|
![]() |
#1051 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Imam jos jedno pitanje jel netko uspio maknuti win media player ili downgrejdati, nekada mi sam pomjesa nazive pjesma koje pustam( probo sam neke stvari sa registry-em zbrise ga ali nece cijelog ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
mozda da probas kad upalis komp, ustekat ata ili sata kabal. tako da onda on njega proba povuci. Mislim jedino mi je logican kabal jer nevidim sta bi drugo moglo biti.
![]() |
#1053 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ma probo sam sa drugim kablom isto ga bios prepozna i napise model cd citaca a u win ga nema. Mislis da kad je komp upaljen , kad udje u win da onda ustekam kebel ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Može jedan savjet, iz start/all programs zabunom su maknuti ekcel i word iz officea. Pri otvaranju dokumenata se uredno dižu no nema ih u navedenom meniju za uključiti. kako to vratiti nazad ?
![]() |
#1057 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
U ALL PROGRAMS svi su folderi zapravo shortcuts od programa. Idi u proghram files,nadji word i excell ,napravi shortcutove oba programa i rucno ubaci u all programs. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Ne znam ko je u cijeloj priči više lud ili Win7 Pro 64bit ili Ati sa svojim driverima ali nema boga da aspect ratio namjestim niti na jednom monitoru, sad da se ovakvi bagovi dešavvaju u 2010 je svojstveno samo njima i njihovim poluproizvodima. Kao što se jasno vidi opcije koje omogućavaju scaling su dizejblane. Slika: http://www.zaslike.com/files/v1oq08jv9uqcesvcc7.jpg Ako netko ima neko rješenje neka puca slobodno |
![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#1060 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
meni se u zadnjih tjedan dana komp (sa Win 7 Professional 64) restarta iz cista mira... nakon toga cjeli dan radi bez problema...radim sve na njemu odnosno igram, surfam i sl. Potom se isti slučaj ponavlja tipa jednom dnevno...uvjek se radi o kernel power failure/event 41. cudno je da se obicno desava netom nakon pokretanja sustava Konfiguracija: leadtek 9800 GT, P5Q PRO, CORSAIR VX Series 450W, RAM Crucial Ballistix 800 MHz 4GB, INTEL Core2Duo E8400 najvjerovatnije ću komp odnest na analizu u Links nisam jedini koji ima ovakav problem http://social.technet.microsoft.com/...-c7cd168d1e91/ Zadnje izmijenjeno od: MixLix. 27.03.2010. u 18:39. Razlog: nadopuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#1061 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Imam malo cudan problem sa Windows Photo Viewerom. Sve slike mi prikazuje u nekoj zutoj nijansi boje dok u ostalim programima slike su normalne boje. Da li je tko ima slican problem i uspio rijesit? EDIT: rijesio brisanjem profila u color manageru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1062 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Kada ulazim u Windows pocnu one boje i starting windows i samo stane crn ekran,onda resetiram i uvijek uđe,to mi se desavalo i sa rtm win 7 i sa ovom orginalnom verzijom,jel zna netko u cemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
Guest
Datum registracije: Dec 2008
|
To je isti problem i meni sa mojim laptopom. Aj probaj upaliti komp i onda ga odma resetiraj, hoće li ti se onda to događati? Znači, čim se POSTa, onda ga resetiraj. Ako je i tada problem, onda je problem u grafičkim driverima. Ako tada nema problema, onda je problem u grafičkim driverima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
u Windows live messenger-u linkovi sa http:// prefiksom nisu klikabilni
Evo jedan cudan i glup problem oko kompatibilnosti izmedju programa unutar Windows 7 koji sam uspio rijesiti, a vidim po netu da je prilicno ucestal ... pa nek se nadje. Naime, problem mi je nastao kada sam htio podesiti da mi Windows live messenger (WLM) čuči u tray-u umjesto u taskbaru gdje mi duplira prozore. Rijesenje je bilo u podesavanju w7 Compabiliti mode-a da forsira Vista (sp2) mod. Ali tada nastaje sljedeci problem. Linkovi koji pocinju sa http:// prestaju biti klikabilni unutas chat prozora dok su linkovi koji pocinu sa www i dalje klikabilni. Promjena compability mode-a, reinstall i update WLM-a ne pomazu. Sasvim slucajno otkrijem da je problem nastaje ako je defaultnom browseru Opera. Forsanje IE za defaultni browser i povratak nazad na Operu za defaultni browser rijesava problem.
![]() |
#1065 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Kad sam bio mlad mislio sam da je novac najvažnija stvar u životu; sad kad sam ostario znam da jest! - Oscar Wilde Zadnje izmijenjeno od: -_Bad$ector_-. 03.04.2010. u 13:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Toga se nisam ni sjetio, ali nažalost ne može se ni iz CP-a, opet imam na izbor samo 75 i 85Hz. ![]() EDIT: No dobro, skontao sam da na guglu postoji još hrpa ljudi s tim problemom, valjda će se naći neko rješenje... Problem solved. ![]() Mod: mogao bi i napisati koje je riješenje. ![]() 1.Pokrenite nVidia control panel 2.U izborniku s lijeve strane odaberite Change resolution 3.Na dnu prozora kliknite na 'Add resolutions...' 4.Stavite kvačicu na 'Enable resolutions not exposed by the display' i zatim kliknite na 'Create custom resolution...' 5.Upišite rezoluciju i refresh rate koji želite, kliknite na Timing i pod Standard odaberite GTF i kliknite Test Custom rezolucija bi se trebala pojaviti, odaberite ju i to bi trebalo biti to... ![]()
Kad sam bio mlad mislio sam da je novac najvažnija stvar u životu; sad kad sam ostario znam da jest! - Oscar Wilde Zadnje izmijenjeno od: -_Bad$ector_-. 04.04.2010. u 00:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Problem sa win7 ( particije nestale iz disk managera)
Već dva dana se mučim sa instalacijom sedmice na Toshiba L300 laptop. Instalacija windowsa prođe bez greške kao i instalacija programa i drivera, disk preskeniran i nema virusa niti rootkita. Windows update prolazi bez problema osim što preskočim problematičan KB977165 update. Problem je u tome da obje particije tvrdog diska nestane iz disk managmenta i ostane samo dvd drive. To mi stvara probleme jer nemogu napraviti backup ili image sistema. Nemože nači ni diskove ni pržilicu. Pokušao sam sve od ponovne instalacije, ponovnog zapisivanja mbr-a, reinstalacije drivera za chipset... Zanimljivo je da sam tu istu v-liteanu sedmicu nedavno instalirao na više konfiguracija i sve je radilo bez problema, jedino što mi pada na pamet je da nešto pokupi preko win updatea. Eto, ja se raspisah ![]() Ako netko može pomoči dok još imam volje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Da probas tu vlajtanu (ako bas moras) sa ugasenim win. updateom? Ako je i dalje taj problem, onda stavi "normalnu" verziju pa vidi (sa win. updateom). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1070 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
desni klik na "Computer" i odaberes "Manage", stisnes ok i otvori ti se computer management i tamo pod storage imas disk management, dalje znas i sam... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1071 |
Émile Flournoy
|
particije diska se uopče se ne pojavljuju u disk managmentu i disk nestane iz device managera. Pokušao sam sve i sada nakon 3 neuspjele v-lite instalacije stavljam nedirnutu verziju ![]() Instaliram windowse na prethodno formatirani disk, update ne diram i ne spajam se na internet. Nakon što počmem instalirati programe disk se izgubi iz device managera i nema ga više u disk managmentu. Nije bitno koji program instaliram kada se to dogodi tako da nije ni do sumnjivog softvera skinutog sa torrenata.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1072 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Ima jedna stvar koja me smeta kod win7, a to je da kad isključim u folder options prikaz thumbnailova, onda mi slike uopće više ne pokazuje kao umanjeni prikaz bez obzira na koju veličinu ikona stvaio folder sa slikama, dok je to u XP-u funkcioniralo sasvim ok kad bih stavio thumbnails. Kako da to sredim?
