|
![]() |
#571 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja uopće nisam primjetio razliku između "stock" snajpera i onog sa x12 optikom. BTW, još uvijek nisam uspio ispaliti mortar sa snajperistom :/ I zna li tko kako se ispali onaj tracer dart? Imam Karl-Gustav AT ali nemam taj dart...
![]() |
#572 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
razlika se osjeti samo na vecim udaljenostima, a ako ne igras HC onda moras raditi HS za one shot kill, tu x12 puno pomaze |
![]() |
![]() |
![]() |
#573 | |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() igra je bas zamisljena da se igra timski, pa sam definitvno za da se probamo skupiti na nekom serveru ![]() npr. danas me potrefilo da sam upao u squad koji je bio pametan pa smo se drzali zajedno (dva medica i dva assaulta), uglavnom harali smo mapom a i kako nebi kada imas municije kolko hoces a i uvijek te netko moze revivat ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#574 | ||
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() Ali da timski se opako mora igrat, mrzim ekipu koja uopce negleda, trckaram iza tenka uvijek i reparam ali ima pavijana koji uopce nekuze nego kao seljo u tenk pa odmah u zar borbe i naravno budu dignuti u zrak u rekordnom roku.... Inace samo peglam sa inzinjercem, volim imat koju zolju tu i tam ak se kakav neplanirani tenkic pojavi ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#575 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Sad smo se na nekom servu zahebavali tri tipa i ja.. njih dvojca sa helicem, nas dva sa Bradley'em ! Mislim da smo se 15-20 min. napucavali/popravljali ![]() Na kraju je tek 2. Bradley odnio pobjedu, jer sam ih srushao dok su bili sletjeli na popravak, i onda mi nisu stigli pobjech na vrijeme ![]() Kod inzilira se ja nikako ne mogu pomirit sa tim njegovim SMG'om.. na tako velikim prostorima si jednostavno nemocan sa tim kao primarnim oruzjem. Oni su vise za vozace, ili podrsku vozilima ![]() Lol jos jedna anegdota.. kemp'o tako ja u nekoj shumici, i nisam ni skuzio da su ovi pregazili taj outpost, i otprashili moje skroz na sljedeci. I prolazi cijela armija rusa, tenk, buggyji, trce oni na sve strane, a ja cucim u grmu (usr'o se) ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#576 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Premium
|
ja sam na dan kad sam dobio betu otkazu pretplatu na WOWu ![]() Imam samo problem sta mi igra na low detaljima na 1650*1050 uzasno laga kad su vece borbe. Jel mozda tko zna kakva jel ce igru jos optimizirat il ice ostati ovako kao u beti ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
naravno da ce je optimizirati,ovo je tek beta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ima zaista likova koji zaista znaju, i koji zaista ne znaju igrat, bilo samostalno, bilo timski. Xy puta sam upao u squad koji zna šta radi, a xy puta u squad koji je izgledao kao da puštaš divlje svinje preko minskog polja. Isto tako sam jednom bio s likom u tenku koji se skrivao od Apachea i popravljao ga, i isto tako u Apacheu. Potamanili smo zajedno dovoljno da me instant prebaci na slijedeći rank, a bilo je naravno i likova s kojima sjedneš u helić i prvo šta vidiš je da si u zgradi ispred sebe, commited suicide i ono meni najmrže...EPIC FAIL ![]() Meni je igra baš zabavna.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#581 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Ako frend ima sličan procesor/grafičku i igra na istoj rezi i detaljima kao ti onda je objektivan...ako ne onda je subjektivan!
![]() |
#582 | ||
Premium
|
Evo, igra jos nije ni izasla, a vec je pocela ostavljat humanisticke posljedice na svijet kakav poznajemo ![]() ![]() Citiraj:
![]() nebih se kladio u to.. Mozda ju mogu jos nesto sitno izpolirat, i dodat out of the box multithreading podrsku, ali ne zaboravi da je igra sada na nekakvim med detaljima, i DX11 tek' dolazi u full izdanju, tako da bi za neke moglo biti i obrnuto. ![]() Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#583 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#585 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ne vjerujem da ti ju proc moze toliko gushit.. ![]() ![]() Sto se tice Quada.. Vjerujem da ne odmaze, ali moj ne prelazi 50 % opterecenja ni sa ovim +fullproc Tweakom sto je Gjurovski postao. Ako je netko uspio natjerat svoj (X4) na vise od 50 % neka mi se javi..
![]() |
![]() |
#586 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
ee vozdra htio sam pitati na kojim serverima igrate pa da se nadjemo i kreiramo jedan mali squad i haramo po map... jer ovako s ovim bezglavim likova na serverima ne mogu... kao da sam idem na suprotnicki tim.. sto se tice bbc2 igra je fenmenalna,ali vidim ne moze se sve bas unistiti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#588 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#591 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() razmazila me ova moja koja vrti skoro sve igre na iznad 60 fps-a ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Premium
|
samoubilački napad sa c4 i UAV-om je zakon,unistio sam heli u zraku i tenk tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() |
#594 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
UAV Jihad ![]() Probaj Buggy Jihad ![]() ![]() Da vidiš veselja ![]()
![]() |
![]() |
#595 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Primjetih da se ekipa dosta igra sa tim c4, ko zna kakvih ce sve fora biti kad izađe igra... zakon |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Extrema Thule
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Premium
|
Driveri su svi novi, al bas ni to ne pomaze. Imam ja 40-50fpsa kad nema akcije , i kad nas je recimo 10 na mapi. Cim se igra 16x16 vec je banana kad se neka zesca akcija dogodi, tipa eksplozija tenka itd.... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|