![]() |
Nvidia ForceWare 196.21 WHQL driveri
Evo izašli su novi driveri iz Nvidie , prvi nakon 11 mjeseca...
Novosti : " New in Version 196.21
|
Probao ih instalirat ali postupak bi stao na jednom mjestu i ne bi isao dalje. Pokusao sam 2 puta i nije ih uspjelo instalirat. Skidao sam za win7 x64, ako netko jos instalira nek javi da li mu je uspjelo
|
Jesi li uninstalirao i PhysX
|
Ne, samo sam pokrenuo instalaciju drivera
Zašto |
Zato jer ponekad on zna zaustavit instalaciju. Kada stavljaš nove drivere prvo sve očisti.
BTW probao sam ove i isto su sranje ko i predhodni 195.62. Ovi u endiviji zbilja izigravaju majmune jer od 191.07 nema poštenih drivera a da ne baca bsod pri restartu na Win7 x64 Vratio se ja na dobre stare 191.07 |
Meni isto ne ide instalacija. :)
|
ni meni ne ide instalacija. Presmišno.
|
meni je prosla tako da sam extractao .exe pomocu WinRAR-a i onda pokrenuo setup
napomena: overclocking pomocu RivaTuner-a ne radi s ovom verzijom drivera :( |
ja sam samo pregazio stare i sve radi. jest da je u sredini instalacije kao zastekalo no pustio sam par minuta i sve je zavrsilo. zasad sve ok...
|
hehehee... Pustio i ja 10tak min. I stvarno zavrsi se instalacija.. Ali neradi control panel (nema ga), physxa nemaaa.. :)
|
Meni na visti 64 sve dela,anyway thx nebi nit znao da su došli noviji driveri,nakon 6 mjeseci ne izlaska nikakvih drivera sam prestao gledat
|
Prije sam se smijao atiju zbog losih drivera, a nvidia sada nemoze izdati drivere koji rade normalno
|
1 privitaka
Citiraj:
Ovo mi javi kad manualno hoću stavit CP. Zbilja su nekaj zaribali! |
Citiraj:
|
Kaj ima pad fpsa u igrama? Ja sam samo odigral warcraft a tam mi je svejedno da igram i sa integriranom pa nisam niš skužil...
|
Kod mene nema ni physxa, ali igre uredno idu kao i prije. Igrao cod6, nfs shift, batman. Sve 5!
|
E meni je dosadilo bit "beta tester"..... ovi mi rade super i neka ostanu do sljedećih onda....
|
Citiraj:
To isto sa dužom instalacijom i bez control panela i physxa je bilo u zadnjoj beti :/ |
neradi contorl panelk takodjer w7 x64 :beer:
|
Citiraj:
|
Ma kak ti radi? I ja imam W7 64bit!
Ti si samo preko starih nasnimal nove ili si kompletno stare pobrisal pa onda nove? |
Citiraj:
prvo sam sve uklonio, drivere i fiziku (driversweeperom) i restartao. onda sam probao install samo na skinuti .exe, to nije proslo onda sam otvorio .exe pomocu WinRAR-a i sve iz njega prebacio u direktorij u kojem sam rucno kao admin pokrenuo setup.exe i nakon njega fizika.exe i sve je ok s control panelom. jedino ne mogu OC, ali to nitko ne moze s ovom verzijom drivera. na Guru3D sam procitao da znaju u cemu je problem i da ce ga ispraviti uskoro, sto zaci da ako jos niste stavili nove drivere bolje pricekati par dana :) |
Evo ja napravio sve kao Deadman, opet zastalo, pa nakon par minuta se završila instalacija. Sve instalirano kako treba. Onaj tko nije još probao ove drivere, preporučam da ih preskoči.
|
NEMOJTE stavljat ove drivere, gubljenje vremena. Probal sam i kak je kolega rekel al CP neče radit a niš, uvjek se nekaj buni, sve na spola.
Maknul sam sve i vratil se na 195, oni su ko beba. |
Ne radi čak ni nakon reinstalacije Windowsa (bar na Windows 7 x64), tako da je definitivno do samih driver-a. Također sam se vratio na 195.62, oni rade bez problema.
|
eo meni proradio control panel, ocistio sam stare sa sweperom i odpakiro nove i rucno pokrenio setup, drugo nisam nist :beer:
|
I ja samo pregazio stare i na dobrom starom XP-u sve radi ko grom.:D
|
OC navodno radi sa 196.21 driverima pomocu Afterburner 1.5.0 Beta 5 (2010-1-21)
(ne mogu probati jer sam na poslu) |
Ovi 196.21 driveri su mozda dobri da ih mogu uopce instalirat na win7x64, ali napravio sam klasicnu gresku di sam iso instalirat bez provjere dojmova na driver forumu. Uglavnom vecina ima isti problem s win7 x64 , gdje driveri usred instalacije staju. Zasad mi se cini da su 191.07 najbolje i najkompletnije rjesenje.
vise o ovoj temi ima na: http://forums.nvidia.com/index.php?s...c=156865&st=20 :chears: |
DOk ne naprave Xtreme G od njih, ja ih ne stavljam!!
imam ove prošle XG verziju i prezadovoljan sam |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:45. |