|
![]() |
#3301 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Zato m60 dosta dobro služi za smanjenje te razlike osim kad naletim na nekog sa m60 i magnum ammom. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3302 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
http://badcompanytwo.com/news-post/b...ing-wednesday/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3303 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Mogao bih već sljedeći tjedan ponovno zaigrati s vama,čini se da je matična otišla i idem kupit novu ovaj tjedan. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3304 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() nego jedna stvar jos, molio bih onoga koji mice mape iz rotacije i ostavlja samo port valdez da odjebe s tom praksom. sinoc se vrtila na repeat dok nismo skuzili, a i sad bacim pogled opet isto. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3306 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
cisto par rijeci o singleplayeru, jer ja ne igram nista online (pa tako niti BFC2). jako jako dobro. singleplayer jako dobar, malo me smeta tipicno americko-maco preseravanja (dok sere onaj teksasanin i tako), ali u globalu odlicna igra. na ovoj konfi iz siga je sve islo vise nego dobro, 1680x1050, detalji redom: med/high/med/med/2x/4x/off/off nisam primjetio veceg pada FPSa, niti se ijednom srusila igra. driveri su 197.13 za W7 32bitne. inace, nisam nasao LAN opcije, a niti pratim previse novosti u zadnje vrijeme o icemu. ima uopce LANa, ili kakvih prica da se izdati update/patch/mod za LAN?
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3307 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ukratko, svi disableajte SVE pluginove, nema druge. Pozdravnu poruku bi trebali svi stavit identičnu "Welcome to PcE BFBC2 Server. Play fair and even the teams!" te banner "http://www.aerendyl.com/bfbc2-in-game.png" tako kad netko ukljuci procon i time overwrite-a stare postavke bar pozdravna i banner ostanu isti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3308 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() |
#3309 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Denul 10.4, dela ko vura sad. Još igram kampanjicu, da uhvatim feeling, a onda Vas dolazim reparirati ![]()
![]() |
#3310 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
joj da ![]() Tebe nešto dugo nema, pa te i zaboravio ![]() Nego... trigger happy a? ![]() Taj sam, samo što više ja volim biti pilot no nije uvijet ![]() Baš smo probavali to markanje tenkova sa heličem pa ispaljivanje hellfirea na dotični, radi zadovoljavajuče ![]()
![]() |
![]() |
#3314 |
Guest
|
radi, evo bas se vrtio malo po serveru nasem. pamti izbor opreme i kad izadjes iz igre. |
![]() |
![]() |
#3315 |
Addicted to music.
|
Jej.Kad osposobim kantu imat ću gigu i pol samo patcheva za skinut. ![]()
![]() |
![]() |
#3318 |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Mislis reci obican smrtnik... heh... tko je jamio, jamio je. Ali ne brinite se ljudovi, imam ja asa u rukavu. Prije nego sam poceo intezivno igrati sa Obitelji Medići i M60, koristio sam Assault-a u kombinaciji sa pumpericom. Crno Vam se pise ![]() Nego, ja sam ZA da se napokon izaberu 2-3 Admina i da se stane na kraj silovanju/testiranju servera od (ne)poznatih strana. Vec sam par puta naletio da se vrti jedna te ista mapa, iskljucena kamera... Demokracija all the way, ekipa nek se kandidira i fino glasovanje preko poll-a. *EDIT: Ja zbilja ne shvacam developere ovog poluproizvoda, tj ovog patch-a. Oni su u Friends listi popravili scroll koji se preklapao s imenima i to je to! Ali Funkcija friend liste i dalje NE radi! Sva imena koja su ispod scroll-a prakticki NE postoje. Kao da uopce niste scroll-ali! Pa je tako npr. ManHunt meni prvi na listi prijatelja. Scroll-am li nize i kliknem compare na npr. Triumph-a koji je zbog scroll-anja sada prvi na vrhu, on ce me kompare-at sa ManHuntom. Sudeci po svemu ovo je zbilja trivijalan bug za kojeg je potrebno svega par minuta posla kako bi se ispravio. Nadam se da ostatak patch-a nije kozmeticke prirode poput ovog, jer mi zbilja dodje da se rijesim ovog poluproizvoda! Dal moram uopce spominjati kako mi History i favourites NE rade? Zadnje izmijenjeno od: Nebbo. 21.04.2010. u 17:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3319 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Evo cijela lista promijena: http://blogs.battlefield.ea.com/Default.aspx## Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3321 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo sta je ovaj patch promjenio kod oruzija i kitova: http://blogs.battlefield.ea.com/batt...h-changes.aspx EDIT: Prestigao me xGAME ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3322 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3323 |
Addicted to music.
|
Znači,ništa ne propuštam,jeej. ![]() @ Nebbo - da,hehe,htio sam reći "smrtnik" xD
![]() |
![]() |
#3324 |
Guest
|
"Decreased the range of Bolt Action Sniper and Pump Shotgun Slug rounds when using Magnum Ammo for better Kit Balance, especially in Hardcore." ok, wtf??? btw, ja sam jutros dosao na server testirat malo novu verziju i grafiku, vrtio se hardcore conquest, panama samo, bez bannera i default pozdravna poruka pa sam vratio na SC rush sve mape, vratio nam banner i onu nasu pozdravnu poruku. killcam sam ostavio off jer je tako bolje ![]() |
![]() |
![]() |
#3325 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
kako vama na dualcima sljaka igra...meni se trza...da nije bas za igrat, neznam sta je i do cega je...driver grafa sad ili su s patchom smrdali optimizaciju.. proc mi je samo za BF 80-90% ukupno mi skace i do 100% |
![]() |
![]() |
![]() |
#3327 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#3328 |
Guest
|