|
![]() |
#3211 |
Guest
|
ili jednostavno da svi pokazu dovoljnu dozu zrelosti i ne rade pizdarije. |
![]() |
![]() |
#3212 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Ja neznam šta ste prešli uopće na taj drugi program, CC je sasvim ok za ingame kickanje i mijenjanje mapa. :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#3213 |
Registered User
|
Ovako da riješimo neke stvari. Rekli smo kupiti ćemo server, uzeli smo. Svatko je dobio pristup adminu i dogovorili smo bez jebavanja postavki, no izgleda da se to ne poštuje. Mijenjanje bannera, tj. resetiranje na ništa, uzastopno mijenjanje mapa, random poruke, flejm pozdravna poruka, nestajanje oružja... Želim da budu svi korektni, ali ovako nemože dalje, još jednom neko sranje i određeni pojedinci će samo dobiti pristup adminu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3216 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3217 |
Premium
|
Dovoljno da jedan pocne prčkat i chatat preko admin toola, odmah žele i svi drugi. A ako ima pravo jedan imaju i drugi. Moj prijedlog je da sve podesimo kako smo se dogovorili i nakon toga više NITKO ne ulazi u admin tool, mijenja mape i chata s ekipom. Jer večeras kad sam ušao prvo sam primjetio da nema bannera, zatim da nema natpisa, a čim sam ušao u igru me dočekao admin chat, a onda me i izbacilo jer je netko odlučio promjenit mode. Pustite sve default i bok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3218 |
Guest
|
pa nije chat problem, nece s time nista sjebat. problem je kad se drka po banneru, pozdravnoj poruci i postavkama na svoju ruku. mod i mape se promijene kad se ekipa na TS-u dogovori ili ako je server prazan pa se testira nesto. |
![]() |
![]() |
#3219 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ljudi, jučer sam snimao onu partiju kada smo dobili sa zadnja 4 ticketa, htio sam staviti na YT, međutim imam nekih problema sa encodiranjem. Da ne spamam temu ovdje, pogledajte sami: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=186292 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3220 |
Premium
|
To s bannerom i pozdravnom porukom je collateral demage, ali ni chatu tamo nije mjesto. Znam da ispada bezveze kritizirat nekog tko je došao i napisao "POZZ EKIPA KAK STE", ali i ta benigna zezancija privuče i druge pa umjesto igranja svi pišu poruke preko ekrana. Ok je prvi put da vidiš kako radi, ali imho to bi trebali izbacit, kao i forsiranje mapa. Posljednje vrijeme je teško nać ok server, maloprije smo pobjegli s jednog koji je 4x za redom forsirao white pass, na drugima isto neprestano spam preko ekrana, ko da imaju DEMO mode servera. Ili forsiraju neka luda pravila, npr. zabranjen i GL, a lista je podugačka, c4 na mcom i tenkovima, itd..totalna ludost. Zato sad kad imamo svoj server bar se potrudimo da bude ok. A najlakše će ostat ok ako prihvatimo ono što smo dogovorili, sve default, clean look. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3221 |
Premium
|
http://www.pbbans.com/mbi-viewban-bc...-vb165861.html http://www.pbbans.com/mbi-viewban-71...-vb165111.html Evo par nadobudnih, možda ih netko prepozna!
![]() |
#3222 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Bilo kako bilo, ovaj server je žešći fail. Svaka čast na dobroj volji i plaćanju servera, alii.. Previše vas ima rcon, kultura na serveru je na razini seljachine iz spickhovine. Tako da ako slučajno izletiš ispred svog uber teammejta dobiješ torturu sa bog m****, isus, itd. Raspisali ste se ovdje kako na vašem serveru je sve po PS-u, i nema retardiranih igrača. Primjer, igralo nas je 4-5, u teamu sve PcE face, svi se nabubali u jedan squad i ostalo je jedno mjesto prazno. Kolko god puta sam stisnuo join, tolko puta je netko odlučil stisnuti kick. Mislim zaboli me za vaš squad ali ako se već normalno igra, vredu je da smo svi u istom squadu. A da ne spominjem qrcenje prema drugim igračima, uglavnom strancima... Toliko o vašem uber, PcE serveru. IMO, uštedite si nešto love, uzmite server sa 16 slotova, stavite password na njega i uživajte u svojem malom carstvu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3223 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
upravu si,tko god da te kicko je retaj i treba se banat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3224 | ||
Guest
|
Citiraj:
Citiraj:
uostalom, ako pce ekipa oce bit u istom squadu, mozda je to zato da se mozemo dogovarat? na svakom serveru ima retardiranih igraca, pogotovo stranaca. imas ti kakvu ideju kako to isfiltrirat? |
||
![]() |
![]() |
#3226 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Bilo je psovanja na naški, pa se maltretirao neki stranac sa visokom latencijom. IIRC, možeš lockati squad/kikati nekoga iz istog. Ne možeš ti to filtrirati, to su normalni igrači koji su navikli zujati po mapi sami, solucija je gore navedena, uzmite manji server i nek se vas par skuplja na njemu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3227 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
@tech o čemu ti pričaš, kakav kick iz squada? To se ne može, možeš ga samo lockat... Inače koji ti je nick u igri ? Slažem se da previše ljudi ima admin ovlasti, to je IMHO bila greška u startu. Admina bi trebalo bit 2-3 max i to samo ozbiljni ljudi, poput Triumpha i Cartmanna, i sve bi trebalo biti po defaultu, znači da se mape vrte kako je originalno zamišljeno i sve ostalo, a ne ovako svak nateže kako kome više paše. Nadam se da ćemo se uspit dogovorit nešto i riješiti situaciju na serveru jer ovako dalje ne može, a i imamo ga još 3 mjeseca, treba uvesti nekakav red inače će server zaista postati pušiona. I onaj example message, wtf ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3228 |
Guest
|
a bed, bilo je psovanja, pa sta si mimoza? ja mislio ko zna sta je bilo... btw, ovo je timska igra, igra se za team i pobjedu, ne iskljucivo za sebe. svi koji ne igraju timski su za mene retardi. ko oce sam za sebe nek si nadje deathmatch. zato smo i uzeli server uostalom, da se ne patimo s takvima. |
![]() |
![]() |
#3229 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3230 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Bar možete igrat.Meni komp smrzava opako.Sada sam evo eliminirao rame,znači,rami nisu.Izvadio sam terabajtni sata drajv,stavio 80 gb ide,stavio windoze,pa ćemo vidjeti je li do harda. Ne kužim ovo sa psovanjem na TS-u.Pa što ću,kulturno i književno se izražavati? Tenzije su velike,živci se izgube i jebi ga.Meni su "jebem ti" i "jebi ga" sastavni dio dana,kao ručak i večera.Ne doručkujem,ali da doručkujem uvrstio bih još pokoju psovku. ![]()
![]() |
![]() |
#3231 | |
Premium
|
Citiraj:
@Neo: ako ja i/li Triumph jedini imamo pass ne smatram da tad ja i on možemo jedini mjenjat postavke, već da NITKO ne može mijenjat postavke jednom kad podesimo server. Nakon što ga podesimo brišemo bfbc cc i procon. Ja sam ih već uninstall. Ovo Constantinovo je primjer najbolje namjere ali upitno kvalitetnog rjesenja, dobro je pozvat ljude na TS (da ne jure okolo ko kokoši), s druge strane preko cijelog ekrana izbaci poruku neke fluorescentno ljubičaste boje, ne možeš je ignorirati pa te može smest u borbi. Imho, full clean look, nikakve poruke, pozdravi, čestitke,..osim na početku kod bannera, tamo bi mogli nadodat TS tj. ip servera i port, nakon ulaska u igru - samo igra. Jedino što bi trebalo podesit su mjesta za članove i random rush/conquest, mislim da se to može u proconu. ps. možda nevjerojatno ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Cartmann. 17.04.2010. u 16:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3232 |
Addicted to music.
|
Daj,koji bed.Kako nema čestitki?! Šta ako se matori oženi,ne smijem ultra zeleno/ljubičastim font 96 slovima napisati : "MATORI,SVE NAJBOLJE,ŽELIM TI PUNO SREĆE I LJUBAVI U BRAKU.A SADA ID ZAKUHAJ ČORBANAC I SPREMI RAKIJU ZA MENE I BRATA TRIUMPH-A!" ? ![]()
![]() |
![]() |
#3233 |
Premium
|
@cartman,podaci o TS-u ne idu preko cijelog ekrana,nego samo u normalnom chatu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3234 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Neznam koga si ti tech vidio da od nas psuje na ingame chatu i kako je "silovan" taj stranac sa niskim pingom?! Mi komuniciramo potpuno na TS i na ingame chatu samo se pise "Ammo@...." Naravno da cu biti u squadu sa nekim ko je na TS nego npr sa tobom s kojim mi je komunikacija jako teska. Jednom je bio kickan igrac i to zato jer nije bilo mjesta za Pce-ovca i za to sam mu se uljudno ispricao ![]() Brate jel ces sredit taj komp da veceras bacimo koju rundu? I pozivam nekog Siscana da izadje Manskom u susret i posudi mu neko napajanje za testiranje ![]() I zelim da svi znaju da me Veki fino jucer izdao ![]() ![]() GG @Constantin: poruka prekratko stoji na ekranu |
![]() |
![]() |
![]() |
#3235 |
Premium
|
nemoze se namjestit da traje duze :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3236 | |
Addicted to music.
|
Citiraj:
![]() ![]() 2.Hvala na podršci i pomoći!Čak sam na fejsu ostavio poruku ako ima tko voljan da dođe do mene sa napajanjem da testiramo.lol ![]() Tnx još jednom. @ostali,znam da vam fale moji živci na TS-u,nadam se skorom vraćanju igranju BFBC2 i mojim najdražim igračima.PCE FTW!!! EDiT: Evo što se dogodi kod mene.Identičan problem. http://www.youtube.com/watch?v=WpyaJ3-CoOM Zvuk ide trrrrrr i slika stoji,komp ne reagira.
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 17.04.2010. u 18:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3238 |
Addicted to music.
|
Nou. ![]()
![]() |
![]() |
#3239 |
Registered User
|
Ovako, sredio sam sada server i molim bez velikih prčkanja. Svakih 3 min se ispisuju sljedeće poruke: Join our TeamSpeak 3 server @ 85.236.100.27:16107 Please remember to play fair and to even the teams! Visit our forum thread @ forum.pcekspert.com You can freely use @myguid and @loc [playername] commands. If you have any issues with the server please contact the admin - aerendyl@live.com Molio bih bez bezveznog kickanja bez objašnjenja, bananja itd. Zadnje upozorenje svim adminima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3240 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
hmmmmm... čudno da kartica već te klase ne treba svoje napajanje. Dali si pokušao sa drugom karticom? Recimo kakvom 8800GT? Napajanje ti nije Bog-zna kakvo, ali i da daje 300W od deklariranih 460 mora, ponavljam mora pogoniti tu tvoju konfu bez da se oznoji, nekako sumnjam da ti je do napajanja problem, jer ta konfiguracija nemože povuć više od 250W u loadu, ali ne škodi posuditi i probati drugo.
![]() |
|
|