|
![]() |
#1141 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1142 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Koliko sam skuzio, moze ih se preflesati nekim HP toolom da im se vrati stvarni kapacitet tipa 2/4GB, ali opet pitanje je kako ce se ponasati sa podacima...a vracanje u Kinu natrag je pljuga. Digni claim na PayPalu i napisi da te trgovac zajebao, tj. prodaje lazno deklarirani item. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1144 | |
Guest
|
Citiraj:
i to je to... nema veze od kuda je seller. uglavnom za sve ostale , u vezi usb stickova... 90% stickova je fake. odnosno nije pravi kapacitet i to je prevara... i nemaš potrebe slati nazad.... mu stick.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1150 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ne isplati se baš jer je cijena kod nas u najmanju ruku ista, samo iz nekog razloga ni jedna trgovina kod nas mi to prije tjedan nije mogla narucit niti su znali kada ce doc ni nista. Nudili mi nekog linksysa duplo skupljeg. Uglavnom http://www.nabava.net/trazilica.php?q=dwa+125&x=6&y=17 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...=STRK:MEWNX:IT |
![]() |
![]() |
![]() |
#1151 |
3.14zda ®
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1152 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Zgleda malo fejk hehe, a i ne radi mi s onim za što sam ga kupovao: http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc....p?p_faqid=3805 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1154 | |||||||||||||||||||||||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Evo ti moj simultani prijevod! "Visoki, bih li mi mogao reći (HOW=pozdrav na staro indijanskom iz plemena zajebi me nježno koji sjedi) pozdrav, mi tebi možemo? Hvala." No dosta zajebancije, gle iz mojeg iskustva, ja sam kupio SDHC 32Gb iz Kine za 21$(moš si mislit) ali eto jesam, i kad je stiglo na moje opće iznenađenje je u kompu pokazivalo 33Gb, reko super, stavim ja to u odgovarajući aparat u kojem će biti korištena kad ono, štanga, ma ovaj ni nevidi karticu, i stavim ponovo u komp i nula, nema je, niti ju ne prepoznaje, ma uglavnom, FEJK! Ja se javim frajeru, on veli daj mi pošalji nazad pa ti vratim pare, a ja mu odgovorim a mi se to neisplati, i drž nedaj i frajer mi vrati pare, ali ne 21$ nego 19$ kao umanjeno za poštarinu! Ja ga prijavim svejedno eBay-u i nedugo nakon toga sam vidio da taj prodavač ne prodaje više, odnosno da mu je acc suspendiran zbog prodavanja krivotvorene robe! Ali slobodno ga prijavi ako ti neželi vratti pare i dobit ćeš pare nazad!đ E sada malo dobre strane eBay-a, onda sam išao kupiti ponovno karticu ali ovaj put sam se odlučio za 2 po 16Gb i našao ali me ispalo realnih 70$ sa poštarinom, i mogu ti reći da vrijedi svaki cent, i još dobio dva Usb card readera tako da ih sada mogu koristiti kao USB stick! Evo link onih koje sam kupio http://cgi.ebay.com/Class-6-16GB-Lot...item1c0b2b8eff Evo vidim da je sada 80$ a pronašao sam isječak kolko sam ja platil
![]() |
![]() |
#1156 |
Premium
|
![]() |
#1159 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#1160 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() |
#1163 |
3.14zda ®
|
A zasto bi platio jos 50-ak kn poste za smece koje ti je uvalio? Odes lijepo na paypal i nadjes tu transakciju i podignes dispute/claim za prijevaru i amen, pa nek se on opravdava zasto je prevarant. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1165 | |
3.14zda ®
|
ROFL ![]() ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1166 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Prije nego odem na neviđeno; jel ima tko među favorites-ima kakav provjereni dućan koji prodaje kvalitetne majice kratkih rukava s kvalitetnim printom na njima? Znači s printom tipa ovoga: http://stores.ebay.com/tshirtbordell...0Q2em14?_pgn=4 Široka lepeza natpisa i jeftin shiping poželjni ![]()
![]() |
#1167 | |
Premium
|
Citiraj:
Oni će ti u odgovoru ponuditi jedno od riješenja jer će prije toga kontaktirati sellera da im se izjasni, najčešće će ti biti ponuđen REFUND, ali nemora biti slučaj, jer seller ima pravo tražiti da mu pošalješ paket nazad i tek kad ga dobije onda ti mora isplatiti i za to ima rok od 30 dana nakon što je on primio paket! Onda ako ti se odobri refund, on ti se uplačuje direktno na kreditnu karticu s koje je i uplačen taj iznos i jednostavno si onda u plusu za taj iznos na kreditnoj kartici, jedini problem kod nas je što nepostoji PP u HR pa onda ti te nofce nemožeš fizički otići i uzeti već će ti se slijedeći račun umanjiti za taj iznos! A sve ti ovo piše na eBay-u kada pokreneš case dispute! Eto nadam se da ti je sada malo jasnije! A što se tiće poštarine za takav paket, odnosno bilo koji paket do 0.5kg težine ona iznosi 8kn a nekih 20ak kn ako šalješ preporučeno(sto je dakako preporuka), znam jer sam i ja trebao slati nazad ,ali mi je vratio pare prije toga! Uostalom nazovi HP pa pitaj da se i sam uvjeriš! ![]()
![]() |
![]() |
#1168 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Samo da se nadovežem da ovo kaj se tiče povrata novca nije točno. Novci ti sjednu na račun direktno kada ti rade refound i možeš s njima šta god hočeš. Evo dokaz http://slike.hr/slike/untitled_7bc18.jpg.html
![]() |
#1170 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Kakva je stvar sa dijakritičkim znakovima u adresi? Moje ime ih ne sadrži, ali zato adresa ima jedno slovo "Ć" koje ,radi jednostavnosti, zamijenih slovom "C". Valjda mi neće sad pošiljka zalutati radi toga? I telefon (mob) je napisan u obliku +38595XXXXXXX ,nadam se da to valja...
![]() |
|
|