![]() |
Free sms ... gdje i kako do njega????
evo zanima me kako slati SMS poruke preko interneta .... ako imate informacija samo se javite ... unaprijed hvala
|
odes na vipovu stranicu regas se i saljes,naravno ako si korusnik vipa,a ak ne imas sms discount al tu mozes dvije dnevno samo.
http://www.smsdiscount.com/en/index.html |
na smsdiscountu mi neće ... kak tamo napisat broj?? na koji način??
|
+385xxyyyyyyyyyyyy
xx- broj operatera - 98, 95, 91 , bez nule yyyyyyyyy- broj telefona |
|
Facelessone .... :fala::care::respekt:
|
A da jednostavno ak si T-mobile korisnik platiš 25 kuna njima za Opciju Poruke i šalješ 1000 poruka free mjesečno? Neovisno dal je MMS ili SMS.
**U razdoblju od 3.6. do 31.8.2008. |
Ice Demon ... također...:fala::care::respekt:
|
kaj stavljas linkane profile:D
|
tu gdje nam pišu imena iznad slike ... zaokružiš ime ... copy ... paste ... finito...:D
|
regate se na wadja.com i tamo imate beskonacno free. Samo prije broja upisete 385 i broj ali bez prve nule.
|
computer-7 isto :D
ne kuzim nabijaš postove ili zbog cega ovaj spam? |
Citiraj:
EDIT: Skužio, treba verficirat broj moba. |
|
Citiraj:
jel zna netko zasto tamo ne radi onaj imenik, ono zelim si slozit imenik za ekipu kojoj saljem poruke, ali 0 bodova? |
|
instalirao sam ovaj add-on za firefox.sviđa mi se.btw ni ovaj vipov programčić nije loš
|
Citiraj:
Ovo je predobro... Hvala ti punooooooooo :chears::chears::chears: Tu nema ogranicenja... Cak ni poruka kad se posalje neizgleda ruzno... Samo u prvi red napisete neko slovo ili znak pa skocite u novi red, i poruka koju saljete pristojno izgleda... Zna se gdje je pocetak i kraj... Primjer: : ))) Hej Mico, sto ima kod tebe? Pusa ^^ samo c/p od onoga sto sam zadnje posalo |
Meni ne radi taj addon za FF :S
Upravo pokusao na 3 broja, sva 3 t-mobila, jel i niti na jedan poruka nije jos stigla, prosla je bar 10-15 minuta. Nigdje se ne treba registrirati, ili? :) |
Evo ja sam upravo poslao nekoliko poruka i radi.
@Apacer ft Bozja da nisi slucajno stavio nulu kod upisa operatera? |
Ocito da je to bilo to sto me kocilo :)
A toliko poruka poslao iz inozemstva, i u inozemstvo i da se ovako zajebem :D Hvala kolega evil992 ;) |
|
http://www.sms385.com/Default.aspx
samo na vip i simpu neograniceno, potreban mob koji prebacuje s emaila na sms. |
Citiraj:
al ovo je još bolje |
Citiraj:
uzivajte:chears: |
A jel se moze negdje integrirati neki imenik tako da se ne mora svaki put upisivat broj prilikom slanja? koristim ono preko Wadje?
|
Mogu se slati sms-ovi s mail-a :))
Samo umjesto adrese u mailu napišeš 3859xxxxxxx@sms.t-mobile.hr radi za sve mreze i sa svih mailova... naravno, umjesto iksića idu konkretni brojevi, ali bez one prve nule. Vodite računa o broju znakova koje unosite - broj znakova uključuje e-mail adresu pošiljatelja, "subject" i tekst poruke. Sve poruke dulje od 160 znakova i "attachement" bit će odrezane. |
Meni danas nije htio poslati poruku frendu na 099 broj. Stalno je ponavljao da broj ne postoji.
|
|
Ni meni sa Gmaila na 95..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:45. |