|
![]() |
#751 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
a dobro, to se brzo nadoknadi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#752 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#753 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#754 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#755 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Kad smo kod Lukasha.. Bio sam u dobrim odnosima sa Freedomima i Djutijevcima. Punkt. Imao sam jedan/dva side questa od Freedomovaca od čega je jedan bio pobiti bloodsuckere u selu. Kako sam harao igrom i rješavao main quest, tako sam se jednom prilikom vratio iz Red foresta i ulazim u Freedom bazu kad ono ekipa nabrijana i puške na gotovs... Naravno, naši odnosi su odjednom zahladili.... Nisam ubio nijednog Freedoma putem (provjerio sam leševe u Red forestu, sve Monolithi). Loadirao sam neki sejv daleko prije nego sam krenuo u Red Forest - obavjestilo me prilikom ulaska u Army warehouse da mi je bloodsucker quest failed (nemam pojma zašto, u Oblivion Lostu afaik nema time limita na side questove) i opet su Freedomi bili ljuti na mene. Ukratko, iz nekog meni nepoznatog razloga, Freedomi imaju nešto protiv mene ![]()
![]() |
![]() |
#756 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
nije mi se dogodilo slično, ali recimo, bacio sam kašikaru na monolitovce i naravno, odletila bačva sa metanom u stranu (ona crvena) i jedna budaletina iz freedoma je sa strane pušila lulu mira i dobila gelere. na mjestu je preminuo. rekoh, izolirani incident. pogledam telo, piše, Neutral. rekoh, dobro, nije mi zamjerio. izlazim iz red foresta i tamo na Barijeri, freedomovci sasuli ceo arsenal u mene, sunce im je8em žarko. i odem do Barkeepa da mi riješi problem sa njima, ali sam ostao loner. on veli riješeno. izađem van iz bara, a ono Dutijevci iz busije opleti po meni. rekoh, jebite se. vratio se u bar, postao Monolith, pobio ih sve i završio igru bez ispaljenog metka, od red foresta do nuklearke ![]() ovo je bio complete mod 2009, ali bez svog prvog patcha, zato je malo poblesavio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#757 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#759 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja sam spizdio lovu u i oko Rostocka pribavljajući opremu za odlazak do Brain Scorchera i u Pripyat. Obzirom da je po leševima koje sam ostavio za sobom bilo malo kvalitetne municije i anti rad opreme, morao sam kupovat. Sad ni nemam love i neda mi se natrag. Ugasio sam Scorcher i sad trebam krenuti prema Sarcophagu. Ne da mi se provlačit natrag tako da ću pričekat da završi obližnji okršaj Duty vs Freedom i onda se opskrbit s ostacima opreme. Imam SEVA i narančasto SPACE odijelo, H&K G36, GROZA rifle, onu zelenu sačmaricu s 6 patrona i onaj jači Dragunov (SVD2). Probavit što više municije, medkitova, zavoja i anti rad opreme i krećem u završnicu ![]()
let my people go! Zadnje izmijenjeno od: Jerry Drake. 30.03.2010. u 10:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#761 | |
Premium
|
Citiraj:
EXO mi se činio tu negdje sa SEVA suitom pa ga nisam uzimao. Čini mii se da sam negdje pročtao da ga se može naći nakon ulaza u Pripyat.
![]() |
![]() |
#762 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
po karakteristikama,exoskeleton je bolji po pitanju zastite od metaka(bulletproof) i impact(rupture)... radioactive,chemical,burn,electric,psy zastita mu je dosta manja od SEVA suit... SEVA suit je vise za zastitu od anomalija i ostalih efekata zone... ja uvijek nosim ta dva bodysuita,ako zapuca tko i krene sora stavljam exoskeleton... a ako vidim anomalije i ostalo SEVA suit... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#763 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#765 | |
Premium
|
Citiraj:
Nema veze, dosad je SEVA poslužio svrsi, izgurat će valjda i do kraja. Mada bi dobro došlo novo odijelo, bilo koje, jer je ovo oštećeno.
