|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Na stranicama plugina piše ovako: "If you get 'Invalid Phone Number' and you want to send sms to Croatia, please inform the recepient to activate email to sms." Koristim wadju inače za free sms.
![]() |
#34 |
Premium
|
I ja isto koristim wadju, ali danas posaljem poruku i kaze mi, da sam kao dosega dnevni limit? wtf? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Đizus
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#36 | |
Premium
|
Citiraj:
kkako da tu postavim operatera Tele2? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ovo je najbolje: http://freesms.com.hr/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
Datum registracije: Nov 2009
|
ja koristim World sms add-on, ali mi neće slati na 099 brojeve (ne znam zašto) |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
znam da je stara tema al da ne otvaram novu dignut cu ovu iz mrtvih ![]() zna li netko u cemu je problem i dali ima neko kome radi ili su ukinuli? |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() |
#43 |
Banned
|
da to je bilo dobro al odavno su smanjili sa 50 na 5 i sad skroz ugasili al mene je nekidan auto. prebacilo na ispace broj i lozinka vrijede sa freesms-a edit: evo sad sam probao i radi..ne vidim nigdje da pise koliko mozes poslati poruka, sms sadrzi standardno 160 znakova..samo sucelje u redu, nesto slicno kao email.. poruka dolazi primatelju u obliku: salje:88302 SMS form (tvoj broj) tekst poruke nema nikakvih reklama sto je pohvlno i po meni zadovoljavajuce a pogotovo ako nema limita ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Nervozni poštar
Datum registracije: Mar 2008
|
jel zna netko stranicu za sms-ali da vi napišete lažni broj(broj neke osobe), tako da taj broj piše onome, kojem ste poslali poruku. prije je postojala i bila je dobra za zezanciju..pomalo opasnu zezanciju. trazio sam tu stranicu, ali je više nema. znate li kakvu slicnu sms stranicu?
![]() |
#45 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() mogao si otić u minus hehe ![]() tnx za ispace to im je ranije bila stranica za pregled poslanih/primljenih smsova, al sad vidim da ima i "new" ![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Banned
|
probah nakon 5 poslanih poslat jos jednu i uspjelo je ali nakon te vise nije islo sto znaci da sam mogau u minus jednu poruku ![]() @BraBUS preko mozzile se moglo napisat sta god oces pod 'posiljatelj' al vise ne radi (bar meni ne radi) |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |