Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.01.2010., 19:09   #1
Z-man
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Moj komp

Z-man's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Iphone kopija

Pardon ako tema već postoji.
Eto vidim puno ljudi nabavlja to čudo za jeftine pare i prodaju po x puta većoj cijeni....Da li to netko od forumaša ima ? Kakvo je vaše mišljenje uopće o tom mobitelu
Staro 05.01.2010., 19:22   #2
-ELF
Banned
Moj komp

-ELF's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
kanta...
nema nikakve funkicje.. samo izgledom podseca na iphone
-ELF je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.01.2010., 11:40   #3
akagirl
Banned

Datum registracije: Nov 2009
Ne bih se složila da nema nikakve funkcije, moj stari ga je imao, ali onaj mini iphone. Možeš zvati, pisati poruke, slušati radio, prenositi podatke preko bluetooth, stavljati nove aplikacije jer ima Javu, igrati igrice, prednost je što se dobiju 2 baterije, ima touchscreen, čak se dobije i ona olovčica, meni je ok bio.
Orginal iPhone je naj naravno, ali mu je zato i cijena takva, ovo je više dostupno svima pa je klon ok obzirom koliko košta.
akagirl je offline   Reply With Quote
Staro 06.01.2010., 12:11   #4
-ELF
Banned
Moj komp

-ELF's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Pa svaki ti klon to moze.
Kolega na poslu ima, cini mi se da je nokia e71, na izgled nista cudno, sem slova na tipkama, koja su japanska.
Isto moze zvati, slati poruke, slikati, slusat radio... Nema wifi... Medjutim, kamera mu je, dal 1.3 ili mozda i slabija a platio ga samo 45€ za razliku od prave nokie koja je €250+...
-ELF je offline   Reply With Quote
Staro 06.01.2010., 15:35   #5
akagirl
Banned

A da, ta razlika u cijeni je većinom razlog što ljudi kupuju klonove raznih mobitela
Staro 06.01.2010., 22:22   #6
Z-man
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Moj komp

Z-man's Avatar

Zanima me najviše ekran...znam da ta kopija iphone ima rezoluciju 240*320 dok pravi iphone ima preko 400*nešto. Uglavnom, zanima me gdje bih mogao nać slike ekrana, mislim kao da je uzet screenshot s mobom ? Na raznim reviewovima se vidi ekran ali ne dovoljna izbliza da procjenim...Nitko od meni poznatih nema pa ne mogu tako provjerit...
Staro 07.01.2010., 10:23   #7
akagirl
Banned

Evo od mini iphona -> prva
druga

Puno bolje je uživo, ljepše su boje. Ako nisi znao sada već ima iphone klonova sa 16 milijuna boja, to ima I9+++ model
Staro 14.01.2010., 19:40   #8
Z-man
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Moj komp

Z-man's Avatar

Citiraj:
Autor akagirl Pregled postova
druga

Puno bolje je uživo, ljepše su boje. Ako nisi znao sada već ima iphone klonova sa 16 milijuna boja, to ima I9+++ model
To za boje sam primjetio da, ali nekako mi se slika čini "zrnasta" ?
Jel to zbog fotoaparata ili to doista tako je ?
Staro 29.05.2010., 18:58   #9
domina
Premium
Moj komp

domina's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Ne znam dal ima još koja tema vezana uz kopije iPhonea, no zanima me za one zadnje verzije koje imaju wifi i dual sim, na šta to liči, kakve su baterije, kvaliteta plastike i tako to?
Jer rajca me to kaj ima dual sim i wifi, a to bi koristio za skype, i da se rješim dva moba, ovako sve u jednom..
A pošto ne pišem previše poruka ne smeta mi što je touchscreen(makar vjerujem da ću popiz... dok se ne naviknem ), ne zanimaju me glupe i nepotrebne aplikacije, mob je jednostavno jeftin kad se uzme u obzir da ima dual sim i wifi, što me fakat rajca
Pa ak ima ko da napiše svoja iskustva s kopijom ajfona
Al jedini uvijet je da ako ga kupim da mi traje dosta dugo, jer ne volim mjenjat mobitele svako malo..

