|
![]() |
#3332 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Što ste se raspričali ![]() ![]()
![]() |
#3334 |
sto da napisem ?!
|
ja glasam za subotu ili nedjelju. onda bi isao, jerbo imam obavaveza (pet), a i danas sam malo preforsirao. tako da se nadam svemu sutra u torbi sve sto mi treba, kaciga izostaje. zato to kompenziram defanzivnom voznjom. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3335 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Za XC i je, malo za po gradu. Ne znam kakva je razlika u opremi. Jeli ova na treku bolja od ghosta (mjenjači, pogon i ostalo)? Recimo negdje sam pročitao da taj trek ima plastične pedale ali zato ima disk kočnice, a kod ghosta su vjerojatno metalne pedale i v-brake. Ma oba su dobra i koji god kupila, neće pogriješiti. @Dwarf, zračnica ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 29.04.2010. u 20:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3336 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
gle ja sam vozio na plastičnim pedalama i uopće nije problem voziti ![]() a pa rekao sam ti da je zračnica way to go ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3338 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3339 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
uzmi ![]() ![]() uglavnom uzmi jer pomeni je ok i vilica i oprema @De5tr0yer : nisi jedini u kategoriji sporih uzbrdo ![]() Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 29.04.2010. u 21:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3340 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Nedjelja bi meni najviše odgovarala. Subota je prvimaj, gužva i tako to plus što se moram najest na roštilju kod frenda ![]() Pa eto, vote za nedjelju ![]() Btw, ja sam jedan od sporih uzbrdo ![]()
![]() |
![]() |
#3341 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3342 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
@murina imam Scott Voltage YZ3 iz 2003., ima nekoliko stock dijelova koji uskoro odlaze u povijest, ali je vecinom promijenjeno sve osim rame. ja sam razrezao zracnicu i namotao ju oko tog dijela gdje lupa. a meni lupa jer je lanac vec brutalno istegnut (on je jedan od onih dijelova koje treba promijeniti :P ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3343 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
bome od 2003 nemijenjati lanac je poprilični uspjeh...da mi je znati koliko se lanac istegnuo ![]() izgleda da će onda i meni nedjelja odgovarati za sljeme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3344 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
E onda bih mogao zamijeniti lanac iako je ovo sa zračnicom odlično riješilo problem. Imam onu prozirnu naljepnicu na rami ali je svejedno istuckalo i oštetilo boju oko nje. I to u desetak dana, jer kad sam ga kupio (polovni) nije bilo ništa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3345 | |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
po bikeu sam bas poceo gaziti prije tri godine, prije toga je vidio sam cestu. stock dijelovi su kotaci (nepojacane felge), pogon, shifteri, prednji derailleur, sic stanga, kocnice (pakne su nove) i lanac. svi na izmaku snaga. jedino sto ne bih mijenjao su shifteri s integriranim rucicama kocnica, po meni su najbolje koje sam ikad vidio ![]() uglavnom, vrlo zilav bike, ali sam se naviknuo na geometriju i stvarno ide brzo nizbrdo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3347 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Jučer počeo voziti bicikl i danas ne mogu sjesti na njega koliko me guzica boli ![]() ![]() Kako vi rješavate probleme sa sicom? Sve si razmišljam da stavim neku spužvu u gaće xD PS: Prije sam imao sic od gela, bio je udobniji, ali također je boljela guzica. Tako da sumnjam da bi bolji sic puno pomogao!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3348 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
e,e...dovoljno mi je što sam formula 1 uzbrdo po suhom ![]() ![]() mene nakon otprilike 1h boli muškost.i sad ću si naručiti tzv pelene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3349 |
The All Seeing Eye
|
Možda nije loša ideja kupiti te biciklističke hlačice i preko njih staviti normalne hlače, čisto da se ne pederišem u njima ![]() Budem danas pogledao kako se cijene kreću, nadam se da nisu pre skupe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3351 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Gay talk. ok ![]() Meni nakon stanke preko zime prva 2-3 puta boli pakšu, al nikad mi nije pimpać odrvenio ![]() Nakon ta 2-3 puta, guza se navikne i bude čvrsta ko kamen, kakve bicke ![]()
![]() |
![]() |
#3352 | |
Bajker s AMD-om na dresu
|
Citiraj:
![]() a neznam...ugl ja ću sebi još provati malo nakositi sic tako da mu je prednja strana spuštenija a stražnja višlja pa možda to riješi problem...sve u svemu treba se malo poigrati tako da sjediš s dupetom na sicu a ne praktički na "integriranom" dijelu svoje muškosti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3355 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Iz mog skromnog iskustva (isto sam kupovao bajk za curu ![]() Sto se tice ciklusa i meride prosao sam isto dosta shopova po gradu i zbilja mi se cine najposteniji. Jebemu cak na stranici pise da nece prodavat skupe bajkove pozerima (to me slomilo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3356 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
kad vidim ovakav dan, dođe mi žao da nisam isao na sljeme, znam samo da cu otkazat faks za danas i odoh kuci ![]() za pogradu je dosta v-brake ![]() ![]() šta se tiče guzice, to je normalno i treba se naviknut na sic, s vremenom bude manje bolilo. ja vozim bez bicki, i kad me pocne malo kao bolit, dignes se na noge, malo protegnes i sve oke. ali u svakom slučaju prekontroliraj nagib sica, da ti nije prema iza... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3357 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ja naprijed imam mehaničku Heyes-MX4 sa 18diskom, jest malo šminka, ali tada sam se malo vise spuštao po Vukomerickim Goricama, pa je bilo frke, sada mi netreba uopće taj disk. Za po gradu kočim nogom na zadnjoj gumi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3358 |
The All Seeing Eye
|
Da, V-Brake je dušu dao za ležernu vožnju po gradu/jarunu i sl. Ako su dobro naštimane, koče zbilja fenomenalno. Na bivšem biciklu sam imao Tektro V-Brake, nisi ih smio ružno pogledati i već koče ![]() ![]() Morati ću si nagnuti sic i malo volan dignuti pošto previše ležim na biciklu. Budem javio za par dana jel se situacija popravila... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3359 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
ja neznam što ste svi pod dojmom da je v-brake jadan mali kočioni sustav za curice... moj v-brake uspije pri brzini od 25kmph zablokirati stražnji kotač iako imam >100kg također sam se spuštao niz nasip okomito na nizbrdicu i to dva puta : jednom ful sporo i kočio s v-brakeovima i jedno "dijagonalno" i onda s zadnjom kontrolirao proklizavanje V-brake je dobar koliko ga njegov vlasnik zna namjestiti i koristiti |
![]() |
![]() |
![]() |
#3360 | |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |