Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.02.2010., 22:17   #61
BeroVK
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor mislav_os Pregled postova
Inace,na tom natjecanju(za srednje skole) je bilo 20 pitanja,10 teoretskih,i 10 racunskih. Ova teoretska su bila pitanja iz "opce kulture" informatike koje sam rjesio sve,dok racunske nisam sve jer nisam imao ni jedan sat pripreme i nije mi imao tko objasniti neke stvari,zato mi je jako zao .Dok ovi koji su "nastrebali" kako se racunaju ovi racunski zadaci su oke napisali,ali najvise sto sam vidio bodova iz teorije ima jedan decko,i to 4 boda(od 10)..ccc,dok je meni bilo 9 od 10 tocno(eto,zeznio se budala na onom gore zadatku).

Evo jos jedan od teorijskih:
Koji od navedenih procesora ima 4(četiri) jezgre:
Intel Core Quattro
Intel Core 2 Duo
Intel Pentium 4
Intel Core 2 Quad

hehe
Quattro, pogon na sva četiri
BeroVK je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2010., 22:18   #62
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
I koliko ima?
Jako dobro pitanje, pokazuje osnove.
ja bih rekao da su dva osnovna, lijevi i desni "klik"
Buger je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2010., 22:22   #63
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Znak je byte, ne bit. 8 kilobajta.
PS samo da se osvrnem na ovo. Ma ne hebu ti oni engleski...Tamo sve pise bajt,kilobajt,bit...itd. Nema kod njih npr kB ili sl

mislav_os je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2010., 23:12   #64
Dawar
OMG, thats the funky shit
Moj komp

Dawar's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Nisam pisao maturu iz informatike, jer mi netreba, ali sam bio prošle godine na državnom iz toga i većina tih zadataka je tolika glupost, da nema veze sa ničim. Pitanja iz računalne povijesti, što ja danas imam od znanja kako se zvao koji intelov procesor prije 20ak godina. Ili učenje excel formula, napamet,one funkcije $ : ; neznam napamet ovak na papiru reći što je što, ali kad bi mi dao excel ja bi ti to napravio bez beda...
Staro 19.02.2010., 23:26   #65
Mejzlik
tha pilot
Moj komp

Mejzlik's Avatar

Datum registracije: May 2008
Pisao i ja drz. maturu iz informatike, pa sam se totalno blesavo zeznuo.
Oduvijek sam mislio da je RAM najbrza memorija, ali Cache je ipak brza i tu sam se pecnuo...
Mejzlik je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2010., 00:24   #66
Gx25
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Ja sam isto taj falio te onaj iz exela. Inace najkompliciraniji zadatak od svega mi je bio onaj binarni broj po IEEE jednostrukoj tocnosti koji jednostavno nisam imao pojma
odnosi se na zadatak s 8 stranica i 1024 znaka
Gx25 je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2010., 00:33   #67
Hrjax
Banned
Moj komp

Datum registracije: Sep 2007
Zasto polazete informatiku? Pa na kojem se faksu to gleda?
Hrjax je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2010., 00:43   #68
fre@k
Premium
Moj komp

fre@k's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Hrjax Pregled postova
Zasto polazete informatiku? Pa na kojem se faksu to gleda?
pa nebi ju sigurno isli polagati da se negleda, ja kad sam gledo elektro tehnicki u OS mislim da je trebala matematika visa i informatika, sad za fiziku nisam siguran, ali to je bilo prosle godine, ove god sam odustao od toga jer sam vidio da nema od te mature "kruha" posto nemislim na faks neigra mi ulogu...no prosle god su mi pitanja bila preglupa samo da mi je znat tko sastavlaj uopce ta pitanja za maturu, imo sam 28% mislim rijeseno, to ko kad ja pitam profu kako sastaviti hackintosh, a ona blene u mene nikad cula za apple, meni je totalna glupost ovo s KB i B s tim znacima, jer danas ja mislim da nitko to negleda, al vec je netko spomenio naše školstvo tezi ka idiotizmu zato nemam volje ni na faks

