, naravno ako možeš pogledati relativno loše animacije. Novi House je dobar, iako mi na momente već dosađuje. |
|
|
|
|
|
#750 | |
|
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Spartacus sam pogledao pilot, i ok mi izgleda iako su animacije nategnute. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|