|
![]() |
#1 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
(riješeno) ImagesForMe.com - mogući trojanci na stranici
Zanimljivo, NOD ovo javlja za 90% slika sa imagesformea PS Nod je original Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 04.01.2010. u 16:47. Razlog: Sliku u thumb! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
meni isto avast poludi.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kod mene također, valjda će riješiti uskoro...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
KAV (Kapsersky Anti-Virus) takoder ista prica.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
to je zbog kretenskih reklama Bandica... ImageShack >> Imagesforme |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ja upravo sada trazio neku alternativu imagesformu, i pohrani.com koji vec neko vrijeme nema uploada (isto, zna tko zasto?). uglavnom, svidio mi se http://www.freeuploadimages.org/. jednostavan, brz upload i prikaz slike, ima sve opcije koje nekima fale (tipa thumbnail recimo). i da, takoder nod javlja ovo za imagesforme, a on mi je vec duze vrijeme trn u oku jer su se jako usporili.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
|
Evo sad je OK, brzi su. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
meni je bolji Abload.de
__________________ |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Meni sad uopće neće otvoriti stranicu. EDIT - evo u međuvremenu proradilo.
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 06.01.2010. u 12:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
evo proradio pohrani.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
imagesforme.com --> virus?
primjetio da mi nod iskoci kad otvorim neku sliku na imagesformu, ili, cak njihovu pocetnu stranicu... kaze neki trojanac da je gore u oglasima, a gore se vrti bandic ![]() ![]() ![]() edit : sry mod, serchao sam prije postavljanja teme, nisamovo vidio.. Zadnje izmijenjeno od: walbandon. 08.01.2010. u 22:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja sam kaskao...opet. Evo danas drugi put win instalam. Nakon prvi puta sto mi je imagesforme javljao jos prije dan dva mi se NOD blesirao, ali komp nisam restartao vec je bio na Hibernate, danas ujutro restart i pafff...nemogu nita 15 sekundi nakon startupa. Čišćenje u sf modu spybot/nod/adware...ista stvar. Clean install pao ali nakon prve otvorene slike i jednog restarta bananko, Idem sad po drugi put clean instal, ali neotvaram imagesforme da me ubiješ, 2 sata sam izgubio na instalaciju gluposti popratnih... Nemojte me pitat, pa jesi li imao upaljen firewall i sl., njub sam ali ne totalni. Bannajte imagesforme ![]() p.s. riješeno my ass
![]() |
#16 |
|
Meni ništa nije jasno, otvaram imagesforme cijeli dan, i jučer i prekjučer i ništa mi avira ne izbacuje, nikakve boleštine, samo host nije radio neko vrijeme. Danas provrtio Malwarebytes' i ništa nije našao ![]()
![]() |
#17 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Halos, neznam kakav Nod imas, ali moj origigi je sve sredio. Iz cista mira je sinoc poceo divljat nakon nekoliko otvorenih slika sa imagesforme...Evo sa pohrani.com sshot. ![]() ![]() Edit: Imagesforme nije rijesen, opet baca trojanca...upravo sad: Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#21 |
Osobni opis - pitaj me
|
hm, par puta probao u zadnjih tri-cetiri dana, nod mi nista ne javlja? barem ne na homepageu, gdje je prije javljao za trojana............ darko, stavi trojana za potpunu zastitu ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
EMP moderator
|
Meni je Adblock Plus povukao update za EasyList i od tada radi, a kad ga isključim, opet divlja... ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() |
#28 |
Osobni opis - pitaj me
|
cek, koja je fora onda da je meni nod prestao javljati trojanca, a nekima nod javlja? neda mi se stavljat jos koji AV program samo za probu, ali kako vidim ima jos ljudi kojima se ne javlja............
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Također nod javlja troyan,ali u sistemu ništa nije pronađeno prilikom skeniranja sistema,tako je i kod prijatelja koji ima kasperskiy. ![]() izgleda da je ipak do Bandića. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|