|
![]() |
#601 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#603 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Aj' prestanite popaljivat ljude na te quad'ove, ako taj njegov C2D na 4.0 njemu gushi tu 260ku, onda ja dam glavu ! Cinjenica je da su serveri zbugirani jos jako, i ugl. se vecina ljudi zali na lagove svakakvog tipa.. Meni najcesce najvise "laga" stvara sam server, a to ce se valjda ispraviti do 3. mjeseca ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#604 |
[ZA DOM]Rino
|
Danas sam to baš radio...u nekih 5min gameplaya...bilo je peakova na više od 80%...update speed normal...nisam vjerovao da će ići tako visoko...proc na defaultu (sutra ću ga OC-at na 3.2, a možda i na 3.6 da vidim razliku)...dodan +fullproc
![]() |
#605 | |
Premium
|
Citiraj:
Probao danas staviti 1024X768 (ostale postavke iste) dobio nekih 10-15 FPS-a max. ! ![]() ![]() kako tocno treba izgledati taj fullproc lajn ? meni target izgleda ovako; "C:\Games\BC2 Beta\BFBC2Game.exe" +fullproc znaci SA ovim navodnicima.. ne znam sam ja napravio nesto krivo, or what.. Aj' probaj stavit svog Quad'a na 3.0, pa onda probat.. ![]()
![]() |
![]() |
#606 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Ja moram priznat da nisam nikad nikakav lag servera primjetio. Igra leti na 80-120fps-a a ping nikad preko 60. (uvijek serveri sa 32 ljuda ![]() Sve uvijek tip top. A ne mogu rec da se nisam naigro kad imam 3 milje bodova atm. Ova shema sa +fullproc mi je donjela nekih 20 fpsa. Btw svima kojima trza neka forsaju dx9 mozda pomogne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#607 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
P.S. Sutra BF neće raditi jer imaju neko održavanje servera, uglavnom piše u igrici na dnu gdje ide scrollajući text kada točno, pa da se ne čudite... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#608 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
[ZA DOM]Rino
|
Meni izgleda ovako..."C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield Bad Company 2 - BETA\BFBC2Game.exe" +fullproc Evo nekih 3-4min gameplaya kao attacker...sve cipelcugom...već je bio kraj match-a tako da je sve što je moglo već bilo uništeno pa Destruction 2.0 gotovo da i nije uključen u ovo mjerenje, a opet iznenadio me load... Ovo pred kraj sam izašao iz igre pa se load progresivno smanjuje... Proc@default... ![]()
![]() |
#610 |
Premium
|
Cini mi se da fullproc fora ne radi sa trojezgrenim procesorima (tipa ko winzip, koji prepoznaje paran broj jezgri), jer sa tim dodatkom i bez njega, dobivam identican FPS. Btw, kak se moze "forsati" DX9? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#611 | ||
Premium
|
settings : tamo dx=9 i bloom=false pa sejvaj -->
Meni bome pomoglo... igra radi osjetno fluidnije, kuzi se razlika, ali je podnosljivo. Citiraj:
Ugl. se zauzece vrti izmedju 40 - 60 % Mislim da su te price o quad procevima pretjerane i da je velikoj vecini nas upravo GPU uze grlo. Ima logike da dodatni threading pomaze ovima sa HD5XXX ili X2 karticama, ali vecini ne. Citiraj:
Meni bome pomoglo... igra radi osjetno fluidnije, kuzi se razlika, ali je podnosljivo.
![]() |
![]() |
#612 |
Premium
|
settings : tamo dx=9 i bloom=false pa sejvaj
Meni bome pomoglo... igra radi osjetno fluidnije, kuzi se razlika, ali je podnosljivo. |
Znas sta, skuzio sam da i ja imam te peakove i do 80+ % ali to je samo na prijelazima nekim, na kraju partija itd. Kad se onaj tweeter url javi npr.
Ugl. se zauzece vrti izmedju 40 - 60 % Mislim da su te price o quad procevima pretjerane i da je velikoj vecini nas upravo GPU uze grlo. Ima logike da dodatni threading pomaze ovima sa HD5XXX ili X2 karticama, ali vecini ne. idi u documents/BFBC2Beta/ ---> settings : tamo dx=9 i bloom=false pa sejvaj Meni bome pomoglo... igra radi osjetno fluidnije, kuzi se razlika, ali je podnosljivo. |
![]() |
#615 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ja sam osjetio poprilican boost,jedno 10 fps-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Premium
|
a tak neak... Evo malo sam se informirao i konzultirao sa tetkom googlom ![]() HSAO je obični Ambient Occlusion i ima problema sa Nvidijinim karticama. Kad je uključen i kad je u dx9 javlja se veliki frame drop (potvrđeno kod mene). Kad isključim HSAO dobijem 10-20 fps-a ovisi o poziciji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
aka orozinho
Datum registracije: Mar 2008
|
Evo bas jucer sam ubo ''novu'' grafu u komp i sav sretan upalio batt bc2.... i imao sam sto vidjeti 15 fps ![]()
![]() |
![]() |
#621 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Prokleto zahtjevno ali savrsena igra
![]() |
#622 | |
Premium
|
Citiraj:
Recimo, ono kaj sam primjetio je da su mi FPS-i redovito oko 50-60 (dx9), sve dok famozni Destruction 2.0 i fizika ne pocnu bacat ostatke zgrada/tijela po cijeloj mapi... Tada redovito pada na 30, a nekad i manje. Sto je steta, jer je to jos najzanimljivije. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Premium
|
do koliko traje ovaj maintance,bas mi se igra? |
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Premium
|
e pa bome jos ne radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Code:
Backend maintenance is scheduled for Tuesday the 16th between 10:00-13:00 GMT and 02:00AM-05:00AM PST. During this time Battlefield Bad Company 2 will be unavailable. UPDATE: The maintenance has been restarted due to issues on restarting the service under load. |
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
aka orozinho
Datum registracije: Mar 2008
|
![]() |
![]() |
#628 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Probaj ga malo nafrljit ak ide ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#630 | |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|