CPU: I5 2500k
GPU: MSI TF 660 OC
MBO: Asrock Z68 PRO3
RAM: 2x4gb G. Skill (1333mhz)
PSU: Seasonic 620W
HDD: SSD 180gb Intel 520 | WD Green 2TB
CASE: CM Elite 370
Ostalo: MX518, Logitech Ultra Flat, DELL U2412M, Hyper 212+

Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna
fre@k je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2010., 01:15   #69
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor fre@k Pregled postova
meni je totalna glupost ovo s KB i B s tim znacima, jer danas ja mislim da nitko to negleda, al vec je netko spomenio naše školstvo tezi ka idiotizmu zato nemam volje ni na faks

Ajd samo sad reci da nemoraš znat da binarni sustav ima samo 0 i 1, jer to danas nitko negleda.. De mi reci šta je nibble?? Osnovne stvari se ipak trebaju znat.... ..
John Creasy je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2010., 02:20   #70
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Pisao isto informatiku danas. Problem je što dosta tih stvari netko sa godinom informatike u općoj i klasičnoj gimnaziji to ne može znat. Ja sam bio općinar, i pola tih stvari mi nismo radili. Pa ni na dodatnoj iz informatike koju sam imao još dvije godine. Npr. programski kod i osnovne logičke sklopove sam prvi put vidio na faksu tako da toliko o državnoj maturi.
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2010., 02:23   #71
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
To ko kad ja pitam profu kako sastaviti hackintosh, a ona blene u mene nikad cula za apple.
A to je od iznimne važnosti za srednješkolsko obrazovanje, kako "sastaviti" hackintosh. Ajde ti prvo nauči osnovnoškolske stvari tipa, prvo slovo u rečenici, interpunkcijski znakovi osim zareza, itd.
Kao što sam već rekao, logika je izvučena iz ECDL obrazovanja, te su pitanja tako sročena. Nije dovoljno samo sjesti pred excell te napikati što traži zadatak (makar jest bitno znati se snalaziti), nego se mora znati ono što se želi napraviti. Ako je problem sa zaključavanjem ćelija koje se odrađuje u prvom razredu srednje škola, onda ne znam što neki ljudi uopće rade na natjecanju.
O samoj kvaliteti nekih pitanja ne želim diskutirati.
Staro 20.02.2010., 03:02   #72
domis
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
jebo majku, da sam znal da budu pitanja ko na prijemnom za ekonomiku poduzetništva, odma bi se prijavil za informatiku, a ne ko sad na fiziku

a dobro, ipak mi je foi zgadil čitav pojam informatike
domis je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2010., 12:26   #73
mislav_os
freak
Moj komp

Citiraj:
Autor Dawar Pregled postova
Ili učenje excel formula, napamet,one funkcije $ : ; neznam napamet ovak na papiru reći što je što, ali kad bi mi dao excel ja bi ti to napravio bez beda...
To sam tocno rjesio,bila su dva pitanja iz Excela gdje su formule bile napisane i kao koji ce biti rezultat,to mi nije bio problem.

Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Pisao isto informatiku danas. Problem je što dosta tih stvari netko sa godinom informatike u općoj i klasičnoj gimnaziji to ne može znat. Ja sam bio općinar, i pola tih stvari mi nismo radili. Pa ni na dodatnoj iz informatike koju sam imao još dvije godine. Npr. programski kod i osnovne logičke sklopove sam prvi put vidio na faksu tako da toliko o državnoj maturi.
E pa o tome sam upravo govorio. Mozes mislit kak je tek meni u Ekonomskoj. Jos me profa posalje na natjecanje(ajd,imam jedini 5 u razredu) i onda nit jedan sat pripreme oko tih zadataka ni nista. To je najgore u svemu,sto nema organizacije za te ucenika. Mogla je uzet 2 sata i objasnit mi :S

Staro 20.02.2010., 13:10   #74
Majo
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2007
DDR3 ram na 2ghz je brzi od cache memorije recimo Athlona 2500 XP .
Ugl pitanja su vrlo ne konkretna...
Majo je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2010., 13:11   #75
Buger
Premium
Moj komp

gle, kad tad ćeš shavtit da se na natjecanja baš i ne isplati ići

često puta te profesor ne oslobodi od trenutnog gradiva, učiš neko deseto gradivo za natjecanje, propuštaš gradivo iz škole i moraš to sev nadoknadit radi čega?

mislim, smatram da je i možda obveza učenika ako je najbolji u nečemu da ide na natjecanje predstavljati svoju školu, ali nitko si ne daje previše truda oko učenika...

uglavnom kao osoba koja je išla sve 4 godine srednje škole na natjecanja kažem da se ne isplati ići (osim ako ne pucaš na državno natjecanje)
Buger je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2010., 13:14   #76
mislav_os
freak
Moj komp

Pa ocito da je tako,jer ono...stvarno sam se razocarao..makar da mi je malo objasnila,definitivno bi prosao dalje,jer sam i ovako skoro prosao dalje...jako malo mi je falilo. A i pretjerali su s tim zadacima,stvarno gluposti daju da se racuna :S

Staro 20.02.2010., 13:48   #77
Blaster32
Premium

Blaster32's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Buger Pregled postova
gle, kad tad ćeš shavtit da se na natjecanja baš i ne isplati ići

često puta te profesor ne oslobodi od trenutnog gradiva, učiš neko deseto gradivo za natjecanje, propuštaš gradivo iz škole i moraš to sev nadoknadit radi čega?

mislim, smatram da je i možda obveza učenika ako je najbolji u nečemu da ide na natjecanje predstavljati svoju školu, ali nitko si ne daje previše truda oko učenika...

uglavnom kao osoba koja je išla sve 4 godine srednje škole na natjecanja kažem da se ne isplati ići (osim ako ne pucaš na državno natjecanje)
Isplati se i te kako.
Ja sam zahvaljujući tome dobio direktni upis na faks (dakle bez plačanja) + vjerojatno državna stipendija. Da ne pričam o tome kako je na samom natjecanju, provod u hotelu bio bolji od cijelog maturalca i kako sam više vremena proveo po školskim kabinetima nego na nastavi

Pa ti vidi..

Blaster32 je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2010., 14:31   #78
mislav_os
freak
Moj komp

Da,jer su za tebe imali vremena. A za mene i Bugera?? Upravo ono sto je on naveo,em' nemaju vremena za tebe,em' te ne oslobadjaju gradiva itd. Ona je mene poslala na natjecanje a nije me ni pripremila za njega. Ne krivim svoju profu,vec cijelu skolu,koja nije mogla organizirat bar 2-3 sata za nas 15-ak. Kazes da je provod u hotelu bio super..Kako da ja uopce dospijem u neki hotel(drzavno natjecanje) kad me nitko nije pripremio? Tako da...Prema tebi su postupili kako treba i objasnjavali ti to,ali meni (i Bugeru)..Sto je najgore,ja sam morao odmah poslije toga otici na nastavu,dok je uvijek bilo tako(na svakom natjecanju koliko ja znam) da taj dan se ne mora doci u skolu... Ne cudim se sto nam je tako skolstvo u drzavi,kad nemaju organizaciju ni za natjecanje iz informatike.

Jedino dobro je to sto sam dobio 5 iz Inf.

Staro 20.02.2010., 14:59   #79
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Citiraj:
Autor Buger Pregled postova
ja bih rekao da su dva osnovna, lijevi i desni "klik"
Inicijalno, imao je samo jedan.

Citiraj:
PS samo da se osvrnem na ovo. Ma ne hebu ti oni engleski...Tamo sve pise bajt,kilobajt,bit...itd. Nema kod njih npr kB ili sl
U biti koriste udomaćene termine, što je OK.

Citiraj:
meni je totalna glupost ovo s KB i B s tim znacima, jer danas ja mislim da nitko to negleda, al vec je netko spomenio naše školstvo tezi ka idiotizmu zato nemam volje ni na faks
Itekako gleda, to su osnove.

Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Ideja te mature (koliko sam shvatio) i je davanje svima istih pitanja. Ako nisi imao takve predmete, ili nemaš što raditi na tim pitanjima (pa imaš malo bodova) ili si sam učio (što je OK).
Kako si uopće došao do informatike?

Citiraj:
Ne cudim se sto nam je tako skolstvo u drzavi,kad nemaju organizaciju ni za natjecanje iz informatike.

Država nema organizaciju ili tvoja škola? Ako niš' drugo, imaš sad 5.
Staro 20.02.2010., 15:36   #80
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Ideja te mature (koliko sam shvatio) i je davanje svima istih pitanja.
Gle, ne moras sad tu bitchat da kada si ti upisivao faks Franjo Tahy nije imao takve ideje na prijamnima...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2010., 15:53   #81
fre@k
Premium
Moj komp

fre@k's Avatar

Citiraj:
Autor m4dm4n Pregled postova
A to je od iznimne važnosti za srednješkolsko obrazovanje, kako "sastaviti" hackintosh. Ajde ti prvo nauči osnovnoškolske stvari tipa, prvo slovo u rečenici, interpunkcijski znakovi osim zareza, itd.
Kao što sam već rekao, logika je izvučena iz ECDL obrazovanja, te su pitanja tako sročena. Nije dovoljno samo sjesti pred excell te napikati što traži zadatak (makar jest bitno znati se snalaziti), nego se mora znati ono što se želi napraviti. Ako je problem sa zaključavanjem ćelija koje se odrađuje u prvom razredu srednje škola, onda ne znam što neki ljudi uopće rade na natjecanju.
O samoj kvaliteti nekih pitanja ne želim diskutirati.
mozda meni neidu interpukcijski znakovi, ali si procitao ono sto sam pisao. Kud vec ovo dijeci pod nos guraju onda nek ih i pripreme za to, zamisli sad ovu situaciju, imas 16 predmeta i sad pozeljno bi bilo da se uci svaki dan, dolaze ispiti (u školi ovi svakodnevni), dolazi usmeno, domace zadace, kao i svaki normalni tinejdjer isli bi van, i na to sve ti dodje matura, pa poslje te mature imas jos drzavnu, ali ja neznam kak netko moze nauciti psihologiju u recimo 2mj jer kod nas u školi toga predmeta nema, a neko bi silom upisao filozofski fakultet(od literature ima 1-2-3knjige, iz koje su rekli da ce biti pitanja) uopce mi se nesvidja kako je sredjena ova matura, i recimo pisalo je da se prijavilo za psihologiju preko 4000 ljudi (od toga je ucilo 10%) jer ostali su se prijavili tek toliko da malo vide oce proc ili nece (dao bog da grijesim, ali cisto sumnjam, jer onaj tko ide na ispit nemora cijeli dan u školu)

svako ima svoje mišljenje ali po meni je matura njesra, eto i neki fakulteti ce uz maturu traziti jos i prijamne ispite, svi su govorili kak ce se ovom maturom postici neki veci "nivo" znanja, a vidim hvala bogu svi profesori trce da budu na dodatnim satima predavanja, jer ovo je apsolutno nemoguce uciti za maturu i pritom za školu (svaka cast onaj tko stigne). Na TW-u je neki dan bila ona mala sto je prijavila 18 predmeta, stari joj kuho kave cijelu noc. po meni bi bilo dobro kad bi zbog te drzavne mature dali u tjednu jedan slobodan dan, evo recimo srijeda a ispit ti je u četvrtak, ako netko nije sve stigao nauciti prihvati se knjige i malo po malo uci, ali to je moje mišljenje.

