|
![]() |
#812 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Nije da nema sata konektore ili 6 i 8 pin za grafu. A za 2% bolju iskoristivost davat 2x više para???? A što se tiče Linksa iako su vrlo profesionalni, ja ih izbjegavam jer su 20% skuplji od ostalih. Kupujem samo kad je neka akcija jer je cijena onda kao u drugim dućanima inače. (primjer prošla subota ATI grafa 5770) PS Moj glas ide za Corsair TX650. Nije modularno ali je cca 650 kn u ADMu. To ti je dovoljno snage, a najbitnije je da je totalno tiho (uz naravno vrlo kvalitetno, meni je ovo najbitniji kriterij). Imaš neki review u kojem su mjerili RPM ventilatora i do 50% je ispod 500 rpm. Počinje s nekih 300 rpm. To nemaš šanse čut da su ti sve komponente pasivno hlađene. Za druge Corsaire ne znam ali nisu svi isti tak da pazi (zujanje, za HX1000 mislim da rekoše da je glasno!) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#813 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Po meni, ako već (nepotrebno) mijenja napajanje, onda treba ići na nešto osjetno bolje od OCZ-a. U ovom trenutnku (ako se ima para) Seasonic SS-650KM je daleko najbolji izbor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Glupo je uspoređivati tx650 i ss650. 200 kn razlike između hx650 i ss650 se isplati(nije 2%,nego je 4,5% i više razlika,što na 650w nije malo). Po meni bi dvojba bila između hx750 i s650 ak se ima para,a ak ne tx650 best buy. Ovi kaj tvrde da su novi hx750/850 bučni seruckaju ili su totalni noise freakovi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ja sam u ovoj dilemi.Malo me više vuče na sisu, ali mi se sviđa kaj cors može dat 900W s 83% učinkovitosti po jednom testu. Da li netko možda zna koliko može sisko dati? Johnnyguru je vuko 700 i nešto sitno. I kakvo je kablovinje Cors vs sisa? ono dužina i kvaliteta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
A molim te šta će ti 900W? |
![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Javili mi iz HG spota da mi ipak je neispravna grafička, i uzeo zamjensku gtx285. Dođem doma, spojim sav sretan....uđem u igru i opet BAM - crkne sve. Restartiram, opet isto. Reko, onda mora bit napajanje. Skoknuo jutros do Linksa i uzeo HX750 modularno, ko ga hebe, šta sad ![]() Malo me duša boli oko zahlen bitte, ali barem sad imam svjetsko napajanje. I evo, nakon 2 sata čistog sexa i hebancije (sve živo sam moro počupat iz kućišta da ga mogu utrpat, tonu živaca izgubio) sad spojio i radi. Sad igram i čekam oće se išta opet ugasit ![]() PS: čudno, nakon što sam spojio PSU i pokrenuo, resetirao mi se sat u biosu i loading je bio fail (moro kliknut last known good configuration)??? I napisalo mi nešto tipa "CPU has changed" ![]() Nvm, sada sve radi ok. Zasad. ![]()
![]() |
#819 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Napajanje do 450kn
Znači trebam napanje do max 450 kn..za pokretanje ove konfe : -AMD Athlon 64 x2 Dual Core 5000+ -XFX Radeon 4830 -Abit A-N68SV -Samsung HDD 160Gb Pomogućnosti iz Linksa jer tamo cu vratiti dva napajanje i nadolpatiti za novo. I sa 100% sigurnošću da ce mi vrtit konfu :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Chieftec 400/450/500W, Silver Power SP-SS400, Corsair CX400, Sharkoon 350W... izaberi koji ti se najviše dopada jer su svi dovoljni za tvoju konfu. Moj izbor bi bio CX400.
![]() |
#821 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
I mislio sam CX400.... al stvarno pošto sam vec dva narucivao i bila su slaba. Hoce li CX400 100% pokretat moju konfu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#822 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja sam: e6300@4.0hgz 4gb gskill@1000mhz Ga p35-ds4 ATI 3870x2 sb250gb optika zvucna Sa fortronom 350w vozio. A i sa dotičnom CX400,,i nikakvih problema nije bilo, iz uticnice je čupalo oko 350w u neakkvom max load-u. Ta tvoja nemoze blizu 300 da hoće...
![]() |
#823 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Hiper Type S 425W je dobro napajanje, ali ako se planiras cesto igrati bolje ga je zaobici.... Kod mene trenutno pogoni x2 procesor i ati 3870 graficku...sto se tice snage sve djeluje ok i nevjerovatno je tiho, ali prilikom igranja s obzirom da ima rupice po cijelom kucistu vruci zrak izbacuje van kucista, ali i u njega... Na taj nacin zagrijava i druge komponente. |
![]() |
![]() |
![]() |
#826 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#828 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Možda uzmem HD4830 i X2 245 pa me zanima dali se što mjenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Radi ce on normalno,ali kad skupis nekih novaca uzmi si neko kvalitetnije napajanje poput: Fortron PNF 400W (ja ga imam i napajanje je skroz necujno) ili kao malo skuplja ali i kvalitetnija varijanta ti je Corsair CX400,a ako hoces bit miran na duge staze i da mozes napajanje iskoristit i u konfi poslije ove onda idi na Cors VX450 pa nadalje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Hvala,a kad ću imat novaca uzet ću cx450,hd4850 i monitor neki 22" |
![]() |
![]() |
![]() |
#834 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
pozdrav, slažem si konfu i odlučio sam si za sada uzeti HD5770, pa kasnije ubaciti još jednu za CF, vidio sam na dosta testova da jako dobro radi. Zato bi sada uzeo neko jače napajanje, tako da kada bi stavio još jednu grafu ga ne bi trebao mijenjati.. Monitor bi bio 22" i ostatak konfe neki standard, quad AMD, nisam siguran običan ili phenom, 4gb rama, jedan disk.. Što mislite, da li bi mi bilo dovoljno napajanje Corsair CX 400 ili bi ipak trebao uzeti VX450/520? unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Ja bih osobno otišao na VX450, no mislim da će ti i sa CX400 sve šljakat ok.
![]() |
#837 |
1,2,3... fall over!
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() |
#838 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
molio bih preporuku napajanja za konfu iz mog profila... Trenutno imam navedeno napajanje i sve to super radi ali pošto mi je komp konstantno naclockan i ovo krme od grafe vuče puno struje, ventilator je poprilično bučan... ne grije se i sve radi stabilno ali jbga, meni osobno nije bed, ali pošto bolja polovica ne može spavati kad moja kanta radi primoran sam utišati to... xD znači, neko jače napajanje 650W pa na više, obavezno modularno i po mogučnosti da je provjereno tiho... THX |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|