|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Za sve kojim instalacija ide sporo ili stoji dugo vremena: Extract drivera u folder. Iz foldera maknuti instalaciju Physx (PhysX_9.09.1112_SystemSoftware.exe). Instalirati drivere preko setup .exe file-a. Nakon uspjesne instalacije drivera za graficku, rucno instalirati Physx i to je to. Ti problemi sa instalacijom se vuku od prvog uvrstanja PhysX drivera unutar drivera od graficke...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ovdje, meni barem, nisu problem driveri niti PhysX nego mutavi Control Panel kojeg ili nemogu instalirat ili ako ga nekim čudom instalira počne uzrokovat BSOD-ove (GTS250 + Win 7 x64 Enterprise) A ovo je što izbacuje event viewer The NVIDIA Display Driver Service service has reported an invalid current state 32. Meni recimo sve nakon 191.07 ruši OS Također kada se idu instalirat novi driveri potrebno je uninstalirat stare te uninstalirat stari nVidia PhysX.
![]() |
#36 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
ja sam imao žive probleme s njima ![]() idem gledat, i bome ih nije bilo gore.... :S ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
Ja sam samo pregazio preko starih drivera i nemam problema. Stari su bili zadnja beta. Win7 64bit i Nvidia 8800GT. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() p.s. natjerat ove nove da rade normalno na win7 ultimate x86 s 8800gt je MI:4
![]() |
![]() |
#39 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
po cjelom netu ljudi sa w7 64 imaju problema sa ovim novim driverima
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
covjece probao sam i tako i nista. lud sam. neka za sada ostanu ovi stari pa cu ove preskociti, valjda ce sljedeci kroz 2 mjeseca biti bolji. jos bi i probao samo ih preko ovih nabaciti ali volim da to bude sve na frisko. vi koji ste ih samo preko starih instalirali bez micanja starih jel imate kakve probleme itd??? i jos mi nesto nije jasno. svima ti driveri ne rade na x64 verzijama 7-ice a meni ne rade na x86 verziji. da i meni se sve cini da je physics sve uneredio sta se tice drivera. steta za nvidiu koja je sinonim za stabilnost drivera, ali vjerujem u bolju buducnost ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Premium
|
Citiraj:
Drivere sam pregazio preko "starih" (zadnja beta). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
kod mene instalirano bez problema (win7 64)....isto nemam CP niti Physx....a htio bi isključit Physxa jel moje igre ga ne podržavaju a jedna radi i sranja s njim uključenim.....kak da ga sad zgasim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Moderator
|
![]() |
#47 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Kao što sam rekao. Ne može ugasit PhysX. Jedino da je uninstalira sa OS-a Ono u nVidia CP-u je za odabir hoće li GPU ili CPU obrađivat fiziku, ne dal je upaljen / ugašen.
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
|
evo utrpao sam i ja te drivere preko starih i tako se instaliraju normalno. ostane physics i nv control panel. driveri tako instalirani rade fino, nemam nuspojava i ja sam ih jedino tak uspio i instalirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Lalalallalaaaaaa
Datum registracije: Mar 2009
|
196.21 vrte se bez ikakvog beda na 7 x64 Ultimate... |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Moderator
|
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
ja sam na 186...ako sve dela ne peham. Pitanje za korisnike GTS 250 kartica, jesu riješili vračanje venta na normalnu brzinu nakon izlaska iz igre? znam da je to bio problem 19x.x drivera |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Moderator
|
Pa kod mene se na 191.07 uredno vraća ali ja tvornički imam Zalmana na điđabajtici pa nisam mjerodavan jer se ne radi o ref dizajnu hladnjaka
ja snimio te drivere jucer... i sve radi kako treba... nema nikakvih problema.. cp ima... sve leti... nikakvih problema kod instalacije...
|
![]() |
#58 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Dakle deinstalirani driveri i obrisani u safe modu, njihovi ostaci. Radi i control panel i PhysX. Stoga preostaje, da problem lezi ili u razlicitim grafickim karticama, tweak-anim operativnim sistemima ili u razno raznim kombinacijama programa, drivera i harware-a. Za one, koji se zele igrati u potrazi gdje lezi problem, friska instalacija Windowsa i sve ce biti jasnije (naravno prvo napraviti image trenutnog operativnog sistema, da se trenutni windowsi lako vrate..). ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Yeah right , po prvi puta puta u zivotu prozori(sedmica) rade kako spada Na kompu 1,5T programa, igri i multimedije a nemam ni antivirusa, picim na operi+firewallu, privatnom trackeru+microtorrentu a za zavrsni glanc tu je ccleaner Komp ne gasim uopce(torrent 24x7), eventualno svakih 2-3 tjedna uradim masovni update pa restartam Apsolutna milina i sad zbog toga sta je nvidija u zadnje vrijeme u totalnom ku*** i nije u stanju jos od 191.07 slozit postene drivere da se idem zajebavat -no thx ![]() p.s. uostalom netko je iznad spomenuo da ni friska instalacija ne pomaze, valjda da bi ovi novi drivera prosli mora merkur bit u konjukciji s uranom, temp. okoline u idealnom rasponu od 20-21,5C a navodno pomaze i ritmicno skakutanje na jednoj nozi s stisnutim figama u djepu popraceno fuckanjem Straussovog valcera ![]() ![]()
Sine, ako stvarno nešto želiš u životu, morat ćeš raditi za to. A sada tišina! Počinje izvlačenje brojeva za lutriju Zadnje izmijenjeno od: Mast3r Chi3f. 27.01.2010. u 02:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|