|
![]() |
#1712 |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1713 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Ne znam..nikad u životu nisam prodao muda-pod-bubrege komponentu,a oni koji me znaju i prate,svjesni su broja trejdova i pogotovo kad smo kod VGA,u kojima sam sudjelovao. Ima ih preko 50 sad već,sigurno..ako ne čak i prema 100,brojkom i slovom. Konkretno govoreći,čini mi se da cirkuliraju dvije PoV,obje su iz HG-Spota..moja ima račun početkom/sredinom 4mj 2009 godine, u trenutku prodaje magarcu sam garantirao da radi savršeno,što je on netom kasnije i potvrdio,ja sam karticu kupio novu i nisam ju niti jedan jedini mhz clockao. Druga ima račun isto iz HG-a ali u sklopu konfe. Znači,rivatuner s njom nije ni postojao u kombinaciji,niti jedan drugi program za OC,sva moja iskustva sa njom i OC-anjem su se svodila na čitanje rivjuova dokle ide,od EXO taktova,do nekih max taktova koje je pronašao hexus.net rivju čini mi se. Razumijem tvoju skepsu, ali nakon što kartica promijeni 10 vlasnika,bojim se da ti je borba s vjetrenjačama tražiti tko je kriv,a pogotovo prvi vlasnik, koji se ovdje na forumu,bar što se korištenja HW-a,smatra pod "sigurna kupnja" vlasnik,i to svi znaju. Sve što je otišlo od mene,ikada..je otišlo perfektno,ili sam vratio novac,kao sad nedavno za USB TV tuner koji momku nije imao signala. Osobno mislim da je netko skidao cooler s te kartice i da ga nije adekvatno,nego na tešku silu,da se kao ne skuži,vratio nazad..i da cooler dobro ne hladi GPU. Pošto smo maX i ja dugo i ovdje i na njuzima,ali i u komunikaciji oko raznoraznog HW-a,vjerujem da će on detektirati što se zbilo,tj. zbiva sa karticom,ako je to ta o kojoj ti pričaš. 90c loada ja nisam vidio ni na jednoj GTX260,a vidio sam ih oko 8,uključena PoV. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1715 |
Banned
|
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1504 Evo tu sam pisao o tome. Bez obzira na OCCT koji dosta "kuri" grafe temp su bile velike i prevelike u igrama. A ja dobro znam kako se ponasaju gtx-ice jer sam takoder imao vise komada od vise proizvodaca. Za nevjerne mogu postaviti i slike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1719 |
Banned
|
Znam sjećam se toga,ali naziv koji bi upotrijebio za ljude koji vrte furmark i OCCT koji u disclaimeru ima upozorenje da i zdrav hardver može trajno oštetiti,bolje da ne izgovorim ovdje. Ionako sam uvijek negdje na niti konca bana. Mogu jedino reći,što sam rekao. Od mene je otišla zdrava. ![]() Do kojih granica je kresana,i da li je nekome palo na pamet skidati cooler i mijenjati pastu,kako se ovdje često popularno sugeriralo,ili nešto deseto, što su radili čini mi se,bravo i ekipa,sa svojim GTX260tkama,to me stvarno ne interesira. High-end VGA hardver nikad nisam,niti ću clockati,a imao sam ih dosta, od 9800pro nekada,x1950pro,x800xt pe serija..pa sada do 4890 kratko,i 5850. Ne sudjelujem u nijednim top-listama,benchevima,i rezultatima,za razliku od mnogih ovdje koji tamo postaju,tako da mi je,posljednji put kažem,iako bez neke prozivke i potrebe,obraz više nego čist. ![]() ![]() To šta se desilo tebi,moglo se svakome,ali ja ti kažem u smislu PoV 260tke 216 premium,koja je izašla iz mog kompa,da ta vidjela 70c loada nije, jer sam poznat kao strastveni igrač emulatora ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1720 |
Banned
|
A ti bi mogo popravit vid i pogledat postove u kojima sam pisao o problemima sa doticnom. Prije iste sam imao bivšu maxovu XFX GTX260 i temp su bile i više nego fajn. Moja najdraža gtx260 koju sam imao. Nakon nje je došla gainward gtx260 sa ona dva buka-make venta i radila je sasvim ok. Da bi došao do pov gtx260 upalio gta4 i nakon 5 min vent na 100%. Tako da sine ne trakeljaj i ne govori gluposti jer ti nisi ja. 3 grafe u istom ambijentu u istom racunalu. Mora da sam onda ja idiot. Necu krivit niti pljuvat ni ista slicno bilo koga. No ja sam siguran 10000% da se magarac sa istom igrao i to jako dobro. Pa bi govorio da on ni ne zna ocat, da grafa nije vidjela više taktove da bi sad bio na svakoj benchamrk listi na forumu. Ljudi ko tu koga hebe u mozak??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1722 |
Banned
|
Wolv nije stvar zaljena, samo sam maxa pitao dal moze kojim slucajem postaviti slike temp da se usporede pov/xfx. Samo se tema malo zahuktala posto je dream posao sa obranama. NO ja mu vjerujem u svakom slucaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1723 |
Banned
|
Koliko ja čitam nije se ništa zahuktalo. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1725 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Di? Vani na -18? ![]() A jeste smmiješni, koda da se ta grafička grijala jer je bila pokvarena. Grijala se ili jer je neko kuler skidal pa ga nije dobro stavil ili je kučište bilo uber zagušeno ili je sobna bila 40°C . Max je to malo počistil uredil i problem riješen, ko zna zna ko nezna tomu 2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1726 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Da, skidao sam sad maloprije hladnjak da vidim jel mi pašu rupe za pot, ali ove temperature koje sam rekao su bile tako kako mi je kartica stigla, nisam čak niti ispuhao sa kompresorom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1729 |
Banned
|
Morao bi pogledati kad mi pada obročna otplata,na arhivi plaćenih po tekućem,ali ako je oko 15.04.2009. , to je ta...we must hide iiiit... he wants it,they want it... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1732 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja mogu potvrdit za BFG da je išla na 2780mhz efektivno, bez dizanja voltažr radi se o BFG GTX 260 maxcore OC 65nm 216sp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1736 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1738 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 31.01.2010. u 14:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1740 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|