![]() |
![]() |
#766 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Pa vrati se do prvog tradera i zamjeni ili opravi isto ![]() ![]() ![]() Ja trenutno u LURK modu i opet super zanimljivo, uvijek nešto novo i teže od prethodnog, odigro sam i 2009 mod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#768 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#769 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Premium
|
![]() |
#771 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ne ne, čim u Pripyatu dođeš do stadiona, prođeš ga, gotovo. Počinješ nedaleko od NPP i natrag nema jer je sve zatvoreno. bolje odma odi do bara i nakupuj se i slobodno spizdi sve pare, jer ti pare u NPP neće trebati ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#772 | |
Premium
|
Citiraj:
Zapravo imam par završenih side questova koje sam obavio za Sidoroviča a nisam se vratio po nagradu. Možda fakat odem naplatiti usluge, nisam bio u Cordonu od vrlo rane faze igre ![]() Bar i nije tako daleko, ali tamo me ne čeka lova, morao bi ju zaraditi. Moggao bih jedino nakupiti artefakata kojih ima posvuda i prodavati njih. Ionako cijelu igru (ni CoP što se toga tiče) nisam stavio ni jedan jedini artefakt u belt ![]()
![]() |
![]() |
#775 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Pročitao sam u nekom vodiču, mislim na IGN-u, da u Pripyatu ima exo na dva tri mjesta, a i da se da naći i neka druga odijela. Jedino je problem što imam samo 5 anti rad injekcija. No pričakt ću da završi pokolj Duty vs Freedom dolje ispod BS-a, pa se možda nađe među ostacima i nešto anti rad medicine. Ma dosad mi nisu trebali, a prošao sam CoP i veći dio SoC-a bez njih. Uz dovoljno anti rad injekcija proći ću bez frke s radijacijom. A kolko vidim ti artefakti imaju i drawback - oni koji smanjuju radijaciju smanjuju i shield i endurance u bleeding oporavke, a oni koji daju plus za shield, endurance ili oporavak od krvarenja ujedno i povećavaju radijaciju.
![]() |
![]() |
#777 |
Premium
|
Zato što pomaže samo kad slabijih radijacija, kad si recimo u Red Forrestu, vodka slabo pomaže, a još uz to ti i smanjuje vidljivost i reflekse. mada sam ja iskoristio i 7 boca vodke na putu do BS-a. Tu i tamo ju popit - ok, ali bez anti rad injekcija ne ide.
![]() |
#779 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma nemreš vjerovat, u kratkom vremenu naspammali tri stranice umjesto da ste igrali ![]() Evo ja došao do vrha stepenica u Sarcophagu ![]() Neću sve citirat, evo par moji iskustava na putu od BS do Sarcophaga. Ne treba nositi tone opreme ni brdo suitova - ja sam krenuo put Pripyata samo sa SEVA odijelom, prije stadiona našao monolith odijelo i stavio ga tamo gdje nije bilo radijacije, čisto da šparam SEVA koje je oštećeno, dvije trećine kapaciteta slabije. Oružje - sniper (malo koristio, jedno 5 metaka ispalio), dvije assault rifle GROZA (uglavnom zadnji dio puta) i H&K G36 (uglavnom prvi dio puta) . shutgun, 5-6 bombi i 3 granate, putem pokupljen granate launcher. Zgodno je imati dvije jurišne puške ovog tipa jer koriste različitu municiju pa je već šansa da je više nađete putem. Zdravlje - 10 crvenih med kitova, 1 žuti i 2 plava - potrošio samo 5 crvenih. 20 zavoja, potrošio 15. 15 anti rad injekcija, potrošio 8. S tim da treba napomenuti da se čitavo vrijeme mogu naći traženi zdravstveni artikli od ubijenih molonlithovaca, kao i municija i neke nove puške (nova jurišna - zaboravih naziv) i gauss ![]() Sve u svemu nije bilo preteško do sad. Netko je spomenuo Fangov grob u pripyatu, može lokacija na spoiler? Projurio sam tom mapom, ali imam save netom prije stadiona pa se mogu vratiti, čisto da isprobam EXO ![]()
![]() |
#780 | |
Antimićanin
|
a uostalom, ako imaš informaciju gdje to je, bit će ti na radaru. no, ako igraš complete mod 2009, onda ti možda grob (stash) bude prazan, jer igra ima neki glupi smisao za humor. Stashevi su prazni ako nemaš PDA log od nekog ubijenog. a sada, koga treba ubit/tražit, ne znam. 5 puta sam igrao, i svih 5 puta mi je bio na radaru. to sam ucinio jednom i to u CNPP-u. onako s nogu sam strusio 3 flaše i čekao 5 minuta da mi se slika izravna, u nekakvom čošku bacajuć kašikare oko sebe da neko ne dođe
![]() ![]() kao što rekoh, je, ali ne svuda i ne bilo kada. Citiraj:
![]() a uostalom, ako imaš informaciju gdje to je, bit će ti na radaru. no, ako igraš complete mod 2009, onda ti možda grob (stash) bude prazan, jer igra ima neki glupi smisao za humor. Stashevi su prazni ako nemaš PDA log od nekog ubijenog. a sada, koga treba ubit/tražit, ne znam. 5 puta sam igrao, i svih 5 puta mi je bio na radaru. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|