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Émile Flournoy
|
Radi! ![]() Particije bi nestale nakon instalacije AVG internet securitya, instalirao sam MSE i više nema problema. Za probleme koje stvara KB977165 update vjerovatno već znate, kod mene je uzrokovao beskonačan reboot windowsa. Treba pripazit i na Toshiba X64 Acpi-compliant vallue added... driver kojeg windowsi pokupe sa win updatea, nakon njegove instalacije može doči do bsodova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1074 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Krenuo sam jucher napraviti dual boot XP Pro i 7 x64 ultimate na A200-20N,XP na prvu,7 na drugu particiju i sve radi.Onda mi se desilo da nakon instalacije nekog programa na win7 neshto se zblesira,prilikom pokretanja free commandera npr. javi mi da je disk c di je 7 korumpiran i invalidan,da pokrenem CHKDSK.Tako chk restarta 5 puta,provjerava,nadje i izbrishe neke entrije,ali nikako da popravi da se 7 boota bez njega.Stavio sam drugu instalaciju win7,opet se desilo isto kada sam sa deamonom loadao image office03 koji je na drugom kompu u mrezi.Opet CHKDSK roshta ali ne rjeshava,mozda i bi,ali nakon 5 restarta odluchim bootati XP.Prilikom boota javi se njegov CHKDSK,preskenira particiju di je 7,ali je on vidi kao d,a ne c kao win7.Bootam ponovno 7 i radi,XP je popravio...shta je uzrok tome,pojma nemam...
![]() |
![]() |
#1075 |
Émile Flournoy
|
Ovo što se meni dogodilo i nije neki veliki problem ali mi nije bilo na kraj pameti da avg može potaknuti nestajanje particija. Isti taj avg sam već instalirao na istu v lajtannu sedmicu tako da sam ga odmah isključio kao mogučeg krivca. Sada je gore ne-lajtana sedmica i naravno da radi osjetno tromije od v-litane. nije moj laptop pa mi se za 100kn neda opet sve instalirati, i ovo je previše. stavio sam sve od Offica, codeca, playera, Nera i još na kraju napravio image C particije da me više ne traže ![]() I ekran sam očistio za tih 100kn a u četvrtak imam važan ispit na faksu. Da nije za žensku sve bi spakirao nazad u torbu i vratio sretnom vlasniku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
Into my head it goes
|
Reko sam si da necu 7 instalirati dok ne izidje service pack,ali nisam mogao odoliti...ova instalacija shta imam je nedirana,barem su mi tako rekli ![]() ![]()
![]() |
#1078 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
pozz prešao sam na win 7 ultimate x 64 prije koji dan i zanima me zašto ne vidim u programs and features za sve instalirano size?vidim za nekih 10-ak programa dok recimo za igru dragon age uopće ne piše koliko zauzima ![]() EDIT: i da nema navedene igre u start traci...može li to biti do toga što je igra smještena u 32 bitni program files možda? i molio bi neka moderator prebaci u probleme za win 7,skonto sam tek kasnije temu Zadnje izmijenjeno od: slavonac90. 05.04.2010. u 22:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |
Into my head it goes
|
2 puta je instalacija programa(office03,diskeeper) uzrokovala nefunkcionalnost win7...firefox se nece pokrenuti i javlja da i dalje radi iako nije paljena,free commander se nece pokrenuti i javlja ovo shta sam gore napisao...chkdsk nakon 5 restartova ne rjeshava problem,vec to radi chkdsk pokrenut od strane XPa u prvom pokushaju... ako to nije problem,neznam shta nazvati problemom ![]() danas cijeli dan nesh prckam i instaliravam,za sada sve radi,nadam se da ce tako biti i sutra,i sutra,i... ![]() edit ovo sam updejtao,mozda je neshto od toga bio uzrok ...
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 05.04.2010. u 22:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|