Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.03.2010., 23:48   #721
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Constantine je offline   Reply With Quote
Staro 24.03.2010., 00:02   #722
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005

nema vise zippacha ......

zippo je offline   Reply With Quote
Staro 24.03.2010., 11:23   #723
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Imam complete mod 2009. jel smeta ako stavim ovaj LURK gore, tj, jel mogu biti oba pa da se prebacujem iz enega u drugi ili samo jedan može bit gore?
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 24.03.2010., 11:41   #724
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
smeta vjerovatno,stavi bolje samo lurk.
Constantine je offline   Reply With Quote
Staro 24.03.2010., 12:51   #725
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Izgleda bolesno taj LURK mod.
Makar sam ogromno STALKER fan, neda mi se ponovo SoC igrati, ali izgleda ću morati
Staro 24.03.2010., 13:59   #726
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Friendly su ako nisi krknuo kakvog Dutyjevca putem, i ako se nisi skompao sa pankerima Mislim da nije, ali nema veze
Lol za pankere
Koliko se sjećam ta vrata prema Baru nisu otvorena dok nešto ne napraviš... Ima čak na youtubeu negdje kako granatom otvoriti vrata () toga se baš dobro sjećam, a sad koji je uvjet da prođeš, ne bi znao.

Anyway, također preporučam Oblivion Lost 2.x
Igram sa 2.1, a vidim ima i 2.2 po netu. Uz zadnji patch za Soc niti jednog buga još nisam vidio (bug ili crash koji bi poremetili gameplay), a igram jako dugo. Točnije, još nisam ni prešao igru, volim igrati polako i s guštom

CS i CoP ću valjda preći dok se priženim, pomoz' bog!
Staro 24.03.2010., 23:11   #727
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Izgleda bolesno taj LURK mod.
Makar sam ogromno STALKER fan, neda mi se ponovo SoC igrati, ali izgleda ću morati
moraču pričekat iduču zimu za to
a ko zna kaj če do tad izač
JoZ@ je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2010., 01:11   #728
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Gdje dođe Fangov grob točno? Čitam da je u Pripyatu, možda sam već i bio tamo ali se ne sjećam. Zadnji put sam igrao SoC prije nove godine. I točka na karti bi pomogla
Staro 25.03.2010., 19:57   #729
generic
Premium
Moj komp

generic's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
S obzirom da ste me zapalili pričama za igru, skinuo instalirao, no malo me kopkaju ti modovi sad. Za nekoga tko igra prvi put igru, koji mod je bolji? Koji više mijenja gameplay?
Hvala
generic je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2010., 20:15   #730
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Koji god od ovih večih modova da staviš nečeš pogriješiti.

Complete 2009 je recimo jedan od boljih
Staro 26.03.2010., 08:08   #731
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

ja ovaj LURK nemrem instalirat da ti je bog brat. friška instalacija, sve spečano na 1.00006, sve napravljeno kako su tražili i ništa...

možda fakat treba bit 1.00005, ali opet ne vjerujem. morat ću probat popodne. Complete 2009 nije loš, ali čini mi se da je ovaj LURK još bolje što se tiče oružja i općenito tekstura i grafike.
Staro 26.03.2010., 09:27   #732
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Citiraj:
ja ovaj LURK nemrem instalirat da ti je bog brat. friška instalacija, sve spečano na 1.00006, sve napravljeno kako su tražili i ništa...

možda fakat treba bit 1.00005, ali opet ne vjerujem. morat ću probat popodne. Complete 2009 nije loš, ali čini mi se da je ovaj LURK još bolje što se tiče oružja i općenito tekstura i grafike.
Probaj friskom instalacijom i idi do 1.00004, ne dalje, pa probaj. Vecina modova je testirana na 1.00004 a sve ostalo pisu da bi trebalo raditi ali nije provjereno

Staro 26.03.2010., 09:57   #733
Jerry Drake
Premium

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Complete 2009 mi je sasvim ok. doduše, dva puta mi se shebo - jednom me u sekundi izbacio na desktop i zatvorio igru (još nisam vidio da se igra tako brzo shutdowna ) i jednom mi se smrzo na mapi Yantar, ostalo sve je radilo ok.

