|
![]() |
#2611 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Mene su zamolili kod jedne zamjene da im posaljem poklopac za baterije i receiver od misa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2612 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
ima li ikakav topik ovdje vezano za to kako najefikasnije poslat nesto, jer mislim ja sam uvijek do sada slao pouzećem, ali to mi je sporiji način i tako, pa me zanima gdje se oko toga mogu konzultirat da na neki drugi nacin saljem i da mi se salje ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2613 |
Banned
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2615 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2616 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Sve najbolje svima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2617 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Došla pošiljka Oversasom (2 dana ranije od datuma dostave), mama je preuzela i tako evo meni novog mx1100.Nitko me iz logitecha nije ništa pita za stari mx610 (nevjerujem da hoće),tako da im svaka čast.Svakome preporučam njihove proizvode i svakako će moja sljedeća kupovina ukoliko bude prilike biti vezana uz Logitech company. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2618 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
ej ekipa. Kakva je fora sa corsairom iz LINKSA, piše garancija konkretno za vx450 napajanje 24 mjeseca...jer uzet cu burazu napajanje, a covijek kaze da mu na racunu pise 24 mjeseca, a da su mu na pultu rekli 5 godina... Za mog vx-a je 5 godina u ADM-u odnosno u esys-u thx
![]() |
#2619 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
2 godine Links, i onda preostale 3 godine garancije ostvarive u esysu.
![]() |
#2620 |
muimerP
|
Ok, ako je to 100% onda: thx Clown ![]() ![]()
![]() |
#2621 |
|
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 05.01.2010. u 22:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2622 |
muimerP
|
je, razumijem ja sve. Sve 5, istu naljepljcu imam ja na svom, samo me to sa Linksom mucilo, g***a trgovina i njohovih 24 mj. ![]()
![]() |
#2623 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2624 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Nadam se da se netko od vas razumije u zakone u BiH ![]() Steta je vec nacinjena, ali me zanima samo za ubudue, cisto da znam kako postupiti. Moja bivsa graficka, 4850 mi je crkla tacno na dan kad joj je isticala garancija... Znaci, graficka je crkla nedjeljom tako da je nisam nikako mogao odnijeti na servis, tj. vratiti je... Sad me zanima da li bi mi se uvazilo da sam odnio graficku na servis 1 dan nakon sto je istekla garancija i rekao im kakva je bila situacija? BTW. jos jednom se je potvrdilo pravilo da proizvod ispravno radi samo dok mu traje garancija xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2625 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
sve se može kad se hoće, ovisi najviše gdje ti je garancija... rekao bih da ti u 80% slučajeva neće uvažit reklamaciju pogotovo ako se radi o većim trgovinama. ovih 20% se odnosi na neke manje trgovine koje ti žele izać u susret ili znaš nekog tko radi tamo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2626 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ono sto se oni vade i jedino na sta mogu se vaditi je da lazes i da ti je grafa krepala u vremenu od zadnjeg dana (znaci 00:00) do vremena kad si prijavio. Cak sam citao da su i auto kuce priznavale takve kvarove unutar praznika i slicno.... Nadam se da imas jos nesto iz tog shopa skupo placeno, a istice uskoro garancija i moli da to "krepa". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2628 |
Rasvjetno tijelo
Datum registracije: Sep 2007
|
imam jedno pitanje kartica koju sam kupija u hardveraju baca artefakte, kad zavrtim bilo sta u 3d odma se pojavi bsod, znaci odlazi u vjecna lovista, na kutiji od graficke na naljepnici pise da je uvoznik nekakav elkotech, al kad sam gugla ispalo je da elkotech vise ne radi, odnosno pise ovako Slijedom odluke o zatvaranju Elkotech d.o.o. obavještavamo Vas nažalost da smo od 03.08.2009 prestali raditi distribucijske aktivnosti u RH. Vaš ELKO sad mene zanima jel to znaci da je jedino sta mi je preostala zavitlat grafulju u smece? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2629 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2630 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako ti to ne upali, jedino drugo rješenje je da se javiš direktno proizvođaču i objasniš situaciju.
