|
![]() |
#662 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Spremam se da si ubacim jednog kakakikirikija u subotu na -akcio u Links-u pa javim dojmove,, s obzirom na link izgleda dobro tj. dosta jači od Seasonic-a 430W ![]() Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 11.02.2010. u 13:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mene se svidio. Probao 450W i 650W model, oba su bila jako tiha čak pod Core i7 940 + HD4870x2
![]() |
#666 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mislim da je Topower ali nisam ziher. EDIT: Evo na HWS-u vele da im je OEM Topower ali opet netko govori kako je Kamariki 4 made by Sirtec... Citiraj:
![]() |
![]() |
#669 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Ne znam jel spada u ovu temu oko napajanja, ali moglo bi imati neke veze. Nedavno sam uzeo Seasonic SS-650KM, 650W. Prije sam imao Fortron-a Blue Storm II 400W. Proc je prije bio klokan na 4.0Ghz sa Blue Storm II 400W na voltazi 1.400 i stabilno je radio. Sada sa Seasonicom nema sanse da radi stabilno na toj voltazi vec mu moram dati 1.440. Da li se radi o napajanju ili necem drugom. Nista od komponenata nije mijenjano, dodavano ili nesto trece. Ista konfiguracija, iste latencije memorije ... Sve isto samo sam napajanje promijenio. Pa nije valjda da je Seasonic slabije napajanje ? Hebemu mozda ne spada u tu temu. Izvinjavam se, ali zanima me misljenje oko tog mog Seasonica. Jel on krivac ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#671 | |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Cisto sumnjam da je pitanje oko napajanja, jer ako napajanje i daje neke stabilnije napone (recimo da je Fortron davao vise napone od nazivnih), to bi trebala regulacija na maticnoj ispraviti. Jos nisam cuo da napajanje dovoljne snage moze imati takvih "problema", premda postoji nekakva teoretska sansa, ali to je vrlo nategnuta teorija. Snage ti sigurno ne fali za tu konfu ![]()
![]() |
![]() |
#672 |
Banned
|
Izvisio ja za Kamakikiriki nije došla roba u OS ![]() ![]() Nadam se da će poslužiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da si ga rezervirao mailom, došao bi ti. Možda ne danas, ali sigurno tokom slijedećeg tjedna.
![]() |
#674 |
Banned
|
Rezervirao sam ga točno 13. 02. u 00.03h ali roba nije stigla do OS barem ne do 11h. nemogu biti 3-4dana bez kompa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#675 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
a kaj nije valjalo sa seasonicom430w? mislim zašto si išal kupovat od 650w za tvoju konfiguraciju? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Banned
|
Sve je valjalo i nisam imao nikakvih problema sa napajanjem.Ali ja imam politiku glede hardwera da skroz mijenjam i nadograđujem sistem tako da dok još isti imaju garu(djelovi od 24mj nakon 1 god. prodajem, a oni sa 36 ili više gare nakon 2 god.) utopim i kupujem novo jer se može još i neka lova dobiti dok je pod garancijom ili čekati dok nerikne što baš i nije pametno. Jedini razlog zamjene. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Zamolio bi da mi netko preoruči profesionalno napajanje te da navede zašto je to napajanje bolje od drugih i što općenito treba gledat kod kupnje. Računalo za koje nabavljam računalo radi konstantno 24h. Unaprijed hvala na savjetu |
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
'Profesionalno napajanje'? Odakle si to izvukao? Može neka definicija istoga? Živo me zanima šta je to.
![]() |
#679 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#680 | |
another brick in the wall
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ovako,imam problem. Grafička je 4850,procesor je AMD Athlon X2,napajanje je Corsair VX 450 W. Komp se ugasi sam od sebe jednom dnevno a nekad i više! Dali mi je napajanje preslabo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Pa optereti komp nekim torture testom pa vidi hoce li se ugasiti(najbolji pokazatelj jel napajanje preslabo,iako ne bi smjelo biti u ovome slucaju). Usput i prati temperature da vidis da li se nesto ne pregrijava.
![]() |
#683 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Nema šanse da ti je preslabo napajanje, ili je neispravno ili ti se nešto pregrijava, za početak možeš instalirati Core Temp ili Real Temp pa pogledati kakvo je stanje s idle/load temperaturama proca.
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 15.02.2010. u 22:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ali nemogu instalirati Windowse jer mi se stalno resetira (a HDD sam formatirao). Namjestio sam dva venta da pušu u grafu,sve..i opet isti vrag. |
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#686 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Nasljednik Čufteka 550W
Moj čuftek 550W uskoro odlazi u mirovinu. ![]() katna je ova prva Brko Gamer. (E8400 OC + 2x2GB OC + 3HDD + 2DVD-RW + GTX 260) uglavnom, dajem 600kn za napajanje i htio bi nekaj sa što većim jamstvom. prvi izbor mi je: Corsair VX550 gledao sam još i Seasonic 500W ; Antec Earthwatts 550W ; Silverpower 650W (ali to je već preko 600kn ![]() što mi savjetujete od ovo gore navedenoga? da ostanem pri svom odabiru Corsa vx550? |
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Na kraju sam naručio kod suseda Corsair TX650. razlika u cijeni mi je bila 49kn sa VX550, tako da jelte. ![]() recite mi, što sam naručio ![]() hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|