Edit: evo link: http://www.youtube.com/watch?v=A9DzhKNWhUM

Zadnje izmijenjeno od: domina. 29.05.2010. u 19:05.
domina je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2010., 19:03   #10
Roby-V
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Autor akagirl Pregled postova
druga

nisu baš bitne boje neko rezolucija ekrana . a iphone kopije imaju sve male rezolucije ..ako se nevaram imaju rezoluciju ko k800i
Roby-V je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.05.2010., 15:37   #11
akagirl
Banned

da, na kraju je ispalo da kinezi krivo napišu specifikacije i da kopije uglavnom imaju 260 000 boja
Staro 31.05.2010., 00:19   #12
joolka
music freak

joolka's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor domina Pregled postova
Ne znam dal ima još koja tema vezana uz kopije iPhonea, no zanima me za one zadnje verzije koje imaju wifi i dual sim, na šta to liči, kakve su baterije, kvaliteta plastike i tako to?
Jer rajca me to kaj ima dual sim i wifi, a to bi koristio za skype, i da se rješim dva moba, ovako sve u jednom..
A pošto ne pišem previše poruka ne smeta mi što je touchscreen(makar vjerujem da ću popiz... dok se ne naviknem ), ne zanimaju me glupe i nepotrebne aplikacije, mob je jednostavno jeftin kad se uzme u obzir da ima dual sim i wifi, što me fakat rajca
Pa ak ima ko da napiše svoja iskustva s kopijom ajfona
Al jedini uvijet je da ako ga kupim da mi traje dosta dugo, jer ne volim mjenjat mobitele svako malo..

Edit: evo link: http://www.youtube.com/watch?v=A9DzhKNWhUM
ja sam imao zadnju tj najnoviju kopiju pod imenom 3gs clone 32gb ,kutija je indenticna kao pravi iphone i pise na njoj Iphone gs,mobitel je indenticne velicine cak ima appleov logo na zadnjoj maski,ekran je 3.2 a ne 3.5 kao u iphonea,kabeli punjac sve je isto za nepovjerovat,sto se tice samog uredjaja radi dosta brzo tj odaziv mu je odlican bolji od vecine samsunga i sonyericsona do 1500kn,jack za slusalice nije velicine kao u iphonea vec manji...touch screen nepati od slabog hvatanja jednom rijecju vrlo dobro za uredjaj od 1000kn,wi-fi radi takodjer odlicno i bez problema mi se spojio na ruter...ovo nema veze sa prvim modelima i68,i9++ koji su tesko sra*e prema ovom sto sam ja imao,doduse prodao sam ga ali ugodno iznenadjen kao radi i funkcionira ,java 2.0 takodjer radi kako treba,jedino nisam skuzio kako promjenit zvuk dolazne poruke jer je izbornik malo kompliciran,inace radio se o ovom modelu :

http://www.youtube.com/watch?v=hKnkydhhRX8

Zadnje izmijenjeno od: joolka. 31.05.2010. u 00:26.
joolka je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2010., 01:57   #13
Rahter
Registered User

Datum registracije: Jul 2008
Gdje se mogu nabaviti takve IPhone kopije u hrv ?
Rahter je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2010., 06:54   #14
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
U oglasnicima
Staro 09.06.2010., 15:59   #15
chomli
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2009
Jel ima uopce kakav servis kod nas za te kineske kopije?
chomli je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2010., 17:32   #16
Deno
Premium
Moj komp

Deno's Avatar

Datum registracije: May 2009
Pa imas,ali to kada se pokvari tesko je popraviti
Deno je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2010., 17:49   #17
djohum
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Popravljanje kineskog iphonea ili vam "HIFONA" .... Moguće ne... 0 bodova! ... Radio sam u servisu imao stalno upite za punjače i popravke, pokušali, ali ti softweri, nisu dostupni uopće... Displeyi... hm... tak šta kinezi samo imaju... baterije... hajde mogu se još nekako iskemijat zbog miliamperaže i dimenzija... ali inače... nema šanse...

telefon jeste dobar, može radit BT hack i vidi svaki telefon na koji se spoji kao folder tree i vidi sistemske datoteke, ima tv, 80% takih telefona ima utor za 2 sim kartice znači duo sim, ali daleko je od originala.

Original je original to vam mora biti jasno.
Staro 09.06.2010., 17:53   #18
Z-man
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Moj komp

Z-man's Avatar

A koliko odprilike traje baterija ?
Staro 04.10.2011., 15:48   #19
domina
Premium
Moj komp

domina's Avatar

LJudi čitao sam malo po netu o ovim zadnjim kopijama iphona 4 i ljudi ga hvale.. Na njuškalu sam vidio da taj model prodaje user pod imenom 'hercegm'. Jel tko kupovao od njega?
Uzeo bi tu kopiju jer mi trebaju 2 sima(neda mise imat 2 moba), a i s njim dobiš 2 baterije..
Jedino me brine što djohum kaže, di servisirat takav mob .
Il ću ja morat bit prvi pa napisat svoje doživljaje s mobitelom ?
Staro 04.10.2011., 17:18   #20
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Imao sam neki Kiphone4 na kratko jer sam ga prodao. Sa 2 SIM-a radi ok s time da možeš birati hoćeš li raditi samo s jednim (i s kojim) ili s oba. Imenici su odvojeni za svaki SIM. Problem je što ima neki svoj OS koji se ne može nadograditi niti možeš instalirati neke aplikacije jer ne postoje. Dakle, ono što si dobio na njemu imati ćeš zauvijek. Shodno tome, ne preporučam ga.
Daleko bolje bi bilo izvana nabaviti (kod nas se ne prodaju) dual SIM mob sa Androidom.
Staro 04.10.2011., 22:45   #21
domina
Premium
Moj komp

domina's Avatar

Znaš li možda dal gore ima aplikaciju za čitanje pdf-a? Jer jedino bi mi to trebalo uz sms-anje i razgovor s dvije sim kartice.
Staro 05.10.2011., 08:38   #22
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Nisam probao tako da ti ne mogu reći.
Staro 05.10.2011., 10:58   #23
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Nemoj zaboraviti također da ti mobiteli ne zadovoljavaju direktivu ograničavanja zračenja od max 2 W/kg. Većina tih mobitela, pogotovo dual sim, zrače više od 3 W/Kg, što je vrlo važno imati na umu.
Staro 06.10.2011., 17:27   #24
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
Nemoj zaboraviti također da ti mobiteli ne zadovoljavaju direktivu ograničavanja zračenja od max 2 W/kg. Većina tih mobitela, pogotovo dual sim, zrače više od 3 W/Kg, što je vrlo važno imati na umu.
Zato su i zabranjeni za uvoz u HR ali i EU. Vecina ovih dual sim kopija se zakonski ne moze uvest. Osim po sistemu "ako prodje" preko ebay-a ili nekog drugog shopa.
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 06.10.2011., 17:50   #25
Z-man
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Moj komp

Z-man's Avatar

Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Zato su i zabranjeni za uvoz u HR ali i EU. Vecina ovih dual sim kopija se zakonski ne moze uvest. Osim po sistemu "ako prodje" preko ebay-a ili nekog drugog shopa.
Oglasnici su puni, tako da očito prolazi bez problema . Ma....što dalje od njih .
Staro 07.10.2011., 00:40   #26
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Zašto je zračenje važno?
Prvo, ovisno o tome gdje držite mobitel, može doći do mutacije stanica (a još ako vozite i biciklu...ne trebaju kondomi više)
A dok pričate, to je posve druga priča:
Mobitel, budući da ima dvije antene, dvostruko zrači, te zagrijava mozak u području uha.
0.5 W/Kg zagrije područje za nedi 0.3 stupnja u roku 2 minute. Temperatura se linearno povećava sa povećanjem zračenja, a zagrijavanjem mozga povećava se obujam tog područja (širenje materijala) te drastično pogoduje stvaranju upala. A neki sumnjaju i da se pogoduje stvaranje tumora, iako to nikad nije dokazano, no dobra glavobolja je zagarantirana.
Staro 07.10.2011., 09:43   #27
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
A Kinezi to koriste jer je to jedan od nacina provodenja prirodne selekcije , ionak ih previse ima , ili bas i nije tak dramaticno to zracenje?
Hrvoje xyz je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2011., 20:10   #28
Big Daddy
Registered User
Moj komp

Big Daddy's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Ovo ljeto sam dobio iz kine iphone 3 kopiju...nai zgled je bio isti iPhone..medjutim...ekran...slike...neznam kako da to opisem...bolja je bila slika na najstarijem mobitelu u boji...a tek touch...katastrofa...
Big Daddy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno