|
![]() |
#91 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Imam i ja jedan problem na Water hazardu, kad tip, žena i alien, nakon što mi otvore vrata, ništa ne rade. Alien bi mi kao trebao montirati gun na vozilo, ali tip samo stoji. WTF!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
darth moul odakle ti to da je iziso patch i ako je linkaj nas
AMD Athlon 64 3000+ MBO Epox 8KDA3J 2 * 512 ddr 500 MHZ Kingmax Leadtek GF 6800 GT Seagate Barracuda 120 GB Chiftec 420 W Teac DVD Citac Teac CD RW Teac Floppy ![]() MS 2.1 Sound System Sync Master 793 DF |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
ovo da ne žele uć u lift mi se nije dogodilo? Probajte pričat s njima ili nešto valjda? ili onovo upisat ai_disable pa isključit ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Lich
Datum registracije: Jun 2004
|
ai_disable ne rjesava potpuno taj problem, naime treba u hl2/cfg napraviti jedan .cfg file i napisati neke stvari. link na sajt ti saljem na pm ![]()
Athlon64 3400+ 512kb/ABIT K8V MAX3 2x WD RAPTOR 36gb@RAID 0 Pioneer DVD+RW d.l. + Lg DVD-rom Leadtek 6800gt@400\1100 2x 512 ddr Kingmax, 433Mhz Chieftec,Midi DRAGON+Antec 550w Samsung 19" Dynaflat SM997DF SB Live! 5.1 + Creative 5.1 P580 2001:22,236/2003:12,429/2005:5,344 |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Sejva se i stavi read only. Na to si mislio? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Ako netko zna kako da 5900 karticu "namjestim" da radi pod dx9.0? Probao sam iz konzole s naredbom mat_dxlevel 90...ni ništa... Netko možda zna neko drugo rješenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Lich
|
igrica je predobra, igram je vec dva dana, svaki po 8h za redom ![]()
Athlon64 3400+ 512kb/ABIT K8V MAX3 2x WD RAPTOR 36gb@RAID 0 Pioneer DVD+RW d.l. + Lg DVD-rom Leadtek 6800gt@400\1100 2x 512 ddr Kingmax, 433Mhz Chieftec,Midi DRAGON+Antec 550w Samsung 19" Dynaflat SM997DF SB Live! 5.1 + Creative 5.1 P580 2001:22,236/2003:12,429/2005:5,344 |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
bok! Pozdrav svima i nemoj te se ljutiti ali igra koju smo svi ljubitelji FPS toliko dugo čekali ipak ruku na srce bagovita je i izgleda nedovršena i sami vidite po postovima da ljudi imaju bugove a toliko je novaca a i vrijemena ulozeno a večina vas je pljuvala po igri DOOM ali ipak ona takve bugove imala nije govoreči realno javite se sa svojim misljenjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Šeći po mračnom hodniku s baterijom i BRZO prebaci na gun da nekaj vidiš ![]() grafika je mrak - samo kaj je u mraku, pa je ne vidiš ![]() Za razliku od HL2 - koji je igriv, s grafikom koju VIDIM, priča je dobra i oh da .... IGRIVO JE ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Lich
|
Doomu je grafika mrak- doslovce ![]() sto se tice hl2, tih par bugova me nije sprijecilo da pomislim ista lose o igri, jer je fakat odlicno napravljena, atmosfera onog gradica je kao zagreb u ranu jesen, onog groblja kao pravog groblja iz horrora, a zadnjih par nivoa kao neka mjesavina equilibriuma i matrixa! Kad mi dodje frend neznam kaj da mu prije pokazem, jer je fakat svaki nivo toliko raznolik i bogat da ,da, to moje srce nemoze podnijetiii!!! :clap: :clap:
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Premium
|
kad se nešto "zatrokira" samo u konzolu upisati "ai_disable 0"...i sve bu dalje išlo fino ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Premium
|
Citiraj:
>>>>grafika je mrak - samo kaj je u mraku, pa je ne vidiš ![]() LOL ![]() Nije Doom3 tako ni loša igra, samo što je jedna od onih igara od kojih ti zastane dah kad ju vidiš na full detaljima i na visokoj rezoluciji pri visokom framerateu ![]() Kad ju zavrtiš na 1600*1200 na vary high details i samo stisneš OK na poruku da je potrebno 512MB video memorije misleći si kako si glavna faca u selu i šire jer ti sliku u tom trenutku daje neka 6800 kartica; u tom slučaju je OK. Kak bi moj frend reko : "A lako ti je to igrat tako kad ti niš ne trza ![]() Dok je HL2 igra koja je uistinu optimizirano do yaya, glatko ko u snu, i nije igra koju igraš i misliš si u sebi "joj, sad će netko iza ugla skočit i ujest me", nego baš daj osjećaj tjeskobe i samoće dok putuješ onim kvazi-gliserom. Interesantno da svaka igra na havoku daje takav feeling (Max Payne, Painkiller (pomalo parodičan, ali opet)...) A Quake, pardon, Doom je baš "stripovska" igra...više igrica nego igra ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
evo igram Hl2 na svom mobileu i moram priznat da je cak i na njemu sa 2x aa i 4x af igra igriva, grafika je dobra a o igrivosti i prici da ne govorim! ja se vise userem kad sam sam negdi i kad nemam vise metaka a ovi idu pa grav gun i rokaj ![]()
![]() |
#106 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Igra je zbilja sjajna :clap: .Zbog nje pozelim dati otkaz i pustiti fax no srecom pozli mi nakon sat i pol igranja pa sve stignem uskladiti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Premium
|
Citiraj:
Regedit HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Source\hl2\Settings DXLevel i mat_dxlevel promijeni iz 81 u 90... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Premium
|
kada startam All seeying eye i namjestim file od countera source onaj: srcds.exe i refresham servere i kad pokušam ući na neki piše mi Error in command line ?? Jel ga igra netko na netu? a kad ućem direktno u taj fajl i startam dedicated server u lanu ili internetu neznam šta trebam napravit da mi uđe u igru! |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Problem s pokretanjem HL2
Imam problem kad hocu pokrenuti hl2. Kaze: "Unable to init shader system" Stavio sam najnovije catalyste, dx9.c ... Konfiguracija je: P4 2.6 GHz, 1024 MB DDR400, R9700 128MB. Help! tnx, pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
CyberSky
|
Meni nonstop javlja A.I. disabled(neprijatelji stoje i ne mrdaju ko i oni rebelsi tak da je igra gotovo neigriva) kad igram Halflife2, jel se nekome isto to događalo, jel zna tko kak to riješit?
![]() |
#112 |
Premium
|
Imas odgovor u jednom ranijem postu u ovoj temi. Treba aktivirat konzolu negdje u opcijama igre i onda u nju upisat "ai_disable". Ali, ima li itko dobar odgovor na moj problem? Pliiiz |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
-.
|
Citiraj:
The temporary fix was to add a line to config.cfg and set the file as read only, though we all know this is a bad idea in the longrun. I propose this permanent fix. Go into your hl2\cfg\ folder, and create a txt file, inside this text file, write the following lines. ai_norebuildgraph "1" ai_disable "0" Save, then rename the text file to ai_fix.cfg, right click the file and set it to read only. Next, open up valve.rc in notepad, you should see the following // load the base configuration //exec default.cfg // Setup custom controller exec joystick.cfg // run a user script file if present exec autoexec.cfg // // stuff command line statements // stuffcmds // display the startup level startupmenu under "exec autoexec.cfg", add this line exec ai_fix.cfg Save the file and your done! Alternatively, you can download the config files here, just remember to extract them to hir ju go.. ju ar velkm
![]() |
![]() |
#114 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
ai_disable=0 Igraš ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Evo nakon malo igranja Half life 2 igre. Razocaranje. Ono ides,pocetak cool,vozis bjezis bla bla. I onda pocinje sve tamnije i tamnije,neki zombiji,pola tijela tu pola objeseno za antenu nekog auta,ma daaaaj,Isti qurazz ko Farcry.Pa jebote vise nemozes odigrat neku postenu igru a da se ne smrznes i da ti srce normalno radi jer ti je neki krvavi glupan sa nekim malim vanzemaljcem na glavi skoci na vrat i pocinje te samarat snagom Hulk Hogana. Dodje mi da ga malo isamaram i posaljem po sibice mamicu mu.Ima li kakva postena igra koju mogu normalno igrat a da me ne hvata jeza?Nestop u tom stilu ali bez zombija ili cudovista? |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |