Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.04.2010., 17:34   #3211
CyCl0p$
Guest

ili jednostavno da svi pokazu dovoljnu dozu zrelosti i ne rade pizdarije.
  Reply With Quote
Staro 16.04.2010., 18:26   #3212
Berax0r
Registered User

Berax0r's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Ja neznam šta ste prešli uopće na taj drugi program, CC je sasvim ok za ingame kickanje i mijenjanje mapa. :S
Berax0r je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2010., 20:25   #3213
Berax0r
Registered User

Berax0r's Avatar

Ovako da riješimo neke stvari.
Rekli smo kupiti ćemo server, uzeli smo. Svatko je dobio pristup adminu i dogovorili smo bez jebavanja postavki, no izgleda da se to ne poštuje.

Mijenjanje bannera, tj. resetiranje na ništa, uzastopno mijenjanje mapa, random poruke, flejm pozdravna poruka, nestajanje oružja...

Želim da budu svi korektni, ali ovako nemože dalje, još jednom neko sranje i određeni pojedinci će samo dobiti pristup adminu.
Staro 16.04.2010., 20:55   #3214
Beo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
Potpis na to!!
Beo je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2010., 21:25   #3215
V.I.P
Istrian Lifestyle
Moj komp

V.I.P's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
kako se zove vas server? nemogu ga naci
V.I.P je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2010., 21:26   #3216
Cartmann
Premium
Moj komp

Cartmann's Avatar

Datum registracije: Nov 2007

Cartmann je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2010., 21:39   #3217
Cartmann
Premium
Moj komp

Cartmann's Avatar

Citiraj:
Autor CyCl0p$ Pregled postova
ili jednostavno da svi pokazu dovoljnu dozu zrelosti i ne rade pizdarije.
Dovoljno da jedan pocne prčkat i chatat preko admin toola, odmah žele i svi drugi. A ako ima pravo jedan imaju i drugi.

Moj prijedlog je da sve podesimo kako smo se dogovorili i nakon toga više NITKO ne ulazi u admin tool, mijenja mape i chata s ekipom. Jer večeras kad sam ušao prvo sam primjetio da nema bannera, zatim da nema natpisa, a čim sam ušao u igru me dočekao admin chat, a onda me i izbacilo jer je netko odlučio promjenit mode. Pustite sve default i bok.

Staro 16.04.2010., 21:54   #3218
CyCl0p$
Guest

pa nije chat problem, nece s time nista sjebat.
problem je kad se drka po banneru, pozdravnoj poruci i postavkama na svoju ruku.

mod i mape se promijene kad se ekipa na TS-u dogovori ili ako je server prazan pa se testira nesto.
  Reply With Quote
Staro 16.04.2010., 22:13   #3219
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ljudi, jučer sam snimao onu partiju kada smo dobili sa zadnja 4 ticketa, htio sam staviti na YT, međutim imam nekih problema sa encodiranjem. Da ne spamam temu ovdje, pogledajte sami: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=186292
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 17.04.2010., 01:28   #3220
Cartmann
Premium
Moj komp

Cartmann's Avatar

Citiraj:
pa nije chat problem, nece s time nista sjebat.
problem je kad se drka po banneru, pozdravnoj poruci i postavkama na svoju ruku.

mod i mape se promijene kad se ekipa na TS-u dogovori ili ako je server prazan pa se testira nesto.
To s bannerom i pozdravnom porukom je collateral demage, ali ni chatu tamo nije mjesto. Znam da ispada bezveze kritizirat nekog tko je došao i napisao "POZZ EKIPA KAK STE", ali i ta benigna zezancija privuče i druge pa umjesto igranja svi pišu poruke preko ekrana. Ok je prvi put da vidiš kako radi, ali imho to bi trebali izbacit, kao i forsiranje mapa. Posljednje vrijeme je teško nać ok server, maloprije smo pobjegli s jednog koji je 4x za redom forsirao white pass, na drugima isto neprestano spam preko ekrana, ko da imaju DEMO mode servera. Ili forsiraju neka luda pravila, npr. zabranjen i GL, a lista je podugačka, c4 na mcom i tenkovima, itd..totalna ludost. Zato sad kad imamo svoj server bar se potrudimo da bude ok. A najlakše će ostat ok ako prihvatimo ono što smo dogovorili, sve default, clean look.

