|
![]() |
#3271 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
I sad kontam naće se na pce cijela ekipa kojima to nije normalno. Ali ma kakvi mi koji mislimo da je hardcore ok (jer je puno realniji koliko to u bf se može reć) smo ne manjina nego ja,tor i još dvojica ![]() Zbilja bi volio da izbace k/d ratio i ostave samo win loose i hardcore ko jedini način igranja igre. I onda bi bila igra super grafike, fizike, taktička a opet ne presimulacija. Bilo bi ono all in one. Ali ono ja sam počeo bio bogove kresat po sobi ko lud kad sam skonto da će na našem serveru ostat sc. A tek kad nekoga pogodit sa m95 uz magnum ammo i ranim ga onda ono....... igra za tetkice ![]()
![]() |
![]() |
#3272 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Normalno,trebaju dodati još mogućnost da se atomska može bacit i to će bit onda prerealno. Djeeea. ![]()
![]() |
![]() |
#3273 | |
Guest
|
Citiraj:
nitko od nas ne kaze da je realno prezivit pogodak iz m95, ali trebas razmisljat na nacin da se realnost ipak stavi u sluzbu igrivosti. pogledaj HC servere, pogledaj kako ekipa igra, ja ne zelim da me nub kemperi skidaju dok jurim na objective ili da lik zaspreja pa me slucajno skine jednim metkom. tu nema skilla. da ne govorimo kako je glupo sto nema HUD-a, ne znam di su moji, kao medic ne znam di su pali, u vozilu nemam pojma koliko je osteceno itd. |
|
![]() |
![]() |
#3274 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Patch: http://forums.electronicarts.co.uk/b...hangelist.html Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3276 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Ne bi me začudilo da su smanjili damage abankanu,a tweakali m60 da bude još jači,Nebbo će onda biti Bog betlfilda. ![]() FAMOZNi EDiT: MP – Isla Innocentes MCOM building fixed where knifing the fence would destroy the building hahahahahahaha,nema više,nema više,naše birtije...eh,Triumph. ![]()
![]() |
![]() |
#3277 |
Guest
|
"MP – Added 15 second spawn timer for Conquest/Rush gamemodes at the start of round to prevent high end machines getting the upper hand before other machines load in." kvragu nema vise rushanja ![]() |
![]() |
![]() |
#3278 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
# MP – Added support for colour blind players Da mi je znati sta ovo znaci? Ja inace crvena slova od protivnika kad pišu na chatu jako sam tesko citao i ciljnik od tenka sam stalno morao micati da bi ga vidio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3279 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Samo češ opet pokrenut lavinu flejma, nevrijedi ti spominjati hardcore uopče... ipak se treba potruditi krepati na softiju pa je igraniji ![]() ... i tech ![]() Nije bed, ima dovoljno HC servera, makar igra tone svakim danom, sve manje ljudi ju igra meni se čini
![]() |
![]() |
#3281 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
fala bogu da je dosao patch,valjda su sredili M60 i AA. Nego,jel nas server automatski updatean na R10? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3283 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
MP – Kit/gadget loadout saved between sessions Šta znači ovo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3284 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Alo ekipo! Evo, Profesionalni CSS player, bivši treba naglasit, za 2min će imat skinuti BC2. Ofkors, oriđiđi. Pa ćemo da se pljucamo, nadam se da ću brzo pohvatat priču, poantu itd... Respect! If you do it => do it With Style! edit: Šta je ovaj PunkB, mi to treba?
![]() |
#3285 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3286 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Znači da će pamtiti tvoj zadnji izbor klase, oružja i ostalog. Pošto kaže "session" pretpostavljam da će pamtiti i kod idućeg logiranja u account. Edit: Izgleda da se zasad ne zna da li se ovo odnosi na spajanje na novi server ili kod ponovnog ulaska u igru. Zadnje izmijenjeno od: Veky. 19.04.2010. u 21:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3288 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Eto ovih dana nam dolazi patch http://forums.electronicarts.co.uk/b...hangelist.html Jedva cekam M60 i noobtube nerf ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3289 |
Premium
|
Isus Bog, to meni komp slab ili koji bog?! Igram kampanju, da malo skuzim igru, i nekako sve potrzava. Video rez 1920x1200 medium.
![]() |
#3290 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#3291 |
Premium
|
Lev of Detail: Medium Texture Quality: High Shadows: Medium Effects: Medium AA: 2xMSAA AF: 4x HBAO: OFF Sad sam na Cold War, upalih Fraps, tu mi sad pokazuje 80-100fps, ali za sad nema nikakve akcije. Odo spat, pa sutra pogledam detaljnije... Jel igra podržava PhsyX?
![]() |
#3292 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
BTW igra ne podržava PhsyX. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3293 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Koliko ti fraps pokazuje? Mislim da je to klasican medium, ja sam na njemu imao fps avg 54, zatim postavio texture na low, aa i af na 1 te po frapsu dobio avg 64, ali je igra također trzala (i s vsync i bez) pa sve vratio na medium. A konfa je znatno slabija od tvoje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3294 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
na default medium postavkama imam prosjek 40, na low 60, osjetna razlika i ugodnije je igrat na low. dxmode=auto da pokucam u drvo, zasad nijedan crash na win7, makar se igralo tek par sati ukupno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3295 |
Premium
|
Ja ovako kad se šećem, kad je neka pucnjava, vrti se oko 80-95fps. Ali imam tu i tamo neke čudne dropove, padne na 10 pa se odmah nakon tog vrati na 90. To se desi svakih cca 2-3min. Do sad mi se 2 put srusila igra. Da opišem, drop na 5, pa na 0fpsa. I bam, izađe iz igre na desktop, ono WTF?! Primjetih da je igra jako bagovita, ali je yebačka!
![]() |
#3299 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ni ne sumnjam da ti je odlican ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|