Staro 20.02.2010., 15:57   #82
mislav_os
freak
Moj komp

Citiraj:
Država nema organizaciju ili tvoja škola? Ako niš' drugo, imaš sad 5.
Pa vise moja skola . Ali ono,trebalo bi Ministarstvo lijepo dati njima upute da moraju odraditi odredjen broj sati sa ucenicima koji idu na natjecanje. To bi bilo lijepo. Ja bi imao stvarno volje dolaziti na te sate,a ovako.. I zamisli jos vece smijurije,ja sam morao napisati na ispitu tko mi je bio mentor,iako ga uopce nisam imao...Ali eto,napisao sam profesoricu koja mi predaje informatiku.

Staro 20.02.2010., 16:00   #83
Mad_Duke
Guest

državna matura je njesta, prijemni su njesra, cijeli srednjoškolci curriculum je većinom njesra, cijeli fakultetski curriculum je većinom njesra.

Cijeli sustav je njesra. Live with it.
  Reply With Quote
Staro 20.02.2010., 16:03   #84
fre@k
Premium
Moj komp

fre@k's Avatar

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
državna matura je njesta, prijemni su njesra, cijeli srednjoškolci curriculum je većinom njesra, cijeli fakultetski curriculum je većinom njesra.

Cijeli sustav je njesra. Live with it.
upravo tako (jedino dobra stvar je danas biti žena s minicom i mal vecim dekolteom, ni netreba ti faks ni nista haha)

Staro 20.02.2010., 16:05   #85
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Gle, ne moras sad tu bitchat da kada si ti upisivao faks Franjo Tahy nije imao takve ideje na prijamnima...
Imao je on tad prijemni, u obliku krave ili par svinja, kaj ti znaš.

Citiraj:
ali ja neznam kak netko moze nauciti psihologiju u recimo 2mj jer kod nas u školi toga predmeta nema, a neko bi silom upisao filozofski fakultet(od literature ima 1-2-3knjige, iz koje su rekli da ce biti pitanja)
Kako? Učenjem u slobodno vrijeme, privatnim instrukcijama, pripremama... Svakako.
Citiraj:
svako ima svoje mišljenje ali po meni je matura njesra, eto i neki fakulteti ce uz maturu traziti jos i prijamne ispite, svi su govorili kak ce se ovom maturom postici neki veci "nivo" znanja, a vidim hvala bogu svi profesori trce da budu na dodatnim satima predavanja, jer ovo je apsolutno nemoguce uciti za maturu i pritom za školu (svaka cast onaj tko stigne)
Nije ideja mature podići nivo znanja. Čini mi se da je napokon to donekle riješeno OK, koliko god se ekipa bunila.
Staro 20.02.2010., 17:05   #86
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Ideja te mature (koliko sam shvatio) i je davanje svima istih pitanja. Ako nisi imao takve predmete, ili nemaš što raditi na tim pitanjima (pa imaš malo bodova) ili si sam učio (što je OK).
Kako si uopće došao do informatike?
Ali to nema smisla. U vodiču stoji za maturu 2010 stoji:

Citiraj:
Ispitom iz Informatike ispituju se znanja i kompetencije koje su učenici trebali steći tijekom minimalno jedne godine obveznoga učenja Informatike i koje su temeljene na programu Informatike za opće, klasične ili jezične gimnazije.
Sjećam se da smo mi prešli Microsoftov Office paket uzduž i poprijeko (uključujići i nešto naprednije stvari iz Accessa i Excela) koje se npr. na osnovnom ECDL tečaju ni ne moraju znat. Ali nismo radili programske kodove i logičke sklopove. Osobno, nema veze, jer sam to sam pripremao zbog takvih kolegija na faksu gdje smo obradili tu materiju. Sad se prebacujem na drugi.