Sad sam s complete 2009 došao do Freedom baze na putu do Brain Schorchera, ima 20-ak manijaka koej treba psokidati, malo ću se igrati s Dragunovim izdaleka. Ili bacim granatu i riješen problem

Neda mi se sad novi mod isprobavat

Zadnje izmijenjeno od: Jerry Drake. 26.03.2010. u 10:19.
Jerry Drake je offline   Reply With Quote
Staro 26.03.2010., 11:42   #734
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Kod mene mod L.U.R.K radi na 1.0005 i sve OK, naravno na origigi igri.
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 26.03.2010., 11:49   #735
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

pa imam i ja oriđiđi igru ali na 1.00006 LURK ne radi, ali complete mod 2009 radi bez greške.
Staro 27.03.2010., 15:44   #736
Clifton
humanoid carbon unit
Moj komp

Clifton's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
okej, brzo dok me još drži Stalker virus! koji: Complete09 ili LURK za SoC?
Clifton je offline   Reply With Quote
Staro 27.03.2010., 15:47   #737
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Citiraj:
Autor clifton Pregled postova
okej, brzo dok me još drži stalker virus! Koji: Complete09 ili lurk za soc? :d
lurk

Staro 28.03.2010., 19:33   #738
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Citiraj:

instalirao LURK i sve mi radi bez greske. SoC je 1.00006
mozda je razlog friska instalacija ATI drivera i to ovih
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=183774

baci neVidiu i stavi ATI kartusu i neces imati problema

@edit
prvi dojmovi

Mosin Nagant tandjara radi cuda, peglam po vojsci, nakazama, banditima . Moze se nositi u pocetku samo 40 kg i ruke mi otpale od trcanja da zaradim lovu za nesto bolje

Staro 28.03.2010., 22:22   #739
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Opaaaa

Mosin Nagant

Nadam se da se može staviti kakva dobra optika na nju
Staro 29.03.2010., 00:28   #740
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Opaaaa

Mosin Nagant

Nadam se da se može staviti kakva dobra optika na nju
He, he stari poznanik Mosin iz CoD2
Nisam jos stigao do tu da vidim ide li optika (gustam pomalo igrajuci, tek sam usao u Garbage)) ali i ovako dere ko blesava. Jedino ona cicija od trgovca ima municiju za nju a prodaje je ko suho zlato - 50 kom za 1600 Ru. Vidio sa negdje na Youtube kako ubiti derikozu trgovca pa kad naletim na drugi izvor municije ici cu poravnati racune bombom
Inace grafika je daleko iznad originala, puno bolja i realnija. Opcenito pravo osvjezenje nakon svih isprobanih modova do sada
Moja preporuka za LURKanja

Staro 29.03.2010., 06:25   #741
Mast3r Chi3f
Premium
Moj komp

Mast3r Chi3f's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor zippo Pregled postova
He, he stari poznanik Mosin iz CoD2
Nisam jos stigao do tu da vidim ide li optika (gustam pomalo igrajuci, tek sam usao u Garbage)) ali i ovako dere ko blesava. Jedino ona cicija od trgovca ima municiju za nju a prodaje je ko suho zlato - 50 kom za 1600 Ru. Vidio sa negdje na Youtube kako ubiti derikozu trgovca pa kad naletim na drugi izvor municije ici cu poravnati racune bombom
Inace grafika je daleko iznad originala, puno bolja i realnija. Opcenito pravo osvjezenje nakon svih isprobanih modova do sada
Moja preporuka za LURKanja

Davno sam presao SoC, skoro se nicega vise ne sjecam, znam samo da je bila jebena atmosfera i da sam igrao s instaliranim Oblivion lost modom.

Sad moje pitanje je dali je taj Lurk nekakva naprednija inacica Oblivion moda te ako nije te je LURK zaseban mod da li je on kompatibilan s Oblivionom(cisto sumanjam ali nikad se ne zna) te koje je on uopce modifikacije donesi osim poboljsanih tekstura?

Znam samo da originalni SoC bez hrpe patcheva nije licio na nista a Oblivion mod je jos onda dodatno ispravio neke bugove i izdigao gameplay s brdom sadrzaja koji je izbacen iz originala.

