|
![]() |
#1 |
el_nino
Datum registracije: Nov 2004
|
6600 AGP preko emulacije?
Buduci da sam se zagrijao za doticnu,i cim smognem love piknuo bi sebi jednu,ali negdje sam nacuo da ce 6600 modele radit nativno za PCI-E te da ce prek nekakvog bridga doslovce "emulirat" rad prilagodjen AGP-u.Jasno namjerno iz komercijalnih razloga.Takva kartica bila bi sporija od iste PCI-E. Dal neko ima kakvih saznanja o takvome necemu? ![]() p.s.pozdrav svima na forumu! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Razlika je minorna ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Kulike ja znam nvidine grafulja za PCI-EX su u biti AGP kartice koje preko jednog čipa pretvaraju signal za PCI-EX |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
6600 kartice su nativno PCI-e ali su odmah zamisljene tako da promjenom bridge chipa postanu AGP. taj chip ti ne radi nista drugo neko prevodi protokole koji se razlikuju kod AGP-a i PCI-e i nema nikakvog utjecaja na performanse. Launch AGP 6600GT-a je u utorak u 15.00h i tada i kod nas mozes naci clanak jer je NV poslala karticu prije par dana.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Nice. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
ja bih rekao u roku od 3 tjedna, a mozda i manje... no, tu se nikad ne zna.
![]() |
#7 | |
el_nino
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
To te ja pitam,samo u praksi da vidim kak to sljaka i to je to. Koliko sam vidio na brzinu,vulgaris 6600 je negdje izmedju 5900XT i 9800pro/XT,bar kad je rijec o Far Cry.A i treba vidjet koji cjenovni razred ce zauzimat 6600/GT-AGP,jasno. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Mislim da sam negdje pročitao da će cijena 6600 gt biti od 200 do 210 američanskih zelenih dolara. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|