|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Hoće li mi Disc Cleanup izbrisati muziku i filmove?
Hoce li mi disc cleanup izbrisati muziku i filmove hi imam program disc cleanup koji mi brise razne fileove kako bi mi se prosirio slobodan prostor na disku nisam ga nikada koristio pise ovo: disc cleanup is calculating how much space you will be able to free on c: scaning:compress old files i na kraju mi pokaze da mi moze osloboditi oko 22 gigabajta prostora i pita me zelim li izbrisati te podatke sad meni je to sumnjivo i bojim se da mi ne izbrise downloadanu muziku i filmove koju imam na laptopu (koju nisam dugo koristio ili nesto uopce , a ne bi htio nikako da mi se to izbrise) zelim da mi sva muzika i filmovi u folderu downloads ostane ista da li da pokrenem taj program ili ne , na discu mi nedostaje slobodnog prostora inace na ccleaneru mi se nemoze osloboditi slobodnog porstora vise |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Pa jel imas jos koju particiju osim C: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
ili si ti neki skino s neta koji se tak zove? ugl ovaj na windozima ti nece obrisat glazbu i filmove, osim ak ih ne drzis u recycle binu ili temp folderu ![]() a i pise ti, kad zavrsi sa kalkuliranjem, sto sve se moze obrisat i to s opisom, pa cak ti ponudi da vidis koji su to fajlovi
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|