Staro 17.04.2010., 11:39   #3221
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

RedGreenBlue
2 die 4 je online   Reply With Quote
Staro 17.04.2010., 14:14   #3222
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Cartmann Pregled postova
...
Bilo kako bilo, ovaj server je žešći fail.

Svaka čast na dobroj volji i plaćanju servera, alii..
Previše vas ima rcon, kultura na serveru je na razini seljachine iz spickhovine.
Tako da ako slučajno izletiš ispred svog uber teammejta dobiješ torturu sa bog m****, isus, itd.

Raspisali ste se ovdje kako na vašem serveru je sve po PS-u, i nema retardiranih igrača.
Primjer, igralo nas je 4-5, u teamu sve PcE face, svi se nabubali u jedan squad i ostalo je jedno mjesto prazno.
Kolko god puta sam stisnuo join, tolko puta je netko odlučil stisnuti kick.
Mislim zaboli me za vaš squad ali ako se već normalno igra, vredu je da smo svi u istom squadu.
A da ne spominjem qrcenje prema drugim igračima, uglavnom strancima...

Toliko o vašem uber, PcE serveru.
IMO, uštedite si nešto love, uzmite server sa 16 slotova, stavite password na njega i uživajte u svojem malom carstvu.
tech je offline   Reply With Quote
Staro 17.04.2010., 14:25   #3223
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
upravu si,tko god da te kicko je retaj i treba se banat.
Constantine je offline   Reply With Quote
Staro 17.04.2010., 14:41   #3224
CyCl0p$
Guest

Citiraj:
Autor tech Pregled postova
Bilo kako bilo, ovaj server je žešći fail.

Svaka čast na dobroj volji i plaćanju servera, alii..
Previše vas ima rcon, kultura na serveru je na razini seljachine iz spickhovine.
Tako da ako slučajno izletiš ispred svog uber teammejta dobiješ torturu sa bog m****, isus, itd.
wtf, kad je ovo bilo? jel ti to netko od nasih napisao?

Citiraj:
Raspisali ste se ovdje kako na vašem serveru je sve po PS-u, i nema retardiranih igrača.
Primjer, igralo nas je 4-5, u teamu sve PcE face, svi se nabubali u jedan squad i ostalo je jedno mjesto prazno.
Mislim zaboli me za vaš squad ali ako se već normalno igra, vredu je da smo svi u istom squadu.
wtf n.2, kako te to kicka iz squada?
uostalom, ako pce ekipa oce bit u istom squadu, mozda je to zato da se mozemo dogovarat?

na svakom serveru ima retardiranih igraca, pogotovo stranaca. imas ti kakvu ideju kako to isfiltrirat?
  Reply With Quote
Staro 17.04.2010., 14:55   #3225
Spirit
Premium
Moj komp

Spirit's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
za takve stvari postoji lock
Spirit je offline   Reply With Quote
Staro 17.04.2010., 14:58   #3226
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
wtf, kad je ovo bilo? jel ti to netko od nasih napisao?

wtf n.2, kako te to kicka iz squada?
uostalom, ako pce ekipa oce bit u istom squadu, mozda je to zato da se mozemo dogovarat?

na svakom serveru ima retardiranih igraca, pogotovo stranaca. imas ti kakvu ideju kako to isfiltrirat?
Nisam žrtva, samo moja opažanja nakon nekih 30-tak minuta igranja.
Bilo je psovanja na naški, pa se maltretirao neki stranac sa visokom latencijom.
IIRC, možeš lockati squad/kikati nekoga iz istog.