![]() |
#2631 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Corsair jamstvo
odnedavno sma ponosni vlasnik corsaira cx400. imam jamstco 5god preko adm-a ili esys-a. e sad, kutija mi treba za poslati drugo napajanje forumašu, pa me zanima mogu li jamstvo ostvariti i bez kutije? logično mi je da mogu, ali pitam za svaku slučaj.
![]() |
#2632 |
|
Ja bih si ostavio kutiju na tvom mjestu jer na njoj ti je s/n napajanja, za ostvarivanje garancije bi ti trebao biti dovoljan onaj žuti jamstveni list od esysa koji je zalijepljen na kutiju ali kao što rekoh bolje ti je čuvati i kutiju od PSU-a, nikad ne znaš što ovi u trgovini mogu izmisliti ako dođe do reklamacije.
![]() |
#2633 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2634 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo kako ne bi bilo da ljudi imaju samo problema sa hardwareom evo moje priče od ovih dana. U ghetaldusu je prije nove godine bila akcija staro za novo. Daš stari okvir i dobiješ novi. Pošto imaju očito jako sposobni marketing/web mastere nisu napisali uvjete po kojima se to može obaviti. Shodno tome ja sam donio stare naočale i stare papire na kojima je recept (dioptrija) i iznos za koji su kupljene naočale. Tamo sam zaposlenici Ghetaldusa dao stare naočale i objasnio da im dajem te i da želim nove ali po dioptriji koja mi je na trenutnim naočalama te sam joj dao te naočale koje su mi trenutno na nosu. Ona je klimnula glavom i kao sve 5. Dolazim po naočale ali nije sve ok jer su ZAJEBALI i napravili mi naočale po starim dioptrijama te sam jučer otišao reklamirati. Reklamacija je zaprimljena i dobio sam neki papirić. Danas me zove ta ista zaposlenica te mi objašnjava kako njezina šefica ne priznaje reklamaciju. Znači ONI su zahebali stvar jer su ne sposobni i ne slušaju što im klijenti govore te onda pokušavaju krivnju svaliti na njih! Radi se o 1200kn i ne namjeravam to popušiti. Ima tko kakav savjet ili je možda imao slično iskustvo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2635 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Uff... Zeznuto... Najvise mrzim stakla kupovat za naocale... Nikakav papir/recept nemas nego se sve svodi na tvoju rijec protiv njihove?
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2636 |
Registered User
|
Standardno - skeniraj svu papirologiju i prijava inspektoratu.... Oni se nadaju da ljudi to nece raditi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2637 |
Pod naletima kopita zla
|
Imam papire izrade naočala ovih novih koje su trenutno na reklamaciji. Podatci po kojima su oni napravili naočale se razlikuju od onih koje ja imam i po kojima sam tražio da se naprave nova stakla. Svi su toga svjesni samo se prave grbavi i ne žele priznati. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2638 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Pa lijepo ![]() prijaviti Obrtničkoj komori i naravno opozovi se na Zakon o zaštiti potrošača i da ćeš svoja prava potražiti na sudu uz neko verbalno uvjeravanje obično se svi smekšaju, a oni koji neće, sjedneš za komp sastaviš par mail-ova-prijava i šalješ redom ![]() Barem je to danas besplatno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2639 |
Pod naletima kopita zla
|
A gle ici cu na razgovor i vidjeti jesu li razumni tj. dali će priznati da je njihova djelatnica pogriješila što naravno i je. Meni je jasno da je moderno i popularno zavaljavati klijente ali eto ja nisam taj kojeg će uspjeti zavaljati. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2640 |
Pod naletima kopita zla
|
Aaa došla maca na vratanca. Bacite oko na sliku. http://img218.imageshack.us/img218/5561/evoga.jpg Pogledajte dioptriju i pogledajte OS tj. AXIS NEMA je, a ja imam astigmatizam...divno. Idioti definitivno napravili krive naočale. Sada jedva čekam susret sa idiotima. ![]() Mmmmo ovo će biti predivno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|