|
![]() |
#19321 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#19322 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#19323 | |
Guest
|
Sada fini rižoto sa lignjama i grah salata. Mljac Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#19324 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ono gore je prava Žderonjska svinjača-malo crvene paprike, parmezan i kiseljo vrhnje ![]() Tu-i-tamo joj podvalim i chili umjesto paprike ali sam jučer bio dobre volje pa nisam ![]()
![]() |
![]() |
#19326 |
Super Moderators
|
Irudatisumporovog, pa nikak poŽderat više tu šunku ![]() Danas suha hrana-kefir sa malo chilija, sendviči sa majonezom, šunkom i kiselim krastavcima...sve si nekaj mislim da kad na to zlijem pivčugu da nebu dobro ![]() Prva asocijacija mi je grlica ![]()
![]() |
#19328 |
Super Moderators
|
Kuha se bažul i kiselo zelje, brijem da bu palo ubijanje samo takvo ![]()
![]() |
#19330 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nego zderonje di pojest nesto u novom zagrebu u 2 u noci ? znam za sendvice u zapruđu jel ima još što ?
![]() |
#19331 | |
Super Moderators
|
Isto i danas ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#19332 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Trešnjevka je ipak trešnjevka. ![]() Danas sam tu u Mlinaru na ilici piknul sendvič za samo 10kn. Pedivo, šunka, sir, putar, zelena, svježi krastavci i paradajz. Odličan sendvič za niš love. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19333 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ovu u mlinaru fakat imaju mrak sendviče. Sad sam si piknuo neki (mislim da se zove dalmatinski). Crno pecivo s gro sjemenki, pršut, sir, rikola i paradajz. Metnul sam unutra malo majoneze i udri. 15kn dođe i fakat je pošteno velik. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19334 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Dovoljno za takve sendvice ubost onaj mali jastucic majoneze...salatna il kak se vec zove...jer je inace suho |
![]() |
![]() |
![]() |
#19336 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
I najškodljiviji čovjek možda je još uvijek najkorisniji od svih u pogledu održanja vrste; jer svojim djelovanjem on uzdržava u sebi ili u drugima nagone bez kojih bi ljudstvo već odavno bilo malaksalo i istrunulo.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19338 |
Super Moderators
|
Jubilarni treći dan-bažul i kiselo zelje ![]()
![]() |
#19339 |
Super Moderators
|
Ubio se jučer telećim pohancima, pomfačem od mladog krumpira i matovilca ![]() Danas teleća jetrica na naglo, pire i kristalka.
![]() |
#19340 |
Treba kaj skurit??
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19342 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19343 |
Treba kaj skurit??
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19345 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Danas sam radio TRIOgušti ![]() ![]() ![]() Ova je zadnja po redu bila, debela, nakljukana do bola, ujedno i najbolje ispala od 3 dotične... http://www.pohrani.com/f/1a/VF/2UrcrdhM/18042010001.jpg Ovdje su dvije već u stanju kada dodam sir i režem u dijelove(sir nevolim jako natopljen i sl.) http://www.pohrani.com/f/W/x2/1h57zrYY/18042010.jpg Samo da potvrdim nešto ćega sam se i pribojavao, a to znaju malo "jači" maheri, da nema SOS-a, bez domaćeg SOS-a od nešpricanog i fino pasiranog paradajza, nema mu ravnoga. zadnja tura otišla u bolonjez nekidan... ![]() Izuzev to, ubijačina ![]()
![]() |
#19346 |
Moderator
|
uz ozbiljnu recesiju pravog hardcore domaćeg paradajz sosa, mislim da ne bi takvu deliciju trošio na pizzu (osim da imam stalan priljev istoga), ali bi si zato zamutio jedan bošpor da se sve praši ![]() inače mi nedavno stara to delala po receptu pokojne prabake iz slavonije... u biti sve ovo isto, samo brijem ide pig fat i gore špek, pa onda zaprška i na koncu paradajz. jedino je koristila kupovni paradajz jer nemamo više izvora domaćeg... razlika okusa je ko usporedba gore navedene salatne majoneze i hobotnice pod pekom ![]() znači druge klase totalno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19347 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#19348 |
Moderator
|
ma znam da je bitan dobar sos, samo eto ostao sam bez pravog ![]() inače za pizzu ja zmutim ovako odokativno 60% paradajza iz tetrapaka, 30% kečapa, 10% koncentrata iz tube, koja žlica ulja, sol, origano i bosiljak i to me zadovoljava trenutno. svakako se slažem da tko misli kako je kupovni paradajz pire bilo koje klase imalo blizu domaćeg napravljenog sa onim mirišljavim paradajzima kojima i zelenjava miriši po cijeloj kući, gaaaaaadno se vara. isto vrijedi i za sir i vrhnje iz dućana i domaće s placa. probaj svakako napraviti bošor, udavit ćeš se... još ako imaš slučajno "bijelog" špeka, iliti maltene čista mast dimljena u tabli špeka, stvarno ti nema kraja kad baciš zapršku i paradajz na to. ja sam se satro čak i od ovog kupovnog paradajza, makar je blaga sjena pravome, ali taj okus, valjda zbog sentimentalnosti, je (meni) neprocjenjivo dobar. čak i kao ogroman ljubitelj kuhane govedine i hrena sa paradajz sosom, ovo volim solo derat sa žlicom... nešto kao pekmez dok nitko ne gleda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19349 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
uf, jedva sjedim koliko sam se sad satrao od spek fileka, pojeo sam 3x gavriloviceve konzerve i bas sam presretan, jedino mi je sad mrsko odletit do trgovine po hladnog pivkana.... sutra planiram radit svoj kaos u tepsiji.... bit ce fenomenalno, meso je vec sada u "pacu" da ujutro odmah bude na raspolaganju za pripremu...
I najškodljiviji čovjek možda je još uvijek najkorisniji od svih u pogledu održanja vrste; jer svojim djelovanjem on uzdržava u sebi ili u drugima nagone bez kojih bi ljudstvo već odavno bilo malaksalo i istrunulo.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19350 |
Super Moderators
|
Danas suha hrana-pečene kranjske, senf, raženi i Žuja ![]()
![]() |
|
|