Ne možeš ti to filtrirati, to su normalni igrači koji su navikli zujati po mapi sami, solucija je gore navedena, uzmite manji server i nek se vas par skuplja na njemu.
tech je offline   Reply With Quote
Staro 17.04.2010., 15:03   #3227
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
@tech
o čemu ti pričaš, kakav kick iz squada? To se ne može, možeš ga samo lockat...
Inače koji ti je nick u igri ?
Slažem se da previše ljudi ima admin ovlasti, to je IMHO bila greška u startu.
Admina bi trebalo bit 2-3 max i to samo ozbiljni ljudi, poput Triumpha i Cartmanna, i sve bi trebalo biti po defaultu, znači da se mape vrte kako je originalno zamišljeno i sve ostalo, a ne ovako svak nateže kako kome više paše. Nadam se da ćemo se uspit dogovorit nešto i riješiti situaciju na serveru jer ovako dalje ne može, a i imamo ga još 3 mjeseca, treba uvesti nekakav red inače će server zaista postati pušiona. I onaj example message, wtf
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 17.04.2010., 15:06   #3228
CyCl0p$
Guest

a bed, bilo je psovanja, pa sta si mimoza? ja mislio ko zna sta je bilo...

btw, ovo je timska igra, igra se za team i pobjedu, ne iskljucivo za sebe.
svi koji ne igraju timski su za mene retardi. ko oce sam za sebe nek si nadje deathmatch.
zato smo i uzeli server uostalom, da se ne patimo s takvima.
  Reply With Quote
Staro 17.04.2010., 15:15   #3229
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
@tech
o čemu ti pričaš, kakav kick iz squada? To se ne može, možeš ga samo lockat...
Inače koji ti je nick u igri ?
Slažem se da previše ljudi ima admin ovlasti, to je IMHO bila greška u startu.
Admina bi trebalo bit 2-3 max i to samo ozbiljni ljudi, poput Triumpha i Cartmanna, i sve bi trebalo biti po defaultu, znači da se mape vrte kako je originalno zamišljeno i sve ostalo, a ne ovako svak nateže kako kome više paše. Nadam se da ćemo se uspit dogovorit nešto i riješiti situaciju na serveru jer ovako dalje ne može, a i imamo ga još 3 mjeseca, treba uvesti nekakav red inače će server zaista postati pušiona. I onaj example message, wtf
nema vise tog example message,sad sam namjestio da se svakih 5-10 minuta vrte podaci o TS-u.
Staro 17.04.2010., 15:59   #3230
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Bar možete igrat.Meni komp smrzava opako.Sada sam evo eliminirao rame,znači,rami nisu.Izvadio sam terabajtni sata drajv,stavio 80 gb ide,stavio windoze,pa ćemo vidjeti je li do harda.
Ne kužim ovo sa psovanjem na TS-u.Pa što ću,kulturno i književno se izražavati?
Tenzije su velike,živci se izgube i jebi ga.Meni su "jebem ti" i "jebi ga" sastavni dio dana,kao ručak i večera.Ne doručkujem,ali da doručkujem uvrstio bih još pokoju psovku.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote
Staro 17.04.2010., 16:08   #3231
Cartmann
Premium
Moj komp

Cartmann's Avatar

Citiraj:
U peak hours je redovito preko 18-20 igrača na serveru, već se desilo da bude full. Mislim da sam svjedočio tome o čemu pričaš, iako nisam ni ja bio u tom squadu, ali radi se o tome da žele napravit mjesto za igrača iz TS-a kako bi se mogli respawnat na njega. Jer se dogodi da taman odlučim krenut u juriš prema m-comu a onda čujem Nea, Vekija, Nebboa,..kako viču "čuvaj život, respawnamo se na tebe". I ona se negdje zabijem dok se ne respawnaju, a mnogo je veća šansa da ćemo se probit i aktivirat mcom kad nas je 4 nego kad sam jurim prema njemu i 4orici koji ga čuvaju. Neko van TS-a to ne zna i on u najboljoj namjeri krene na mcom i pogine pa svi moraju ić od baze, itd.. U isto vrijeme je netko od PCEovaca i dalje blizu mcoma, ali se ne mogu respawnat na njega.

@Neo: ako ja i/li Triumph jedini imamo pass ne smatram da tad ja i on možemo jedini mjenjat postavke, već da NITKO ne može mijenjat postavke jednom kad podesimo server. Nakon što ga podesimo brišemo bfbc cc i procon. Ja sam ih već uninstall. Ovo Constantinovo je primjer najbolje namjere ali upitno kvalitetnog rjesenja, dobro je pozvat ljude na TS (da ne jure okolo ko kokoši), s druge strane preko cijelog ekrana izbaci poruku neke fluorescentno ljubičaste boje, ne možeš je ignorirati pa te može smest u borbi. Imho, full clean look, nikakve poruke, pozdravi, čestitke,..osim na početku kod bannera, tamo bi mogli nadodat TS tj. ip servera i port, nakon ulaska u igru - samo igra. Jedino što bi trebalo podesit su mjesta za članove i random rush/conquest, mislim da se to može u proconu.

ps. možda nevjerojatno ali se slažem dobrim dijelom s Manskyjem, ima i previše prilika (fakultet, posao,..) kad se moramo obraćat drugima s "gospodine", ne vidim ništa grozno u tome da neki daju malo oduška. A i ipak je ovo ratna igra s hrpu živcirajućih bugova, neprirodnije mi je čut Aerendyla kad full smirenim glasom kaže "dolazi helić", nego Manskyja dok urla "%$#$% HELIĆ HELIĆ JEB MU MATER %$#%$&$#$ MA UBIO ME PIC &%%&$%#$ MAAADAAAJJJJ JEBEMU %$#%$&".

Zadnje izmijenjeno od: Cartmann. 17.04.2010. u 16:17.
Staro 17.04.2010., 16:16   #3232
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Daj,koji bed.Kako nema čestitki?!
Šta ako se matori oženi,ne smijem ultra zeleno/ljubičastim font 96 slovima napisati :
"MATORI,SVE NAJBOLJE,ŽELIM TI PUNO SREĆE I LJUBAVI U BRAKU.A SADA ID ZAKUHAJ ČORBANAC I SPREMI RAKIJU ZA MENE I BRATA TRIUMPH-A!"

?

Staro 17.04.2010., 16:51   #3233
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

@cartman,podaci o TS-u ne idu preko cijelog ekrana,nego samo u normalnom chatu.
Staro 17.04.2010., 17:04   #3234
PointDexter
Premium
Moj komp

PointDexter's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Neznam koga si ti tech vidio da od nas psuje na ingame chatu i kako je "silovan" taj stranac sa niskim pingom?! Mi komuniciramo potpuno na TS i na ingame chatu samo se pise "Ammo@...." Naravno da cu biti u squadu sa nekim ko je na TS nego npr sa tobom s kojim mi je komunikacija jako teska.
Jednom je bio kickan igrac i to zato jer nije bilo mjesta za Pce-ovca i za to sam mu se uljudno ispricao i pozvao ga da nam se pridruzi kada server bude prazniji.
Brate jel ces sredit taj komp da veceras bacimo koju rundu? I pozivam nekog Siscana da izadje Manskom u susret i posudi mu neko napajanje za testiranje
I zelim da svi znaju da me Veki fino jucer izdao i neka zna da cu svih 6 mina staviti njemu na put
GG

@Constantin: poruka prekratko stoji na ekranu
Staro 17.04.2010., 17:17   #3235
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

nemoze se namjestit da traje duze :/
Staro 17.04.2010., 17:25   #3236
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Citiraj:
Autor PointDexter Pregled postova
Neznam koga si ti tech vidio da od nas psuje na ingame chatu i kako je "silovan" taj stranac sa niskim pingom?! Mi komuniciramo potpuno na TS i na ingame chatu samo se pise "Ammo@...." Naravno da cu biti u squadu sa nekim ko je na TS nego npr sa tobom s kojim mi je komunikacija jako teska.
Jednom je bio kickan igrac i to zato jer nije bilo mjesta za Pce-ovca i za to sam mu se uljudno ispricao i pozvao ga da nam se pridruzi kada server bude prazniji.
Brate jel ces sredit taj komp da veceras bacimo koju rundu? I pozivam nekog Siscana da izadje Manskom u susret i posudi mu neko napajanje za testiranje
I zelim da svi znaju da me Veki fino jucer izdao i neka zna da cu svih 6 mina staviti njemu na put
GG

@Constantin: poruka prekratko stoji na ekranu
1.Ne.Nažalost. Probao sam random igre pokretati sa keksom rama,pa sa drugim keksom,pa razmještao kekse po random slotovima,izvadio sata drajv,ubacio ide,tri puta nanovo friške windoze,otovro i rastavio cijeli komp,uzeo kompresor,propuhao,ništa - smrzava se. Biti će da je zbilja napajanje problem,pošto su temperatura normalne,a temp. proca ne prelazi 42 C° (u BIOS-u je namješteno da se ugasi automatski ako temp. dosegne kritičnih 90 C°).Jebemu napajanje defektivno.Koje smeće.Ah,ša se žalim,180 kn napajanje,nie čudo da je smeće.No onda trebaju napisati da je toliko loše i slabo da pokreće samo slabije konfe koje ne zahtjevaju puno energije!Čini mi se da grafička vuče dosta energije koju napajanje ne može isporučiti,iako grafa crpi energiju iz pci-e slota.No,sad mi je već počeo rendom smrzavat dok browsam web,itd.lol
2.Hvala na podršci i pomoći!Čak sam na fejsu ostavio poruku ako ima tko voljan da dođe do mene sa napajanjem da testiramo.lol
Tnx još jednom.
@ostali,znam da vam fale moji živci na TS-u,nadam se skorom vraćanju igranju BFBC2 i mojim najdražim igračima.PCE FTW!!!

EDiT: Evo što se dogodi kod mene.Identičan problem.

http://www.youtube.com/watch?v=WpyaJ3-CoOM

Zvuk ide trrrrrr i slika stoji,komp ne reagira.

Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 17.04.2010. u 18:02.
Staro 17.04.2010., 18:48   #3237
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Mansky Hunt Pregled postova
iako grafa crpi energiju iz pci-e slota.

Ček, tvoja HD4670 nema 6-pin utor za napajanje?
Staro 17.04.2010., 18:54   #3238
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Nou.

Staro 17.04.2010., 19:36   #3239
Berax0r
Registered User

Berax0r's Avatar

Ovako, sredio sam sada server i molim bez velikih prčkanja. Svakih 3 min se ispisuju sljedeće poruke:
Join our TeamSpeak 3 server @ 85.236.100.27:16107
Please remember to play fair and to even the teams!
Visit our forum thread @ forum.pcekspert.com
You can freely use @myguid and @loc [playername] commands.
If you have any issues with the server please contact the admin - aerendyl@live.com

Molio bih bez bezveznog kickanja bez objašnjenja, bananja itd. Zadnje upozorenje svim adminima.
Staro 17.04.2010., 19:48   #3240
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Mansky Hunt Pregled postova
Nou.

hmmmmm... čudno da kartica već te klase ne treba svoje napajanje.
Dali si pokušao sa drugom karticom?

Recimo kakvom 8800GT?

Napajanje ti nije Bog-zna kakvo, ali i da daje 300W od deklariranih 460 mora, ponavljam mora pogoniti tu tvoju konfu bez da se oznoji, nekako sumnjam da ti je do napajanja problem, jer ta konfiguracija nemože povuć više od 250W u loadu, ali ne škodi posuditi i probati drugo.

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na