Samo zbog boljih tekstura nema smisla ponovno prelazit igru ili mozda ipak ima?
Staro 29.03.2010., 07:51   #742
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

eto, probao sve verzije od 1.00002 do 1.00006 i LURK neće i neće nikako. počne loadat i izbaci kod onog "client synchronizing" kao xray bug error report. mah, dobar je i complete mod 2009
Staro 29.03.2010., 08:54   #743
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Citiraj:
Autor Mast3r Chi3f Pregled postova
Samo zbog boljih tekstura nema smisla ponovno prelazit igru ili mozda ipak ima?

Opcenito teksture se ne mogu usporediti. LURK mod stvarno docarava dosta realne uvjete, recimo kad pada kisurina vidis na 50-ak metara, svjetiljka ti slabije osvjetljava. Nemas male mape u gornjem desnom kutu koja ti pomaze i upozorava na opasnost oko tebe. Nemas pokazivaca gdje su mrtvi koje si skinuo da ih opeljesis vec ih moras traziti po sjecanju. Nosivost je ogranicena na 35 kg (+5) tako da zavisi od misije moras uzeti samo minimalnu kolicinu oruzja i svega drugog inace neces moci nositi ako nadjes nesto korisno. Na prvoj mapi - Cordon i nije neka velika greda, ostavim sve osim pistolja, nakrcam i nosim na prodaju ciciji trgovcu. Ali kasnije (Garbage) osim dugog prelazenja terena i stalnih sukoba sa banditima, vojskom i mutantima nemas gdje ici. Vec sada imam sakrivenu masu oruzja za prodaju ali ne mogu do nje bez borbe. Za kupnju bolje opreme treba puno zaraditi jer je sve papreno skupo pa sam za sada osudjen na najosnovnije. Oruzje realnije puca i zvuci. Mosin se cuje nadaleko pa nakon pucnja moras bjezat jer skuze gdje si skriven i udri po tebi . Za sada Mozin i sacmarica su zakon ali vrlo cesto i brze pete kad zagusti
Probao sam do sada sve najglavnije modove ali ovaj mi je najbolji, meni barem. Nekom se mozda nece svidjati ali stvar ukusa

@Drug Brko
ne kuzim kako ti ne uspjeva. Jucer sam instalirao SoC, pachirao ga do 1.00006, ubacio LURK i radi bez greske na high postavkama. Driveri ?

Staro 29.03.2010., 08:58   #744
Clifton
humanoid carbon unit
Moj komp

Clifton's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
eh, još jedno općenito pitanje, sad kad je zippo napomenuo ovo gore: može li se u postavkama modova, kao i u CoP, potpuno maknut gluposti s ekrana poput minimape, pokazivača, crosshairova i ostalih smetajućih črčkarija? naviknuo sam se s totalno praznim ekranom igrat u CoPu.
Clifton je offline   Reply With Quote
Staro 29.03.2010., 09:16   #745
Jerry Drake
Premium

Krenem od Army Warhose mape prema Red Forrest (Kill Stalker from Monolith group misija), sredim onaj Freedom outpost s oko 15 ljudi (ili je to Monolith outpost), krenem dalje, sredim 5-6 Monolithovaca i skužim da neću moći dalje jer nemam dovoljno anti rad injekcija. Ništa, krenem natrag u bar, dođem tamo i naravno da Barkeeper ima sve samo ne antirad. Odlučim ja preuzeti quest od vođe Dutya pa se kasnije vratiti po anti rad pills, krenem i izbaci me iz igre i zbriše mi sve saveove unatrag par dana!

Malo je reći da sam poludio što sam izgubio par sati igre. Nisam siguran da li je to do moda ili do igre, mislim da je ipak mod kriv jer je igra patchirana na 1.0005, a i prvi put kad sam ju igrao nepatchiranu nisam ovdje imao problema...
-->
Citiraj:
mah, dobar je i complete mod 2009

Ma ja poludio totalno s njim jučer. Izbacio me iz igre i obrisao mi saveove.

