|
![]() |
#2701 |
Guest
|
a nista, onda je bolje uzet multiplay.co.uk. za koliko je to slotova uopce? |
![]() |
![]() |
#2702 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Mene malo muče ti rezervirani slotovi. Cesto se desi da nas ima online 2-3. To znači da će 8-9 slotova zjapiti prazni. Znači za potpuni doživljaj igre moramo praktički svi biti online. Ja sam za to da budu svi slotovi otvoreni i server bez pass-a, ali u slučaju da netko od PCE-ovaca želi ući kicka se igrač sa najmanje bodova(ovo se ne odnosi na PcE.ovce ![]() Mozda bi ovo moglo biti malo tricky na pocetku pa savjetujem da se svi povezemo npr. MSN-om. Ja mogu staviti pored sebe i lap na kojem mogu imati otvorenu konzolu za PcE server i MSN tako da neometano kickam campere ![]() Mišljenja?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2703 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
24 I ja se ne slazem nimalo da slotovi trebaju biti rezervirani,glupost,samo treba biti pass na serveru pa ionako skoro nikad nebude pun,a ako se dogodi da bude,taj koji je platio moze jednostavno kickat nekoga i uc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2704 |
Guest
|
eto onda najbolje tako, 24 slota bez passa, a kad neko od nas zeli uc kicka. kad ocemo bit sami(no homo) pobacamo sve van i stavimo pass ![]() idemo se svi dodat na msn i problem komunikacije rijesen |
![]() |
![]() |
#2705 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
1. Zgmmax 2. Aerendyl 3. Neo-ST 4. MichelGTX - ako se skupi 10 ljudi. 5. Beo 6.Constantine -ako server bude SC te ako se skupi dovoljno ljudi da bude max 60kn. po covjeku 7. cyc - isto kao i constantine 8.Mansky Hunt 9. Cartmann 10. Hrvoje 11.PointDexter - isto kao constantine i cyc 12.Veki-os -ako server bude SC te ako se skupi dovoljno ljudi da bude max 60kn. po covjeku |
![]() |
![]() |
![]() |
#2706 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2707 |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Ukrao si mi rijeci iz usta... maloprije procitao. JA CU POPI**IT. Odustajem od igre... nisu normalni... Pa jel to zbilja nacin lomit korisnike ovako. Ocu lovu nazad. Aerendyl, ja tebi vracam pare... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2708 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
WTF ?! Ali nije mi jasno zašto EA svaljuje krivnju na DICE, a njima serveri ne rade, ali glavno da mi ispaštamo... pa j#$% im ja m$%&/ tko će sve iz početka ![]() Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 01.04.2010. u 14:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2709 |
Premium
|
OMFG,ne,ne,ne...Ne žekim vjerovati da se ovo događa ![]() Nakon toliko noči i truda dođem do 29 levela i oni ovako šta naprave... Nažalost nije šala,pročitao sam i ja na Tweeteru. Pa oni nisu kako treba,boli me k više i za igru i za server,prodajem Cd-key i to je to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2710 |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Koliko sam ja skuzio iz clanka iako postoji sansa da 80% vrate, ne bi bilo posteno prema ostalim igracima i zato svi nazad na nulu! KOMA!!! Zadnje izmijenjeno od: Nebbo. 01.04.2010. u 14:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2711 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ako resetiraju statse ja vrlo vjerovatno odustajem Idiotska igra, idiotski developeri, idiotski support. Stvarno, ako to naprave, gaming industrija dugo nije vidjela takav fail niti će ga dugo vidjeti ![]()
![]() |
#2712 |
Guest
|
haha cuj ovoga o failovima prica :P nego, ja isto mislim da je prvoaprilska sala, a ako nije iskreno boli me kita, ne perem radi statsa nego zabave. |
![]() |
![]() |
#2714 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Pih, igrate samo zbog levela... ![]() Ako će to riješit probleme od kojih BC2 pati, ja kažem GO FOR IT! Mada baš i ne vidim povezanost statistike igrača sa problemima u konekciji? ![]() Ja sam skužio da zapravo glavni razlog moje očajno loše igre u početcima nije bio nizak level nego nepoznavanje mapa. (mada nisam ni sad nešto uber bolji ![]() Magnum ammo, shieldovi, razna oružja, ne rade tako veliku razliku (eventualno kod Recon klase). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2715 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Prvi April? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2717 |
Premium
|
naravno da je sala ![]() nego,posto nas sada ima dovoljno,kome da saljemo pare da uzme server? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2719 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ja se ponado da je zauprav jer bi odusto. Ovako stalno neke pizdarije a ostajem u tom svijetu....... Čuj još plaćat sc server a mrzim sc ![]() ![]() ![]() I ono trebala bi po meni bit rezervirana dva slota, tj da imamo dva admina "kao glavna". Jer ako neće bit bar dva rezervirana server će bit full često a neće ni admin moć bit online a kamoli da nam netko oslobodi dovoljno mjesta za sve PCE :P
![]() |
#2720 |
Guest
|
afaik ni ne mora admin bit na serveru kad ima konzolu. najbitnije da je punkbuster ukljucen |
![]() |
![]() |
#2721 |
Registered User
|
Ako hoćete možete meni poslati (imam žiro račun, imam paypal). Ali sa time da ne kupujem server dok svi ne uplate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2722 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ja mogu uplatit negdje 6.1 ![]() ![]()
![]() |
#2723 |
Guest
|
moze, ako se dogovorimo ja uplacujem vec sutra. |
![]() |
![]() |
#2725 |
Premium
|
Aerendyl moze onda, ajd mi daj sto brze broj racuna da odma sad uplatim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2726 |
Registered User
|
Zagrebačka banka: 2360000-3113914555 Mladen Beraković Svrha uplate: PCE Server. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2727 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2728 |
Premium
|
znaci: Default Name (?) Multiplay.co.uk :: ~PCE~ Rush/Conquest server FREE Edit Type ( public servers can be passworded ) (?) Public FREE Branding ( branded servers must be prefixed with Multiplay.co.uk ) (?) Branded FREE Edit Voice Comms ( Free Mumble or 50% Off Teamspeak / Ventrilo ) (?) Teamspeak 2 (15 slots including 3 Free) £1.65 Edit Location (?) London, UK (auto selected) FREE Edit Discount Options Value Saving 3 Month Prepay Total £69.26 Znaci to je 48kn po covjeku uplata.Ima nas 12. EDIT:tu pise da ima neki popust ako se ima voucher,znaci ako neko ovdje zna nekoga tko ima multiplay server neka ga pita jel ima voucher. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2730 |
Premium
|
Koliko onda treba točno uplatiti? I volio bih da ne bude nekih divljih pravila na forumu,tipa Kickanje snipera u atacku,kick zbog skakanja,CG spamma i slične fore.. Ako če biti sve normalno onda ok. EDIT:Napisao si cijenu baš dok sam pisao.Ja ču onda do sutra navečer najkasnije uplatiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|