|
![]() |
#1201 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1202 | ||
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Ma yebo to, neće imati onaj Kineski šmek jeftine plastike. >Neprocjenjivo ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1203 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#1204 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1205 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Dosta se pičalo u zadnje vrijeme a nisam pretjerano pratio, onih 160kn na bilo što što se nebi trebalo carinit ako sam dobro skužio. Uglavnom, ako je to istina jel to znači da odem na dealextreme, naručim si pizdarijica za cca 150kn i čekam da mi pošalju i na to nema carine? Za tjedan-dva naručim opet sa ebaya il DeXa do 150kn i to mi necarine i tako opet. To bi trebalo tako fukcionirat ili ne? Možda je tih 160kn malo, al kad naručujem većinom je cifra ispod toga il mogu razložiti na više puta da cifra ostane ispod tako da mi nije problem. BTW Koja je razlika između ove teme i one gore u "Ostalo"m? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1206 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Gospođa me pitala, koja je težina u pitanju, ja kažem par grama! I lijepo mi kaže, sve pošiljke u inozemstvo težine manje od 0.5kg u koverti se šalju avionom za 8kn, ali najbolje je preporučeno i to je onda 28kn ili tako nešto! Ja sam to pitao negdje u jesen, neznam možda se nešto promjenilo, ali ne pričam gluposti, već iskustvo!
![]() |
![]() |
#1208 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Tako je, nece ti carinit, ali te eventualno kao mene za pizdarijice iz Dealextrema (20$) mogu traziti izvod placanja (npr. paypal) kao dokaz. ja sam narucio onu torbicu sa svim usb konektorima pa im je to mozda izgledalo sumnjivo. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1209 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1210 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1212 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Nije mi problem za izvod, to je pol minute posla u banci, a nema me šta bit strah ako se držim u zadanim granicama što se tiče cijene! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1214 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Pošto će sada biti kaos na kineskom tržištu što se tiće slanja, odnosno primanja pošiljki paket zbog Kineske nove godine, zanima me dali i Hong-Kong slavi istu tu novu godinu, pošto planiram naručiti dva accessory pack-a za mobitel?
![]() |
#1221 | |
fanATIčni AMDovac
|
Citiraj:
![]() Moje iskustvo je da sam kupio centralni u SAD-u Bio je tezak 10.7kg sa kutijom i poštarina je bila oko 90$ Drugo iskustvo je da sam kupio receiver u UK Sa kutijom je bilo oko 18.5kg i poštarina je bila 50funti Tako da jedino sto ti mogu reci je da provjeris...neki imaju volje slati neki ne
![]() |
![]() |
#1222 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
Zašto ne? Bose su krasne kutije, pogotovo te 901 ![]() Ja već imam te kutije, ali u lošem stanju i bez drivera. Novi driveri koštaju cca 100€ komad, a treba mi 18. A Frajer prodaje i kutije i drivere i to u ne lošem stanju za manje od 2000kn. Ali gotovo, otišle su negdje za smješnih 300$. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1223 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
natezete se ko majmuni oko tih cijena. imate novi cjenik od 1.1.2010. From: http://www.posta.hr/UserDocsimages/p...odnipromet.pdf Size: 279 KB (285.047 bytes) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ljudi pitanje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
nema vee jel poklon ili nije, i na poklone se placa carina. ako te pozovu da im doneses racun, sve sto mozes napraviti je isprintati racun i donijeti ga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
Creepshow
Datum registracije: Aug 2007
|
Teta Jadranka ti nepozna ništa zvano poklon, a može di i prođe kolega mi je reko da je njegov cimer uzimo sat za 800kn i da je prošlo, ja sa uzimo lcd za laptop, isto 800kn i prošlo bez carine |
![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Jel zna itko mozda kolika je dopustena carina sada !!?? znam da je bila 300kn ! A sad navodno od pocetka ove godine da je 1000kn !!??
![]() |
|
|