|
![]() |
#721 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#724 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
smeta vjerovatno,stavi bolje samo lurk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#726 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Koliko se sjećam ta vrata prema Baru nisu otvorena dok nešto ne napraviš... Ima čak na youtubeu negdje kako granatom otvoriti vrata ( ![]() Anyway, također preporučam Oblivion Lost 2.x Igram sa 2.1, a vidim ima i 2.2 po netu. Uz zadnji patch za Soc niti jednog buga još nisam vidio (bug ili crash koji bi poremetili gameplay), a igram jako dugo. Točnije, još nisam ni prešao igru, volim igrati polako i s guštom ![]() CS i CoP ću valjda preći dok se priženim, pomoz' bog!
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Gdje dođe Fangov grob točno? Čitam da je u Pripyatu, možda sam već i bio tamo ali se ne sjećam. Zadnji put sam igrao SoC prije nove godine. I točka na karti bi pomogla ![]()
![]() |
![]() |
#731 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
ja ovaj LURK nemrem instalirat da ti je bog brat. friška instalacija, sve spečano na 1.00006, sve napravljeno kako su tražili i ništa... možda fakat treba bit 1.00005, ali opet ne vjerujem. morat ću probat popodne. Complete 2009 nije loš, ali čini mi se da je ovaj LURK još bolje što se tiče oružja i općenito tekstura i grafike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#732 | |
herr Flick
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#733 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Sad sam s complete 2009 došao do Freedom baze na putu do Brain Schorchera, ima 20-ak manijaka koej treba psokidati, malo ću se igrati s Dragunovim izdaleka. Ili bacim granatu i riješen problem ![]() Neda mi se sad novi mod isprobavat ![]()
let my people go! Zadnje izmijenjeno od: Jerry Drake. 26.03.2010. u 10:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#738 | |
herr Flick
|
Citiraj:
mozda je razlog friska instalacija ATI drivera i to ovih http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=183774 baci neVidiu i stavi ATI kartusu i neces imati problema ![]() @edit prvi dojmovi Mosin Nagant tandjara radi cuda, peglam po vojsci, nakazama, banditima . Moze se nositi u pocetku samo 40 kg i ruke mi otpale od trcanja ![]()
![]() |
![]() |
#740 | |
herr Flick
|
Citiraj:
![]() Nisam jos stigao do tu da vidim ide li optika (gustam pomalo igrajuci, tek sam usao u Garbage)) ali i ovako dere ko blesava. Jedino ona cicija od trgovca ima municiju za nju a prodaje je ko suho zlato - 50 kom za 1600 Ru. Vidio sa negdje na Youtube kako ubiti derikozu trgovca pa kad naletim na drugi izvor municije ici cu poravnati racune bombom ![]() Inace grafika je daleko iznad originala, puno bolja i realnija. Opcenito pravo osvjezenje nakon svih isprobanih modova do sada Moja preporuka za LURKanja
![]() |
![]() |
#741 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Davno sam presao SoC, skoro se nicega vise ne sjecam, znam samo da je bila jebena atmosfera i da sam igrao s instaliranim Oblivion lost modom. Sad moje pitanje je dali je taj Lurk nekakva naprednija inacica Oblivion moda te ako nije te je LURK zaseban mod da li je on kompatibilan s Oblivionom(cisto sumanjam ali nikad se ne zna) te koje je on uopce modifikacije donesi osim poboljsanih tekstura? Znam samo da originalni SoC bez hrpe patcheva nije licio na nista a Oblivion mod je jos onda dodatno ispravio neke bugove i izdigao gameplay s brdom sadrzaja koji je izbacen iz originala. Samo zbog boljih tekstura nema smisla ponovno prelazit igru ili mozda ipak ima?