Da ne govorim samo koliko je glupo što ću imat dvije mature u životu. Dobro mad_duke kaže, uglavnom - sve to moraš prihvatit jer su maturu sastavili i osmisli "kompetentni ljudi koji znaju šta rade" .
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2010., 18:12   #87
ThePornstar
Premium
Moj komp

ThePornstar's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Svima je sve glupo i nepotrebno.
Državna matura je ok po meni; ima falševa, ali većina toga je ok. Ak ćeš učit, vjerojatno će ti nekaj ostat i kasnije u glavi i kad tad će ti dobro doć.

CPU: Intel i5 8250u

RAM: 16 GB

VGA: Intel UHD 620

SSD1: Samsung PM981 NVMe 256 GB

LCD: 14" Innolux N140HCG-GR2 (low power, 400 nits)

Battery: 57 Wh internal

ROM: Android 9

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 20.02.2010. u 20:41. Razlog: višak...
ThePornstar je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2010., 19:59   #88
Dawar
Moj komp

Dawar's Avatar

Citiraj:
Da,jer su za tebe imali vremena. A za mene i Bugera?? Upravo ono sto je on naveo,em' nemaju vremena za tebe,em' te ne oslobadjaju gradiva itd. Ona je mene poslala na natjecanje a nije me ni pripremila za njega. Ne krivim svoju profu,vec cijelu skolu,koja nije mogla organizirat bar 2-3 sata za nas 15-ak. Kazes da je provod u hotelu bio super..Kako da ja uopce dospijem u neki hotel(drzavno natjecanje) kad me nitko nije pripremio? Tako da...Prema tebi su postupili kako treba i objasnjavali ti to,ali meni (i Bugeru)..Sto je najgore,ja sam morao odmah poslije toga otici na nastavu,dok je uvijek bilo tako(na svakom natjecanju koliko ja znam) da taj dan se ne mora doci u skolu... Ne cudim se sto nam je tako skolstvo u drzavi,kad nemaju organizaciju ni za natjecanje iz informatike.

Samo ću reći da je na državno iz informatike, bilo jednostavnije doći nego proći školsko iz nekih predmeta...
Rekli su mi tjedan dana prije idem, na školsko, nije mi se baš dalo na natjecanje pa sam samo došao na to bez pripreme, upao na gradsko, za gradsko sam se već malo pripremao, ali ono dan prije, nisam imao nikakva očekivanja niti želje, al javili su mi da sam prošao na državno i ništa zajebancija 3-4 dana u Dubrovniku, malo učenja tu i tamo i na kraju sam završio negdje u čistoj sredini...
I ne nitko me nije pripremao dodatno za to, osim na nastavi...
Računalstvo + nešto malo digitalna
Staro 20.02.2010., 20:14   #89
mislav_os
freak
Moj komp

Koja si skola??
Ja sam ekonomska,onda znas i sam kakva mi je informatika. Nikad nikakve logicke sklopove radili(spomenuli ih jednom) i slicne zadatke da bi ja to znao. Ja se s time nikad u zivotu nisam susreo da bi znao. Da idem u Elekstrotehnicku,onda bi naravno bez beda prosao,ali ovo je ekonomska...gdje se pola tih stvari uopce ne radi.

Staro 20.02.2010., 20:34   #90
Dawar
Moj komp

Dawar's Avatar

Citiraj:
Koja si skola??
Ja sam ekonomska,onda znas i sam kakva mi je informatika. Nikad nikakve logicke sklopove radili(spomenuli ih jednom) i slicne zadatke da bi ja to znao. Ja se s time nikad u zivotu nisam susreo da bi znao. Da idem u Elekstrotehnicku,onda bi naravno bez beda prosao,ali ovo je ekonomska...gdje se pola tih stvari uopce ne radi.
To da, ček kaj uopće puštaju ekonmce na takvo natjecanje, pitam se da li bi ja mogao onda na natjecanje iz npr. računovodstva(ako to postoji)

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na