|
|||||||||||
|
|
#2701 |
|
Guest
|
a nista, onda je bolje uzet multiplay.co.uk. za koliko je to slotova uopce? |
|
|
|
#2702 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Mene malo muče ti rezervirani slotovi. Cesto se desi da nas ima online 2-3. To znači da će 8-9 slotova zjapiti prazni. Znači za potpuni doživljaj igre moramo praktički svi biti online. Ja sam za to da budu svi slotovi otvoreni i server bez pass-a, ali u slučaju da netko od PCE-ovaca želi ući kicka se igrač sa najmanje bodova(ovo se ne odnosi na PcE.ovce ).Mozda bi ovo moglo biti malo tricky na pocetku pa savjetujem da se svi povezemo npr. MSN-om. Ja mogu staviti pored sebe i lap na kojem mogu imati otvorenu konzolu za PcE server i MSN tako da neometano kickam campere ![]() Mišljenja?! |
|
|
|
|
|
#2703 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
24 I ja se ne slazem nimalo da slotovi trebaju biti rezervirani,glupost,samo treba biti pass na serveru pa ionako skoro nikad nebude pun,a ako se dogodi da bude,taj koji je platio moze jednostavno kickat nekoga i uc. |
|
|
|
|
|
#2704 |
|
Guest
|
eto onda najbolje tako, 24 slota bez passa, a kad neko od nas zeli uc kicka. kad ocemo bit sami(no homo) pobacamo sve van i stavimo pass ![]() idemo se svi dodat na msn i problem komunikacije rijesen |
|
|
|
#2705 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
1. Zgmmax 2. Aerendyl 3. Neo-ST 4. MichelGTX - ako se skupi 10 ljudi. 5. Beo 6.Constantine -ako server bude SC te ako se skupi dovoljno ljudi da bude max 60kn. po covjeku 7. cyc - isto kao i constantine 8.Mansky Hunt 9. Cartmann 10. Hrvoje 11.PointDexter - isto kao constantine i cyc 12.Veki-os -ako server bude SC te ako se skupi dovoljno ljudi da bude max 60kn. po covjeku |
|
|
|
|
|
#2706 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#2707 |
|
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Ukrao si mi rijeci iz usta... maloprije procitao. JA CU POPI**IT. Odustajem od igre... nisu normalni... Pa jel to zbilja nacin lomit korisnike ovako. Ocu lovu nazad. Aerendyl, ja tebi vracam pare... |
|
|
|
|
|
#2708 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
WTF ?! Ali nije mi jasno zašto EA svaljuje krivnju na DICE, a njima serveri ne rade, ali glavno da mi ispaštamo... pa j#$% im ja m$%&/ tko će sve iz početka ![]() Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 01.04.2010. u 14:53. |
|
|
|
|
|
#2709 |
|
Premium
|
OMFG,ne,ne,ne...Ne žekim vjerovati da se ovo događa ![]() Nakon toliko noči i truda dođem do 29 levela i oni ovako šta naprave... Nažalost nije šala,pročitao sam i ja na Tweeteru. Pa oni nisu kako treba,boli me k više i za igru i za server,prodajem Cd-key i to je to... |
|
|
|
|
|
#2710 |
|
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Koliko sam ja skuzio iz clanka iako postoji sansa da 80% vrate, ne bi bilo posteno prema ostalim igracima i zato svi nazad na nulu! KOMA!!! Zadnje izmijenjeno od: Nebbo. 01.04.2010. u 14:58. |
|
|
|
|
|
#2711 |
|
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ako resetiraju statse ja vrlo vjerovatno odustajem Idiotska igra, idiotski developeri, idiotski support. Stvarno, ako to naprave, gaming industrija dugo nije vidjela takav fail niti će ga dugo vidjeti ![]()
|
|
|
#2712 |
|
Guest
|
haha cuj ovoga o failovima prica :P nego, ja isto mislim da je prvoaprilska sala, a ako nije iskreno boli me kita, ne perem radi statsa nego zabave. |
|
|
|
#2714 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Pih, igrate samo zbog levela... ![]() Ako će to riješit probleme od kojih BC2 pati, ja kažem GO FOR IT! Mada baš i ne vidim povezanost statistike igrača sa problemima u konekciji? ![]() Ja sam skužio da zapravo glavni razlog moje očajno loše igre u početcima nije bio nizak level nego nepoznavanje mapa. (mada nisam ni sad nešto uber bolji )Magnum ammo, shieldovi, razna oružja, ne rade tako veliku razliku (eventualno kod Recon klase). |
|
|
|
|
|
#2715 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Prvi April? |
|
|
|
|
|
#2717 |
|
Premium
|
naravno da je sala ![]() nego,posto nas sada ima dovoljno,kome da saljemo pare da uzme server? |
|
|
|
|
|
#2719 |
|
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ja se ponado da je zauprav jer bi odusto. Ovako stalno neke pizdarije a ostajem u tom svijetu....... Čuj još plaćat sc server a mrzim sc ![]() ![]() I ono trebala bi po meni bit rezervirana dva slota, tj da imamo dva admina "kao glavna". Jer ako neće bit bar dva rezervirana server će bit full često a neće ni admin moć bit online a kamoli da nam netko oslobodi dovoljno mjesta za sve PCE :P
|
|
|
#2720 |
|
Guest
|
afaik ni ne mora admin bit na serveru kad ima konzolu. najbitnije da je punkbuster ukljucen |
|
|
|
#2721 |
|
Registered User
|
Ako hoćete možete meni poslati (imam žiro račun, imam paypal). Ali sa time da ne kupujem server dok svi ne uplate. |
|
|
|
|
|
#2722 |
|
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ja mogu uplatit negdje 6.1 Daj nam reci broj žiro svoj i budi volja tvoja.![]()
|
|
|
#2723 |
|
Guest
|
moze, ako se dogovorimo ja uplacujem vec sutra. |
|
|
|
#2725 |
|
Premium
|
Aerendyl moze onda, ajd mi daj sto brze broj racuna da odma sad uplatim. |
|
|
|
|
|
#2726 |
|
Registered User
|
Zagrebačka banka: 2360000-3113914555 Mladen Beraković Svrha uplate: PCE Server. ![]() |
|
|
|
|
|
#2727 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#2728 |
|
Premium
|
znaci: Default Name (?) Multiplay.co.uk :: ~PCE~ Rush/Conquest server FREE Edit Type ( public servers can be passworded ) (?) Public FREE Branding ( branded servers must be prefixed with Multiplay.co.uk ) (?) Branded FREE Edit Voice Comms ( Free Mumble or 50% Off Teamspeak / Ventrilo ) (?) Teamspeak 2 (15 slots including 3 Free) £1.65 Edit Location (?) London, UK (auto selected) FREE Edit Discount Options Value Saving 3 Month Prepay Total £69.26 Znaci to je 48kn po covjeku uplata.Ima nas 12. EDIT:tu pise da ima neki popust ako se ima voucher,znaci ako neko ovdje zna nekoga tko ima multiplay server neka ga pita jel ima voucher. |
|
|
|
|
|
#2730 |
|
Premium
|
Koliko onda treba točno uplatiti? I volio bih da ne bude nekih divljih pravila na forumu,tipa Kickanje snipera u atacku,kick zbog skakanja,CG spamma i slične fore.. Ako če biti sve normalno onda ok. EDIT:Napisao si cijenu baš dok sam pisao.Ja ču onda do sutra navečer najkasnije uplatiti. |
|
|
|
![]() |
|
|