Krenem od Army Warhose mape prema Red Forrest (Kill Stalker from Monolith group misija), sredim onaj Freedom outpost s oko 15 ljudi (ili je to Monolith outpost), krenem dalje, sredim 5-6 Monolithovaca i skužim da neću moći dalje jer nemam dovoljno anti rad injekcija. Ništa, krenem natrag u bar, dođem tamo i naravno da Barkeeper ima sve samo ne antirad. Odlučim ja preuzeti quest od vođe Dutya pa se kasnije vratiti po anti rad pills, krenem i izbaci me iz igre i zbriše mi sve saveove unatrag par dana!

Malo je reći da sam poludio što sam izgubio par sati igre. Nisam siguran da li je to do moda ili do igre, mislim da je ipak mod kriv jer je igra patchirana na 1.0005, a i prvi put kad sam ju igrao nepatchiranu nisam ovdje imao problema...
Staro 29.03.2010., 09:39   #746
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor zippo Pregled postova
@Drug Brko
ne kuzim kako ti ne uspjeva. Jucer sam instalirao SoC, pachirao ga do 1.00006, ubacio LURK i radi bez greske na high postavkama. Driveri ?
ne znam ni ja. neće pa neće. je8iga. inače, driveri, zadnji beta nvidia, 197.25.

Citiraj:
Autor Clifton Pregled postova
eh, još jedno općenito pitanje, sad kad je zippo napomenuo ovo gore: može li se u postavkama modova, kao i u CoP, potpuno maknut gluposti s ekrana poput minimape, pokazivača, crosshairova i ostalih smetajućih črčkarija? naviknuo sam se s totalno praznim ekranom igrat u CoPu.
može. po defaultu su to tipke "+" i "-" na Numpadu (iznad uskog entera )

Citiraj:
Autor Jerry Drake Pregled postova
Ma ja poludio totalno s njim jučer. Izbacio me iz igre i obrisao mi saveove.

ako patchas unutar igre, piše ti u logovima, koji patcehvi sa kojima rade, a sa kojima ne. recimo, sa 5 na 6, save radi, ali sa 3 na 5, save ne radi.
Staro 29.03.2010., 10:11   #747
Jerry Drake
Premium

Citiraj:
ako patchas unutar igre, piše ti u logovima, koji patcehvi sa kojima rade, a sa kojima ne. recimo, sa 5 na 6, save radi, ali sa 3 na 5, save ne radi.
Ma krivo si me shvatio, ispočetka imam patch, nisam patchao nakon što sam počeo igrat.

Ono kaj sam napisao da sam prvi put igrao bez patcheva je bilo prije dvije godine

Sad sam nanovo instalirao, odmah patchao, isprobao i odmah stavio Complete mod i do sad nije bilo problema, pičim ga već skoro dva tjedna.
Staro 29.03.2010., 11:38   #748
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Jerry Drake Pregled postova
Ma krivo si me shvatio, ispočetka imam patch, nisam patchao nakon što sam počeo igrat.

Ono kaj sam napisao da sam prvi put igrao bez patcheva je bilo prije dvije godine

Sad sam nanovo instalirao, odmah patchao, isprobao i odmah stavio Complete mod i do sad nije bilo problema, pičim ga već skoro dva tjedna.
aha. ali svejedno prvi put čujem da je igra zbrisala sama od sebe sva fileove
Staro 29.03.2010., 12:53   #749
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Cini mi se da su za dobar dio problema krivi i driveri. Moderi nikad ne napisu koje su drivere upotrijebili kada su zavrsno ispeglali mod. Imao sam problema sa Complete 2009 modom koji sam djelomicno rijesio najzadnjim driverima. I onda mi je zastajkivala povremeno ali moze biti mod mogu i driveri. Sad je pitanje lezi li STALKER bolje ATI karticama ?

Staro 29.03.2010., 12:57   #750
Jerry Drake
Premium

Citiraj:
aha. ali svejedno prvi put čujem da je igra zbrisala sama od sebe sva fileove
Evo, nakon restarta sam dobio natrag saveove, ali zadnja dva savea kad otvorim automatski me izbaci natrag na desktop i tome nema lijeka.

Ni restart ne pomaže ni mijenjanje postavki. eventualno bih mogao probati na nekom drugom kompu ali nemam trenutno gdje.

Fala Bogu radi mi treći save, nisam izgubio puno s njim, nekih pol sata kupovine opreme po Baru i razgovora s vođom Dutya.

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na