|
![]() |
#18751 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#18756 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Zlatni pan je odlican,novo pivo broj 1. za moj pojam,dosad je obicni bio na broju 1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18758 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
evo malo s friskog kolinja kobaja dosla malo ljuckasta, odma sam si speko 2 reda i ubio se u tome i ajvaru, steta sto nije bilo luka da se to baci mal na tavui bacit gore kobasice taman mi ostala paprika mislim da nebi 2 dana mrdnio nigdje ![]() joj vi s PAN-om ![]() ![]() ![]() ![]()
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 29.01.2010. u 17:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18759 |
Guest
|
E bemu! Tek sad završio kaj sam radio. Dobru zabavu želim ![]() |
![]() |
![]() |
#18761 |
Guest
|
Evo, ja bio na čuku vremena. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18762 |
Super Moderators
|
Dobro je bilo, dosta je ljudi došlo-McG i Razer su potegnuli iz Varaždina, došel je Amdejac sa ženom, Masni, Gabre, Zed, LAcy, Pinsla, Sisa, Vuco, čak se i mc_fish ukazal (dok ga cura nije izritala van ![]() Žena se nije mogla načudit da sam se tak rano vratil ali je 8 dana mirovanja uzelo svoje, džukele su otišle u Route 66 dabogdaproljevdobilisviodreda...
![]() |
#18763 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Je, bilo je super, drago mi je da smo došli i ponovno vidjeli ekipu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18764 | |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
mc_fish je ziv? ![]() evo iskopao sam slike koje nisam postao jos od pred godinu dana... http://www.imagesforme.com/show.php/...3012009581.jpg http://www.imagesforme.com/show.php/...3012009580.jpg http://www.imagesforme.com/show.php/...3012009579.jpg Ove zadnje dvije su malo mlađe ali su i malo teze(0.5mb dok su ove prve ~150kb) http://www.imagesforme.com/show.php/...2052009950.jpg http://www.imagesforme.com/show.php/...2052009949.jpg i evo jedan fun art ![]() http://www.imagesforme.com/show.php/945659_syssa.jpg
Zadnje izmijenjeno od: micek_kc. 30.01.2010. u 09:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18766 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#18767 |
Hejter
|
Bilo je super,slazem se za vinski ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18770 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
svinjo pijana ![]() dofuro me doma ogorčeni taxi vlasnik reno megan scenica... nema šta nije krepalo na tom renolu, sve mi je frajer ispričao ![]() debeli su je htio da hodam tamo negdje do nekog stajališta, ja sam odlučio stat ispred routea i dočekat taxi kao svaki pošteni porezni obveznik... naručim taxi i odem pišat u obližnje grmlje, nisam još ni aparataciju vratio natrag evo frajer boga mu njegovog. @su... nije me opljačkao, platio sam ravno cenera više nego kad me furao do bake (50kn vs. 60kn). |
![]() |
![]() |
![]() |
#18771 |
Prečupavi mod
|
Pozabil si da smo naletili na ludog Đuku u Rutu ![]() ![]() ![]() A jebote do stajalista nisi imal ni sto metri, a sokirani pogled taksiste nakon kaj mu u polusnu banes na vozacevu shajbu je priceless ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18772 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
đuka je brijem pijan još i sad ![]() ![]() najjače je dok sam te tražio po rutu, a frajer obrlatava na šanku i onda na tvoju lošu pijanu spiku stvorim se ja i vučem te van jer je eto... fajrunt ![]() ![]() po tvom pijanom objašnjenju sam mislio da moramo do bakačeve pješačit... odkud sam ja znao da ima 100m do taxija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18774 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Danas za doručak probao poriluk+omlet+slanina=prefino Prokuha se poriluk u slanoj vodi, propržite slaninu i jaja i onda poriluk na to, meni predobro. Ajd neke slike sa žderonja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18775 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jelc, a mene nebi stavio na popis, aaaa, je da nisam bio u kompletiću al svejedno ![]() Vinski je bio odličan, ja pojeo 3 tanjura ![]() Prvi put da sam sjedio sa one dve životinje, amdijom u superom, kakav je to smijeh ![]() ![]()
![]() |
#18776 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Pa ti si po difoltu Ždero, nabrojal sam samo one koji ne dođu baš uvjek i nisu bili na listi ![]() Vajn mi je bil ok. a ono drugo (za kaj su navijali hammdija i vga) mi je onak...bljak ![]() Ja sam rađe za zimsku klasiku-dinstano kiselo zelje, restani krumpač, kobase i vratina... Ak niš drugo-bar nije Rak ko zadnji put sasuo pol litre octa u šalatu ![]() Danas lagana hrana-filana paprika i pire.
![]() |
![]() |
#18777 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18778 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#18779 |
Prečupavi mod
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|