![]() |
6600 AGP preko emulacije?
Buduci da sam se zagrijao za doticnu,i cim smognem love piknuo bi sebi jednu,ali negdje sam nacuo da ce 6600 modele radit nativno za PCI-E te da ce prek nekakvog bridga doslovce "emulirat" rad prilagodjen AGP-u.Jasno namjerno iz komercijalnih razloga.Takva kartica bila bi sporija od iste PCI-E.
Dal neko ima kakvih saznanja o takvome necemu? :rolleyes: p.s.pozdrav svima na forumu! :D |
Razlika je minorna:beer:
|
Kulike ja znam nvidine grafulja za PCI-EX su u biti AGP kartice koje preko jednog čipa pretvaraju signal za PCI-EX
|
6600 kartice su nativno PCI-e ali su odmah zamisljene tako da promjenom bridge chipa postanu AGP. taj chip ti ne radi nista drugo neko prevodi protokole koji se razlikuju kod AGP-a i PCI-e i nema nikakvog utjecaja na performanse.
Launch AGP 6600GT-a je u utorak u 15.00h i tada i kod nas mozes naci clanak jer je NV poslala karticu prije par dana. |
Nice. :D A sad pitanje koje je milijon puta bilo na forumu:cool: Kad stize u nase ducane???:beer: :beer:
|
ja bih rekao u roku od 3 tjedna, a mozda i manje... no, tu se nikad ne zna.
|
Citiraj:
To te ja pitam,samo u praksi da vidim kak to sljaka i to je to. Koliko sam vidio na brzinu,vulgaris 6600 je negdje izmedju 5900XT i 9800pro/XT,bar kad je rijec o Far Cry.A i treba vidjet koji cjenovni razred ce zauzimat 6600/GT-AGP,jasno. :gringo: |
Mislim da sam negdje pročitao da će cijena 6600 gt biti od 200 do 210 američanskih zelenih dolara. :beer: ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:57. |