![]() |
(riješeno) ImagesForMe.com - mogući trojanci na stranici
Zanimljivo, NOD ovo javlja za 90% slika sa imagesformea
PS Nod je original |
meni isto avast poludi....
|
meni na poslu nod isto poludio.
|
Kod mene također, valjda će riješiti uskoro...
|
KAV (Kapsersky Anti-Virus) takoder ista prica..
|
kod mene isto...NOD podivlja...:stoopid:
|
to je zbog kretenskih reklama Bandica...
ImageShack >> Imagesforme |
ja upravo sada trazio neku alternativu imagesformu, i pohrani.com koji vec neko vrijeme nema uploada (isto, zna tko zasto?).
uglavnom, svidio mi se http://www.freeuploadimages.org/. jednostavan, brz upload i prikaz slike, ima sve opcije koje nekima fale (tipa thumbnail recimo). i da, takoder nod javlja ovo za imagesforme, a on mi je vec duze vrijeme trn u oku jer su se jako usporili. |
Evo sad je OK, brzi su. :)
|
Citiraj:
meni je bolji Abload.de |
KAJ je sat opet :jbm-ma treba bježat čim dalje od imagesformea,ali nemogu niti jednu sliku otvoriti u njemu, a treba mi.
|
Meni sad uopće neće otvoriti stranicu.
EDIT - evo u međuvremenu proradilo. |
evo proradio pohrani.com
|
imagesforme.com --> virus?
primjetio da mi nod iskoci kad otvorim neku sliku na imagesformu, ili, cak njihovu pocetnu stranicu... kaze neki trojanac da je gore u oglasima, a gore se vrti bandic :) :) lol... pa da si pripazite (i dal je jos netko primjetio) :chears:
edit : sry mod, serchao sam prije postavljanja teme, nisamovo vidio.. |
Ja sam kaskao...opet. Evo danas drugi put win instalam. Nakon prvi puta sto mi je imagesforme javljao jos prije dan dva mi se NOD blesirao, ali komp nisam restartao vec je bio na Hibernate, danas ujutro restart i pafff...nemogu nita 15 sekundi nakon startupa. Čišćenje u sf modu spybot/nod/adware...ista stvar. Clean install pao ali nakon prve otvorene slike i jednog restarta bananko, Idem sad po drugi put clean instal, ali neotvaram imagesforme da me ubiješ, 2 sata sam izgubio na instalaciju gluposti popratnih...
Nemojte me pitat, pa jesi li imao upaljen firewall i sl., njub sam ali ne totalni. Bannajte imagesforme :D p.s. riješeno my ass |
Meni ništa nije jasno, otvaram imagesforme cijeli dan, i jučer i prekjučer i ništa mi avira ne izbacuje, nikakve boleštine, samo host nije radio neko vrijeme. Danas provrtio Malwarebytes' i ništa nije našao :wtf2:
|
Halos, neznam kakav Nod imas, ali moj origigi je sve sredio. Iz cista mira je sinoc poceo divljat nakon nekoliko otvorenih slika sa imagesforme...Evo sa pohrani.com sshot. :D
http://www.pohrani.com/t/1S/Oe/1KBHJhFH/untitled.jpg Edit: Imagesforme nije rijesen, opet baca trojanca...upravo sad: Citiraj:
|
Moj je origigi, ali nije nista napravio. Tj., dosta stvari mu je locked, i nemoze nista s njima, nekuzim...
inace, sam puknuo gore zasada Comodo/NOD, i neotvaram vise imagesforme makar da se traži JURA :D http://www.pohrani.com/t/10/fv/4Mw07E0S/1/untitled.jpg Zasad riješeno, nadam se kak spada. Malo spybot, malo adware, malo malwarebytes. |
KIS isto blocka nekog Trojana ;)
|
I kod mene isto KIS 2010 blokira trojance na imagesforme već tjedan dana
|
hm, par puta probao u zadnjih tri-cetiri dana, nod mi nista ne javlja? barem ne na homepageu, gdje je prije javljao za trojana............
darko, stavi trojana za potpunu zastitu:lol2: |
Citiraj:
|
Meni je Adblock Plus povukao update za EasyList i od tada radi, a kad ga isključim, opet divlja... :D
http://www.imagesforme.com/upload/a52857cd.png |
Citiraj:
|
Imagesforme je maknuo banere-trojance tako da je stranica opet sigurna kao i prije ;)
|
Citiraj:
meni jos uvijek nod poludi ! :beer::beer: tako svejedno. ignoriram ga |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Microsoft security essentials i Google chrome i dalje javljaju malware...
|
Također nod javlja troyan,ali u sistemu ništa nije pronađeno prilikom skeniranja sistema,tako je i kod prijatelja koji ima kasperskiy. :stoopid:
izgleda da je ipak do Bandića. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:38. |