|
![]() |
#1441 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() E i ako nemaš brzu vezu, nemoj se upuštat uopće na takve trackere, jer će te pojesti ovi sa SB i brzim vezama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1442 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
ne znam kakav je pedro ali na wafflesu i whatu bez problema mozes sa obicnim shitom od adsl nabit buffer, prvo mozes upload svoje stvari drugo svako malo su freelech, sada sa Uskrs bude vjerujem puno stvari FL tako da stvarno nije problem samo treba dezurat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1443 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Za What se slazem, nisam na Wafflesu pa ne znam za njih. Treba samo pazit i ne zalijetat se sa skidanjem. Btw. SuperTorrents ima jos nekoliko sati otvorene registracije.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#1444 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
FTN memberi, pitanjce za vas. Jeli istina da ako doniraš, dobiješ invite na FTN-u? Negdje sam načuo, ali ne vjerujem u to. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1445 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
prije nije bilo obecavajuce ali eto prije 7min je stigla sljedeca vijest: Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: A.J.. 10.03.2010. u 22:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1446 |
d(O.o)b
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1447 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Dragi moji, trebam preporuku trackera sa PS2 sadržajem. Naime imam par komada privatnih u posjedu ali sve su to trackeri opće namjene, i uglavnom se svode na noviji sadržaj, a meni treba par starijih stvari, koje nigdje nemogu pronaći. Ima li takvo nešto uopće na kugli zemaljskoj? Davatelju invite-a za jedan takav mogu ponuditi u zamjenu IPT+ THR. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1450 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
trazim noratio tracker s cijelim serijama ili sezonama.(cuo sam da je tako sto bilo na ScT?) prijedlozi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1452 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() sry imam pozivnicu ali trenutno dijelim samo na hr-invites. jedino ako me dobro iznenadis sa proofovima mogao bih napravit iznimku ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1453 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Jel ima šta novog s Zamundom? Vidim da se mora preko proxy sve još uvijek ali jel su se oglasili šta službeno u vezi toga iz Zamunde? Zadnje izmijenjeno od: ivand123. 16.03.2010. u 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1454 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
Hm, jesu li se na TorrentHR-u opet poceli igrati velikog stranog trackera pa su uveli jos neko smijesno pravilo ili nisam jedini kojem su deaktivirali account (greskom, recimo)? Seedtime svakog torrenta uredno minimalno 72 sata, jedan HNR bod prije sest mjeseci, prije i uredan ratio, preko 1.5... U cemu je kvaka?
![]() |
#1455 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1456 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#1457 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
zanima me jeli tesko dobit pozivnicu za bitmetv? stalno trazim ali niko izgleda nema.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1458 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
pa brijem da je...dosta su strogi sto se tice pozivnica tak da je ljudima bed pozvat nekog ko ce sranja radit jer se lako popusi ban...ja sam recimo oko 15 mjeseci clan i vec vise od 6 mjeseci power user i nisam dobio nijednu pozivnicu(a imam skoro 100GB UL i preko 5 ratio), cekam da postanem vip(kad predem 100GB UL, pa mi mozda daju).. iako po faqu sam vec trebo dobit hrpu inviteova, a nisam nijednu, valjda je tak i drugima pa ti ni nema ko dat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1461 |
Guest
|
Evo mali hint: CB je otvorena za reganje ovih dana, tako da... ![]() |
![]() |
![]() |
#1462 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Nakon toga sam nabavio what.cd i cupam kosu. Dal itko zna noratio tracker sa HD materijalom (filmovi), i jos jedan noratio sa muzikom kao what.cd? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1463 |
Premium
|
taj dan kad sam pitao dobio sam pozivnicu za BTN. vec 170 GB iza mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1465 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1466 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 05.04.2010. u 02:27. Razlog: Sinoć se registrirao na forum pa ne zna jadan pravila :-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1467 |
Premium
|
ti bi htio da te odregistriraju s ovog foruma? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1468 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
TorrentSeed - "...We also are opening our doors for registration for this week. so if you know anyone who would like to join our little community now is the time to join up without an invite, so spread the word ![]() objavljeno dana 2010-04-01 stranica je odlicna...pa kome treba |
![]() |
![]() |
![]() |
#1470 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
jel ima kakvih novosti u vezi HDB.org-a,hoce li ikad otvorit invajtove? ne visim vise po ircovima pa neznam kakvo je stanje,a invite trazim godinu i pol. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|