![]() |
![]() |
#743 | |
herr Flick
|
Citiraj:
Opcenito teksture se ne mogu usporediti. LURK mod stvarno docarava dosta realne uvjete, recimo kad pada kisurina vidis na 50-ak metara, svjetiljka ti slabije osvjetljava. Nemas male mape u gornjem desnom kutu koja ti pomaze i upozorava na opasnost oko tebe. Nemas pokazivaca gdje su mrtvi koje si skinuo da ih opeljesis vec ih moras traziti po sjecanju. Nosivost je ogranicena na 35 kg (+5) tako da zavisi od misije moras uzeti samo minimalnu kolicinu oruzja i svega drugog inace neces moci nositi ako nadjes nesto korisno. Na prvoj mapi - Cordon i nije neka velika greda, ostavim sve osim pistolja, nakrcam i nosim na prodaju ciciji trgovcu. Ali kasnije (Garbage) osim dugog prelazenja terena i stalnih sukoba sa banditima, vojskom i mutantima nemas gdje ici. Vec sada imam sakrivenu masu oruzja za prodaju ali ne mogu do nje bez borbe. Za kupnju bolje opreme treba puno zaraditi jer je sve papreno skupo pa sam za sada osudjen na najosnovnije. Oruzje realnije puca i zvuci. Mosin se cuje nadaleko pa nakon pucnja moras bjezat jer skuze gdje si skriven i udri po tebi ![]() ![]() Probao sam do sada sve najglavnije modove ali ovaj mi je najbolji, meni barem. Nekom se mozda nece svidjati ali stvar ukusa @Drug Brko ne kuzim kako ti ne uspjeva. Jucer sam instalirao SoC, pachirao ga do 1.00006, ubacio LURK i radi bez greske na high postavkama. Driveri ?
![]() |
![]() |
#744 |
humanoid carbon unit
Datum registracije: Aug 2004
|
eh, još jedno općenito pitanje, sad kad je zippo napomenuo ovo gore: može li se u postavkama modova, kao i u CoP, potpuno maknut gluposti s ekrana poput minimape, pokazivača, crosshairova i ostalih smetajućih črčkarija? naviknuo sam se s totalno praznim ekranom igrat u CoPu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Premium
|
Malo je reći da sam poludio što sam izgubio par sati igre. Nisam siguran da li je to do moda ili do igre, mislim da je ipak mod kriv jer je igra patchirana na 1.0005, a i prvi put kad sam ju igrao nepatchiranu nisam ovdje imao problema... Ma ja poludio totalno s njim jučer. Izbacio me iz igre i obrisao mi saveove. Malo je reći da sam poludio što sam izgubio par sati igre. Nisam siguran da li je to do moda ili do igre, mislim da je ipak mod kriv jer je igra patchirana na 1.0005, a i prvi put kad sam ju igrao nepatchiranu nisam ovdje imao problema...
![]() |
#746 | |||
Antimićanin
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#747 | |
Premium
|
Citiraj:
Ono kaj sam napisao da sam prvi put igrao bez patcheva je bilo prije dvije godine ![]() Sad sam nanovo instalirao, odmah patchao, isprobao i odmah stavio Complete mod i do sad nije bilo problema, pičim ga već skoro dva tjedna.
![]() |
![]() |
#748 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
herr Flick
|
Cini mi se da su za dobar dio problema krivi i driveri. Moderi nikad ne napisu koje su drivere upotrijebili kada su zavrsno ispeglali mod. Imao sam problema sa Complete 2009 modom koji sam djelomicno rijesio najzadnjim driverima. I onda mi je zastajkivala povremeno ali moze biti mod mogu i driveri. Sad je pitanje lezi li STALKER bolje ATI karticama ?
![]() |
#750 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ni restart ne pomaže ni mijenjanje postavki. eventualno bih mogao probati na nekom drugom kompu ali nemam trenutno gdje. Fala Bogu radi mi treći save, nisam izgubio puno s njim, nekih pol sata kupovine opreme po Baru i razgovora s vođom Dutya.
![]() |
![]() |
|
|