|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
Povećao se kursor miša u Windows 7
Kursor od miša mi se nakon ulaska u windowse poveća na 1cm otprilike i ne mogu ga nikako vratiti u normalu. Nisam primjetio kada točno jer je to uvijek u različito vrijeme. Znači samo se odjednom poveća i dok ne napravim reset ne mogu ga vratiti u normalno stanje. Jel itko ima ili zna kako riješiti ovaj problem... ? Thnks |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Nove grafe tipa ATI HD5xxx serije su imale tih problema sa starijim driverima, pa ako imas koju od navedenih skini zadnje drivere s neta i probaj staviti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
Gigabyte 1156 socet MB, Core i5 750, DDR3 6GB, Ati 5870 grafička i win 7 a drivere sam stavio zadnje moguće |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
pa nema ostatak konfiguracije napisane ..... ali ovako, problem je u BIOSU maticne ploce ... flash BIOSA rjesava stvar http://forums.amd.com/game/messagevi...hreadid=122625 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Imam isti problem.. Treba flashati bios, ali kako? Piše na Gigabyteovoj stranici da se to ne radi ako nije baš neophodno, a ovo je poprilično iritantno. Može netko objasniti kako se to radi? Ili link na neki tutorial? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Prepruka bi bila da koristis, Q-Flash! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
imao isti problem, treba flashat bios, jedino rješenje. i ja sam bez beda uspio dva puta sa @bios alatom od gigabyte-a |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Bar kod Gigabytea nije problem flashat BIOS ! Sve se može iz windowsa i to uz dva klika, čak ni nemoraš skidat bios, @BIOS ti sve napravi, samo ga skini. Blaženi Gigabyte.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
|