![]() |
Povećao se kursor miša u Windows 7
Kursor od miša mi se nakon ulaska u windowse poveća na 1cm otprilike i ne mogu ga nikako vratiti u normalu. Nisam primjetio kada točno jer je to uvijek u različito vrijeme. Znači samo se odjednom poveća i dok ne napravim reset ne mogu ga vratiti u normalno stanje. Jel itko ima ili zna kako riješiti ovaj problem... ? Thnks
|
Nove grafe tipa ATI HD5xxx serije su imale tih problema sa starijim driverima, pa ako imas koju od navedenih skini zadnje drivere s neta i probaj staviti.
|
Citiraj:
Gigabyte 1156 socet MB, Core i5 750, DDR3 6GB, Ati 5870 grafička i win 7 a drivere sam stavio zadnje moguće |
Stavi sad ove 10.1, problem je rijesen u njima ;)
|
pa nema ostatak konfiguracije napisane ..... ali ovako, problem je u BIOSU maticne ploce ... flash BIOSA rjesava stvar
http://forums.amd.com/game/messagevi...hreadid=122625 |
Imam isti problem.. Treba flashati bios, ali kako? Piše na Gigabyteovoj stranici da se to ne radi ako nije baš neophodno, a ovo je poprilično iritantno.
Može netko objasniti kako se to radi? Ili link na neki tutorial? Hvala |
Citiraj:
Prepruka bi bila da koristis, Q-Flash! :) |
hvala, probat ću..
|
Driveri za grafičku su problem. :)
|
imao isti problem, treba flashat bios, jedino rješenje. i ja sam bez beda uspio dva puta sa @bios alatom od gigabyte-a
|
Citiraj:
Bar kod Gigabytea nije problem flashat BIOS ! Sve se može iz windowsa i to uz dva klika, čak ni nemoraš skidat bios, @BIOS ti sve napravi, samo ga skini. Blaženi Gigabyte.... |
ja prosli put iso flashat bios , uspio. no nije u windowse htjel, ni jedna tipka na tipkovnici. nisam u bios mogao uc..dok nisam isao resetirat bios pomocu jumpera , i skurio maticnu :p
|
Velim, za takve kak si ti i je taj progarm, da sjebeš nekaj trebaš biti MAJSTOR...
Pa nemre biti jednostavnije flešnut MBO nek prek tog programa. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:47. |