|
![]() |
#19231 | |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() Moj stari vec par godina pece na mramornoj ploci.Puno lakse je kontolirati jacinu pecenja i nema opasnosti da ti bude nesto zagorjelo.Vec vidim postove tipa "ali to onda ne miriss/ima okus po dimu" ![]() Ozbiljno ako mozete negdje pribaviti takvu plocu probajte.Odlicno je ![]()
![]() |
![]() |
#19232 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#19233 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Ako napraviš dobru vatru s puno žara meso se brzo i fino ispeče s vrlo malo dimljenja.
![]() |
![]() |
#19235 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Roštilj je roštilj. Kada smo kod istog mislim da bum nafukal frenda da čim još malo zatopli okrenemo neki roštilj kod njega. ![]() Ovaj tjedan sam na režimu zdrave prehrane koja uključuje tunu+povrće. ![]() ![]() p.s sisa sve najbolje..zaboravih ti čestitati. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19236 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Smisao roštilja i je da se meso ne peče u ulju ili u vlastitom soku nego da se ono cijedi kroz rešetke. Još onaj električni kak tak jer masnoća kapne na grijač pa se malo meso zadimi ![]()
![]() |
![]() |
#19237 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
meni je električarski odličan za ribetinu (ali samo onaj s vodom na dnu)... konstatno je jak što pogoduje ribi, a u ovu vodu dodam ponešto maslinovog i grančice svježeg ružmarina. jako, jako dobra ribetina izađe s njega. thnx hammdija! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19238 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Ili mramorna ili rosfrajna. Prošle godine za prvi maj je netko doneo mramornu ploču, imala je uklesanu godinu na sebi ![]()
![]() |
![]() |
#19239 | |
Premium
|
Citiraj:
Ugriješ ploču u pećnici i staviš pizzu na ugrijanu ploču. Bude gotova za 4 min, ko iz pizzerije ![]() Može i šamotna ako nemate mramornu ploču.
![]() |
![]() |
#19240 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19241 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19242 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Sine, ako stvarno nešto želiš u životu, morat ćeš raditi za to. A sada tišina! Počinje izvlačenje brojeva za lutriju Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 29.03.2010. u 14:52. Razlog: Kriva tema :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#19243 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dečki, nije ovo Mladež i droge IV dio, držite se teme ![]() Danas brza hrana-špek, luk i 5 jaja. Raženi. Fresssh
![]() |
#19244 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
sta cenzura u zderonjama?!? ![]() odmah moram - da se rijesim stresa prouzrokovanog ovim gnjusnim cinom maznut dva pif paf kotleta s ekstra puno pomfrija zacinjenog tartarom ![]()
![]() |
#19246 |
Super Moderators
|
Mene su danas htjeli odvuć u Interšpar ali sam se mučki izvukao pa bum se ipak ogrebal za normalni ručak-juha, pire i pohannci od dobrog starog pu-ajceka ![]()
![]() |
#19248 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Pravim domaće široke rezance s dinstanim kupusom i domaćom Slavonskom slaninom ![]() Jebeš Ugarkovićku i njene Slovenske ručkove za 50kn, ovaj košta 0 kuna + trošak plina dok sve to zdinstam i skuham rezancove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19250 | |
Premium
|
Meni se danas neopisivo žderu lazanje kad dođem s posla. Nisam niš rekao ženi pa se nadam da mi čita misli ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#19252 |
Super Moderators
|
Našel danas u Interšparu nekakvu pačju paštetu (vade iz velikog pakiranja koliko hoćeš) pa sam si zguštal malo toga, maslina, suhe lopatice i salame od divljači ![]()
![]() |
#19254 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Sprema se za kuhanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19256 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#19258 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Mlatim po bakalaru. njamiiii ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#19259 |
Guest
|
Ja po osliću ![]() |
![]() |
![]() |
|
|